Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Prirodni vrt
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - arčilend
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

arčilend

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 54>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2014 u 19:00
Originalno poslano od člana zova zova napisao:

Draga moja,zalutah na tvoj ranč i oduševih se.Obožavam inače ovakve prostore ,poludivlje pa da ih dovodiš sebi u red kako želiš.
P.S. Paradjzići mmmmmmmmm

...zova, dobrodošla......i ja često svratim u zovin povrtnjak...redovno pratim šta ima novo kod tebe, ali ne stignem da se javim, jer preko nedelje radim dva posla...nadam se ne još dugo......molim te nemoj da mi uzmeš za zlo što ne stignem da prokomentarišem tvoju temu...svi vaši vrtovi su za mene vau...uživam...dođi opet......
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zova View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zova Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2014 u 16:03
Draga moja,zalutah na tvoj ranč i oduševih se.Obožavam inače ovakve prostore ,poludivlje pa da ih dovodiš sebi u red kako želiš.
P.S. Paradjzići mmmmmmmmm
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2014 u 08:02
ma legenda si sa ovom samozaljevajucom bocom...ma bravo....smile57
a susjedu ocitati bukvicu..pa nisi svoju kicmu nasla na ulici...toliko se trudis...ma to sve ljudska ljubomora....Cry
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2014 u 11:11
Hvala, draga moja, nikad se ne zna... možda se jednom i upoznamo. Hug A guske, pa da - dobra ideja u borbi protiv puževa. Smile Kod mene ih je ove kišne sezone bilo i previše.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2014 u 18:41
Nakon posla,dobra papica:-* pa šetnja
po ranču ili 
Baš je dobro na svježem zrakuroštilj
Doći ću opet
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2014 u 16:32
bugiceza5....i meni je žao što nismo bliže...inače moja najbolja prijateljica, nije ljubitelj prirode...uvek se čudi koliko ja vremene provodim u arčilendu...njoj se više sviđaju ... sledeće aktivnosti... ili ...

zato...ako te ikada nanese put u moj kraj...dobrodošla si...PP...

šta reći...MM...je ekspert za:

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2014 u 16:09
ne smem mnogo da se raspravljam sa komšijom  ...možda mi zatrebaju njegove guske da papaju puževe...mada ih , trenutno nema puno ...

...
......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2014 u 16:00
...bugiceza5, uvek si dobrodošla......znam da treba nešto žrtvovati...i ja to stalno radim...zato mi nije ni krivo kad mi... ...a bogami i komšijske pojedu kupusnjače...

redovno vidim tragove njegovih koza...jedu čak i hrizateme...ali komšija ne priznaje......

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2014 u 08:57
Evo i mene, nije me bilo ovdje neko vrijeme... vidim super slikice, zaista moraš biti zadovoljna, sve ti je odlično i zdravo, i povrće i cvijeće i voće... kao da ove godine kiše i nije bilo. Pužeki su pojeli salatu? Ja sam žrtvovala blitvu - blitva njima, ostalo meni... posijala sam je na rub vrta i to je bila barijera, sladili su se i nisu išli dalje. Smile

Sad si me zainteresirala - što ćeš sijati i kakve presadnice namjeravaš raditi? Ja budem samo rajčicu i isto kao ti, prvo je držim na prozorskim klupčicama, iznad radijatora da im bude toplo, a kad porastu, selim ih na tavan na malo nižu temperaturu. I kad stigne početak trećeg mjeseca, idu u mini plastenik na balkonu, kad dovoljno zatopli odande - u vrt. Ima puno posla oko toga, no volim kad je domaće od samog sijanja. 

Zaista je lijepo kod tebe u arčilendu... smile56 Šteta što nismo bliže, rado bih te došla posjetiti i uživo vidjeti tu ljepotu. Pusica djevojčici! Hug

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2014 u 21:42

...
samozalivajuća saksija......

praviću ih cele zime, kako bih mogla da napravim presadnice......

nemam baš pogodno mesto za setvu......jedino prozorski sims...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2014 u 21:22
.........

...ptičice će imati šta da ručkaju...

...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2014 u 14:10
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Često navratim, i mogu da se zamislim kako hodam tamo, po tvom ranču......
sve u svemu, jako mi se sviđa sve što vidim. A iz svega izvire ogromna ljubav i predanost prema tom parčetu zemljice, prema biljkama, čak i prema srušenim stablima.
Jedna si od rijetkih koji svakim djelićem svoga bića uživa u svom vrtu, muci i poslu koji zahtijeva... a to beskrajno poštujem!
I jako, jako mi je drago sto si ovdje, među nama! smile78

dadinice, dobroooodišlaaaa....
ne umem da ti objasnim koliko mi znači što si prepoznala moju ogromnu ljubav prema toj zemlji, i svemu što tamo doživim i preživim...kad bi mi ponudili i milion EUR ne bih je dala...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2014 u 14:01
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

salata dva puta sađena...i prvi i drugi put pojedena...puževi ili ptice...pitanje je sad...

smile59...ovako je bilo u momentu sađenja...sada nema ništa...smile208...

JosipaNu, trenutno odustajem od sadnje salate, ostalo mi desetak korenčića i to je to...mislim da su u pitanju puževi...ali dobro...smile208...spremam im iznenađenje smile46...opet ako su ptičice...neka ih...njima pravim hranilice...
pa će imati šta da ručkaju...pozzz...smile71...
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2014 u 08:39
Često navratim, i mogu da se zamislim kako hodam tamo, po tvom ranču......
sve u svemu, jako mi se sviđa sve što vidim. A iz svega izvire ogromna ljubav i predanost prema tom parčetu zemljice, prema biljkama, čak i prema srušenim stablima.
Jedna si od rijetkih koji svakim djelićem svoga bića uživa u svom vrtu, muci i poslu koji zahtijeva... a to beskrajno poštujem!
I jako, jako mi je drago sto si ovdje, među nama! smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2014 u 06:52
strasilo je super,a salata...joj..ma mora biti neko rjesenje...ja sam svoju oblozila blokovima kojih ti mozda nemas i stavila stara prozorska okna na blokove sad za zimu...proljetos je nje bilo vrlo malo jer su je puzevi jeli...sreca djeci nesmetaju rupice.....neznam sta ces...mozda kolegice daju neko rjesene ja ga nemam...a da hranis zivotinje neisplati se...bas mi je zao...smile46toliko truda za nista.....
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2014 u 00:35
salata dva puta sađena...i prvi i drugi put pojedena...puževi ili ptice...pitanje je sad...

smile59...ovako je bilo u momentu sađenja...sada nema ništa...smile208...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2014 u 00:07
...smile160...par malih sadnica jagoda našle su svoj dom u ovoj plastičnoj flaši...nekako mi bude žao da bacim presadnice...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2014 u 23:55
smile176

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2014 u 23:50
dragoljupče...

lepa kata...

...

opet lepa kata....

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2014 u 23:44
crni pasulj...dala sam mu ime "indijanac"...do kasnu jesen cvetao...otporan i na sušu i na kišu....

čeri...Thumbs Up...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.