Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748> |
Korisnik | ||
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Prepredivni kaktusići!!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Definitivno najljepša kolekcija kaktusa na forumu |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Prekrasna kolekcija
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ovaj sa sjemenkama je najiteresantniji, tako lijep kontrast crvene sjemenke na bijelom kaktusu, i svi drugi su lijepi
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Prekrasni su ti, svi, a ovi zadnji obaraju s nogu
|
||
![]() |
||
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
![]() ![]() ![]() oči su mi iskapile gledajući kaktuse!!! svaki komentar je suvišan!
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Upravo tako, svaka riječ je suvišna, ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
![]() ![]() |
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Koliko sam toga propustila dok sam se skitala po tvojoj domovini, no uvijek se rado vratim među tvoje kaktuse, cvjetali ili ne, predivni su.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
WoW!! Koliko lijepih rijeci za moje mezimice
![]() ![]() ![]() ![]() Hvala Vam jos jednom..bas lijepo od vas ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
Dugo me nije bilo kod tebe,sram me bilo!!! Prekrasni su ti novi pikavci!!!
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
I ja to isto mogu reci za mene ![]() ![]() |
||
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
Jasmina gdje si.............. nema te dugo pregledala sam tvoje cvijece nemam rijeci prekrasno je , a jasmin sta da kazem prelijep uzivala sam kod tebe kao da sam bila u Italiji kod moje djece
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Bravo za pikavce
![]() |
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
Gde god da si, postoje ljudi kojima si draga i koji uvek misle na tebe i još uvek se nadaju da će se kad-tad sresti uživo sa tobom.
|
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
|
Navratim s vremena na vrijeme ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Hvala ti najljepsa!! ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Hvala ti draga moja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |