Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 92>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Golden Leo View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 143
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Golden Leo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2015 u 16:44
Budi se polako vrt!!!! smile64

A sukulenti su mrak!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2015 u 13:29

divno je biti nekome nesto....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2015 u 11:48
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

super su ti biljčice...
s time da su jedva zakorjenjene mnoge dobro su prezimileWink
...najvise u kuci mi je propalo kad me nije bilo...Cry
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2015 u 11:36

super su ti biljčice...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2015 u 19:16
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Sad sam gledala i piše navodno da može do -9 izdržatiThumbs Up. Kod mene je jedan ostao vani pa ćemo vidjeti je li izdržao Gor.k. Na tavanu imam u posudi i nadam se da je živ.

Pazi na psića ako voli svašta papati, moj se otrovao 2 puta prošlo ljeto prljavom vodom i hostom.Confused
da moze i hoce ti prezivjeti bez problema...i predivan je ovako saren..drugi je jos veci iza kuce...Wink
a i sama se bojim za njega..pojeo je klematis cijeli...a sve kad nesto nepase samo pregrize a kad mu pase pojede..znas kad je kaktus pogrizao...to mi nikako nije jasno...kaktus....bas je mrcina jena....
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2015 u 10:42
Sad sam gledala i piše navodno da može do -9 izdržatiThumbs Up. Kod mene je jedan ostao vani pa ćemo vidjeti je li izdržao Gor.k. Na tavanu imam u posudi i nadam se da je živ.

Pazi na psića ako voli svašta papati, moj se otrovao 2 puta prošlo ljeto prljavom vodom i hostom.Confused
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2015 u 06:38
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Da baš je vrijedna. Bit će to pravi mali raj kad se sve rascvjeta.Hug

Ova biljka je ona što cvjeta žutim sedum palmeri   
   <div ="msg">
   <span style="COLOR: #666699; FONT-SIZE: 9pt"><font face="Arial">
<p style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><span style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: gray; FONT-SIZE: 9pt">
</span>

</span>, zar to može preživjeti zimu kod tebe? Ili si je tek posadila.

proslo ljeto su mi bile u vrtu lijepo se rasirile i gdje god sam piknula primio se a odporan je na zimu...nicim ga nisam stitila al nije odporan na zubice mog snupa...voli ih papati tako da su samo dva ostala smrckice...i ja sam smrcko kad mi pojede grancice koje trebaju ptocvjetati...ili kad smaze koji grmic...
vrijedna?koliko i zasto jesam ili ne..hvala vam sto tako mislite...ja opet ako nisam dva dana nista po vani radila mislim da ce se zapustiti...a nisam uvjek sama netko pd mojih momaka je uvijek tu... da nije njih nebi mogla sama nikako...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2015 u 06:30
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Vidi se , vrijedna si ali imas jos dosta posla . Zelim ti dobro zdravlje i puno snage ,
ideja imas mnostvo i sama ,  pa da ti sve uspije onako kako si ti to upravo zelis !
                                                                                                                                             smilie_ga_028.gif
ima jos dosta rada oko kamenjara da bi bili kako sam zamislila...no bit ce samo snage i zdravlja svega..gute to si predivno rekla...volimo svi u kuci pa nije problem kad je pravi posao svi smo tu...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2015 u 22:15
Da baš je vrijedna. Bit će to pravi mali raj kad se sve rascvjeta.Hug

Ova biljka je ona što cvjeta žutim sedum palmeri

, zar to može preživjeti zimu kod tebe? Ili si je tek posadila.

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2015 u 21:54
Vidi se , vrijedna si ali imas jos dosta posla . Zelim ti dobro zdravlje i puno snage ,
ideja imas mnostvo i sama ,  pa da ti sve uspije onako kako si ti to upravo zelis !
                                                                                                                                             smilie_ga_028.gif
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2015 u 19:58
veliki iza kuce..

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2015 u 19:47
rambler chevy chas

neznam sto je ali lijep grmic...samo sam ga bocnula i primio se

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2015 u 19:37

morat cu ponovo bojati ciglice...

spiraga bumalda

mali novi zimski...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2015 u 19:14

Josipa... dođoh malo u šetnju. Vidim da si se podnovila...Super je da možeš saditi nove biljčice...Kod mene glib...blata kolko voliš...Od jutros sneg i ljizgavica...ne smem ni da pomislim na sadnju. Juče mi stigao luk iz Flore...već pokazuje znake života, a ja ne mogu da ga zasadim...

i samoj mi je tako sve pomalo sto mogu...a sadili smo u staklenik improvizirani...nista posebno...samo za mladi...a hladno danas ajme i kod nas ce snijeg ako ne on dosta ispod nule...Unhappy

nesto sam stavljala u zardinjere improvizirane naravno...jucer sam to a danas nemogu nista...trebala sam barem uslikati da se vidi budem drugi dan....smile64
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2015 u 11:47
Josipa... dođoh malo u šetnju. Vidim da si se podnovila...Super je da možeš saditi nove biljčice...Kod mene glib...blata kolko voliš...Od jutros sneg i ljizgavica...ne smem ni da pomislim na sadnju. Juče mi stigao luk iz Flore...već pokazuje znake života, a ja ne mogu da ga zasadim...

"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2015 u 22:18
ovaj cvijet je kod mene vec 10 godina a knjiga pored njega od kako znam za sebe...

bez Bozje pomoci,maste stvaralastva nebi bilo ni nas ni nasih najmilijih...sada nebi uzivali u njegovim djelima stvaranja...predivnoj bozjoj basci....smile86
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2015 u 21:23
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

neznam ni ja..moram jako puno pisati i proucavati budem satima na slikama onoga sto imam al moram cekati da procvjeta da bih bila sigurna sto je sto...tako je kod nas pocetnika...kad pricam sa nekim laikom ispada da sve znam a nisam nista drugo nego mala beba u usporedbi sa nasim prijateljicama...

Ovo mi je jako poznato! LOL Kao da sam ja pisala! LOLLOLLOL Ali, veseli čovjeka kad shvati koliko je naučio u samo nekoliko mjeseci, zar ne? Drago mi je da i dalje pristižu biljčice u kojima ćeš uživati.

bome,puno smo naucili iako je u usporedbi sa svima mala kolicina znanja...no covjek uci dok je ziv i uvjek ima nesto sto bi jos zeljeli...a nek je zdravlja bit ce svega pa i sama jedva cekam poslati paketice kako sam i sama primilaTongueClap...a puno sam dobila necu se nikad moci dovoljno oduziti...smile84
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2015 u 21:20

Josipa, ..ti baš krenula udarnički...zar već može da se sadi...kod mene zemlja smrzla...samo centimetar, površinski...otopljen...čak ni luk ne mogu da sadim...
a nije tako bas...i sama nemogu sve nema sanse...mi smo tek danas pikali luk i salaticesmile106...a da idem sama bez djece nebi mogla nema sanse....oni su u svemu samnom...Wink
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2015 u 21:17
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

Josipa, svi se ulijenili preko zime, ali tebe zatrpali s poslomWink..Sretnosmile161
a mari nasa...svi nesto samo ja danima nebudem pa sam sve na hrpi objavila...Wink
uvjek nesto a puno toga sam dobila i od malog i od vas...morala sam mjesta napraviti...radije cu kopkati cvijece nego betone gledati iz kojih izbija trava i svaki tj moram cupati...a djeca sve sto im kazem hoce...pravo zadovoljstvo....svima u kuci....smile57
danas su mi sijali salate i luk bijeli i crveni...da nije njih nebi mogla sama...Smile
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2015 u 20:53
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

neznam ni ja..moram jako puno pisati i proucavati budem satima na slikama onoga sto imam al moram cekati da procvjeta da bih bila sigurna sto je sto...tako je kod nas pocetnika...kad pricam sa nekim laikom ispada da sve znam a nisam nista drugo nego mala beba u usporedbi sa nasim prijateljicama...

Ovo mi je jako poznato! LOL Kao da sam ja pisala! LOLLOLLOL Ali, veseli čovjeka kad shvati koliko je naučio u samo nekoliko mjeseci, zar ne? Drago mi je da i dalje pristižu biljčice u kojima ćeš uživati.

“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.