Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 49> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gio i dado hvala
![]() shasha....ja zapisala oba puta...a evo sad ću i treći
![]() pratim ja ali sjeme se nije još skroz osušilo ....e sad...... valjda ću poslati odjednom...a ko zna možda pošaljem i tri puta
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() Iris, vrt ti je jednostavno prekrasan, šarenilo na sve strane!! ![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Aaaaa, to je to! A, ja još koristin kloru, pa su malo žući
![]() Da si prava, spremila bi mi koji u kesicu, a ne se rugala.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e da ti i oribam kad dođem jel
![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Ma,
![]() I VANISH!!!
|
|
![]() |
|
a oš ispeč kolače? |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
obećavam,nebum više pitala
![]() ![]() Kaj ću,em sam prirodno smotana em se izgubim svaki put kad vidim tog vražićka crvenog
![]() |
|
![]() |
|
Cilu škrovadu!!! |
|
![]() |
|
Cvita onda smo dogovorile posao
![]() ![]() shasha šta je je
stvarno je zgodan, naočit i visok....kako se ne bi izgubila kad ga vidiš
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Uvijek mi je lijepo kod Iris u vrtu, onako po domaći......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ova slika koju je Shasha izabrala je fantastična, a tvoj vrt sve ljepši i ljepši, i kako je rekla Korijenko: onako po domaći...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno. Sljez sam već izdvojila. Ali ovo što si nam pokazala poslije, teško mogu reći nešto određeno. Sve je prekrasno, bujno šareno, bogato! |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iris dok sve pregledam zaboravim što mi je najviše zapelo za oko, pa tako obuhvatim sve jednim pogledom i rečem da je kod naše Iris sve baš super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
cure hvala
![]() evo još samo par slikica
gailarde
![]() kerija je u drugoj cvatnji dala samo par cvijetića ali ipak me razveselila
![]() i kana koju sam prošle godine dobila ove procvjetala
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno iris,gailarde su me odusevile
|
|
![]() |
|
hvala rose
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
iris kao prvo avatar je presladak,a kana predivna
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow ova kana je posebna,a u gailardie sam se zaljubila ove godine
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
U njoj čuva zalihe Vanisha
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |