maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 54> |
Korisnik | |
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ova japanska kartonska kutija...omg...ne mogu pogled odlijepit sa nje...fantastic!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odlično ti ide japan,i ova salvetica je prekrasna.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Druga salveta,
studija
![]() ![]() ![]() Ova je već uhvatila prašine a i boja-crna se malo razljeva(god.proizvodnje 50 i neka).Ljepila sam ju na sedefastu podlogu što nije loše jer se u prirodi sjaji kao svila.Konturnom crnom -konture pojačane -možda nije trebalo.Lakiran rub poklopca,sjajni lak,to je dobro ,bilo bi sjajno na drvetu,donji dio nisam lakirala,premazan perlmuterom-u bijelu kapnem malo srebrene i zlatne,na slici se ne vidi.Da je drvena ,valjalo bi ju cijelu lakirati crno...Eto ,to su moja otkrića što se tiće Japana...
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
ma ja sam primjetila da sad curice ne paze na njih toliko kolko smo mi, postojao je poseban način slaganja salvetica, da se ne bi koja zgužvala ili uništila. sad se dešavalo da od curica koje to sad skupljaju dobijem skoro pa smeće... c,c,c,...
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako zgodan kutijica, a salveta...mmm...predivna...i ja sam kao mala bjesomucno skupljala salvete...i naravno poklonila ih...jos uvijek si to ne mogu oprostiti...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
i ja sam ih skupljala, a onda nekad kad sam se preselila u drugi stan, otišle su nekome. skoro je moj kolega s posla pretražio čitavu svoju kuću da mi pronađe salvete njegove supruge, u zamjenu za jedan rad, ali nisam bila sreće, i te su bile poklonjene.
sjećam se tih tzv. japanskih
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
sad si me rastopila....imam takvu salveticu iz svog djetinjstva. da ne kažem da je čuvam kao oko u glavi...toliko mi je draga i nikako da se odlučim negdje je zakeljiti...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Salveta je prekrasna,naravno i kutija
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@anđelka,hvala @malena malena,salveta je iz mog djetinjstva kad su sve djevojčice bile salvetice,skupljalo se opako,onda bi se negdje u pubertetu,sa suzama u očima salvetice poklonile nekim novim klincezama i potajno se plakalo.Netko tko ih je uspio sačuvati od običajne inkvizicije čuvao je za kčer.Kako me Bog obdario sinovima,večinu sam pobacala(nije šteta jer prije salvete nisu bile baš atraktivne)osim ovih tzv.japanskih.Te su bile kao od svile ali za čudo jako čvrste,tako da se takva salveta ne gužva,ne razvlaći i super je podatna...pa eto ih!...ljepila sam ih
|
|
![]() |
|
baš tako, super rad i prekrasna salveta! jesi li peglala ili lijepila salvetu?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super rad i prekrasna salveta!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Malo sam se okušala u istočnjaćkoj temi,vježbam za neku bolju kutijicu,ova je kartonska ali će poslužiti za čaj do bolje prilike...
![]() ![]() ![]() moje istočnjaćke pokušaje u gipsu možete poviriti u mojoj temi na Razni hobi
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala@Izzy,dogovoreno!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
One smeđe boce s motivima (čega drugoga nego) maslina su prekrasne!!! A oni okvirići iako su stari, mislim da bi se bez problema uklopili u neki moderni stan, bezvremenski su! Odlučila sam ako mi zatreba nešto za kućnu upotrebu s motivima maslina, nema šanse da to radim sama - samo šaljem salvetu i boje i podlogu na tvoju adresu!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Maslino...vidim ja da tebi masline idu.....ali i ostali motivi isto....
najviše mi se ustvari kod tebe sviđa kombinacija raznih tehnika, pedantnost, i još puno lipih stvari....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Boca je jako, jako lijepa
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasan mi je motiv na ovoj zadnjoj boci,e da bar takvih ima igdje za kupit..okvirici mi se jako sviđaju,i boce isto,ma sve redom
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zanimljivi su ovi tvoji rariteti, ajoš je zanimljivije od svega sa čime se sve to nekada radilo....gotovo sa ničime u usporedbi sa današnjim materijalom, a ipak si stvarala takva lijepa djela....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
@piramido ,evo još nešto staro,toliko staro da se počelo rasušivati,tako da sam ju hitro poslikala i namočila da se skine.Ta boca,vrč,vaza(?)rađena je tada kad još nije bilo ljepila za porculan ili staklo s kojim se stakleni predmet može ispeći i postati trajan,a nije bilo ni rižinog papira pa se salveta ljepila na staklo i gotovo...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |