Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 21:55
Ma Triša pa sad se izvlačiš opet na mene a tako ti radiš i mene si čak podučila dok sam bila kod tebe samo nisi mi rekla da moram leći LOL----- 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 22:13
Baš volim te jednostavne dalije, cijelo ljeto neprekidno cvatu.Clap
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 22:17
krasne dalije...ma sve je lijepo...Clap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 13:33
Hvala Vam cure najljepša -ali kao što kažeš SilveK-stvarno neprekidno cvijetaju i šteta ih ne sačuvati . Ja ih ove godine prvi put imam i stvarno sam prezadovoljna sa njima i gledaću da ih još sebi nabavim -nisu čak ni  zahtijevne biljke
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 13:34
Triša-----smile52
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 15:28
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Nihice, e sad će nas još bombardirat noćnim slikanjem, kako bi sve izgledalo drugačije, sad to znate nisu one iste dalije nego neke druge, jer boje su po noći drugačije. Legni na pod pa slikaj iz žablje perspektive - to još nismo vidjelismile96

Niho, kako god da ih ti slikala na sjedečki, stoječki, ležečki uvijek su predivne.!!!
Daj malo i sa ptičje perspektive Wink smile96
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 18:14
smile169         Evo malo ptičije perspektive olianderi noću..

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 18:16
smile169   Kala crvena i bijela..
.

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 18:21
Niho, možeš si ih sama razmnožiti, samo skupi sjeme Wink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 19:27
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Niho, možeš si ih sama razmnožiti, samo skupi sjeme Wink
    ---Na koju biljku tačno misliš da mogu razmnožiti sa sijemenom --na oleandere-sigurnoEmbarrassed
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 20:36
Eto, koliko te treba nagovarati da slikaš, a ljepote koliko hoćeš.

Od dalija sakupi sjeme za iduću godinu
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 22:57
Otok sve su u mene gomolji kad sam ih sadila--------i tako mi laska tvoje riječi jer znam tačno ko mi ih daje smile213
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 13:11
Nihoooooooooo, je l' to opet noćni rad??? smile156
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 15:02
Mene je sine gadno uhvatilo ja ću opet večers slikati i ubacivati baš noćnesmile156---noć mi je ljepša nekako sve ispadne ono pravosmile96
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 15:05
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Mene je sine gadno uhvatilo ja ću opet večers slikati i ubacivati baš noćnesmile156---noć mi je ljepša nekako sve ispadne ono pravosmile96

Vidim da te je.

Uhvatilo! 'Oće to u tim godinama!   
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 16:13
prekrasno Niho, za svaku pohvalu......noćne slikice su super i ja ti volim ponekad slikati noću, te me slike posebno fasciniraju....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 17:18
Hvala Lora ali stvarno neke biljke ne možeš ni pokazati njihovu ljepotu i da dođe do izražja -jedino ovako i mogu tio reći da mi se baš i sviđaju ovako pa možda malo i počnem sa noćnim slikanjem
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 17:23
Oleandri su moja tiha patnja...prekrasni su!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 17:58
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Oleandri su moja tiha patnja...prekrasni su!

--I maja,a imam slike na stranici samo zaviri pa uživaj tu su.....TongueWinkWinkWinkTongue
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 20:48
smile136   Evo da samo prikažem cvijet kaktusa jer me je očarao nakon tri godine cvijetaju....

.
.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,813 sekundi.