Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma Triša pa sad se izvlačiš opet na mene a tako ti radiš i mene si čak podučila dok sam bila kod tebe samo nisi mi rekla da moram leći
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Baš volim te jednostavne dalije, cijelo ljeto neprekidno cvatu.
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasne dalije...ma sve je lijepo...
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hvala Vam cure najljepša -ali kao što kažeš SilveK-stvarno neprekidno cvijetaju i šteta ih ne sačuvati . Ja ih ove godine prvi put imam i stvarno sam prezadovoljna sa njima i gledaću da ih još sebi nabavim -nisu čak ni zahtijevne biljke
|
|
|
|
![]() |
|
Triša-----
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Niho, kako god da ih ti slikala na sjedečki, stoječki, ležečki uvijek su predivne.!!!
Daj malo i sa ptičje perspektive
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Niho, možeš si ih sama razmnožiti, samo skupi sjeme
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Eto, koliko te treba nagovarati da slikaš, a ljepote koliko hoćeš.
Od dalija sakupi sjeme za iduću godinu
|
|
![]() |
|
Otok sve su u mene gomolji kad sam ih sadila--------i tako mi laska tvoje riječi jer znam tačno ko mi ih daje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Nihoooooooooo, je l' to opet noćni rad???
![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
Mene je sine gadno uhvatilo ja ću opet večers slikati i ubacivati baš noćne
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Vidim da te je. Uhvatilo! 'Oće to u tim godinama! ![]() ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno Niho, za svaku pohvalu......noćne slikice su super i ja ti volim ponekad slikati noću, te me slike posebno fasciniraju....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Hvala Lora ali stvarno neke biljke ne možeš ni pokazati njihovu ljepotu i da dođe do izražja -jedino ovako i mogu tio reći da mi se baš i sviđaju ovako pa možda malo i počnem sa noćnim slikanjem
|
|
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Oleandri su moja tiha patnja...prekrasni su!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
--I maja,a imam slike na stranici samo zaviri pa uživaj tu su..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |