Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 92> |
Korisnik | ||
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Budi se polako vrt!!!!
![]() A sukulenti su mrak!!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
![]() ...najvise u kuci mi je propalo kad me nije bilo...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
![]() |
||
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
||
![]() |
||
|
![]() a i sama se bojim za njega..pojeo je klematis cijeli...a sve kad nesto nepase samo pregrize a kad mu pase pojede..znas kad je kaktus pogrizao...to mi nikako nije jasno...kaktus....bas je mrcina jena....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Sad sam gledala i piše navodno da može do -9 izdržati
![]() Pazi na psića ako voli svašta papati, moj se otrovao 2 puta prošlo ljeto prljavom vodom i hostom. ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
![]() vrijedna?koliko i zasto jesam ili ne..hvala vam sto tako mislite...ja opet ako nisam dva dana nista po vani radila mislim da ce se zapustiti...a nisam uvjek sama netko pd mojih momaka je uvijek tu... ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Da baš je vrijedna. Bit će to pravi mali raj kad se sve rascvjeta.
![]() Ova biljka je ona što cvjeta žutim sedum palmeri ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Vidi se , vrijedna si ali imas jos dosta posla . Zelim ti dobro zdravlje i puno snage ,
ideja imas mnostvo i sama , pa da ti sve uspije onako kako si ti to upravo zelis ! ![]() |
||
![]() |
||
|
veliki iza kuce..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
rambler chevy chas
![]() neznam sto je ali lijep grmic...samo sam ga bocnula i primio se ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() morat cu ponovo bojati ciglice... ![]() ![]() spiraga bumalda ![]() mali novi zimski... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() nesto sam stavljala u zardinjere improvizirane naravno...jucer sam to a danas nemogu nista...trebala sam barem uslikati da se vidi budem drugi dan....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
Josipa...
![]() ![]() ![]() |
||
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
||
![]() |
||
|
ovaj cvijet je kod mene vec 10 godina a knjiga pored njega od kako znam za sebe...
![]() bez Bozje pomoci,maste stvaralastva nebi bilo ni nas ni nasih najmilijih...sada nebi uzivali u njegovim djelima stvaranja...predivnoj bozjoj basci....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() uvjek nesto a puno toga sam dobila i od malog i od vas...morala sam mjesta napraviti...radije cu kopkati cvijece nego betone gledati iz kojih izbija trava i svaki tj moram cupati...a djeca sve sto im kazem hoce...pravo zadovoljstvo....svima u kuci.... ![]() danas su mi sijali salate i luk bijeli i crveni...da nije njih nebi mogla sama...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Ovo mi je jako poznato! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |