Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 89>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 10:05
Danas sam slala salvetice :

- Darli
- Roberti
- Ivona777

curke javite se kad stigne! smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 10:06
jel tebi stigla moja koverta?
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 10:25

ivona777    http://www.cvijet.info/forum/member_profile.asp?PF=1481   ima problema sa kompjuterom i postavljanjem slika pa je zamolila mene da postavim slikicu salveta koje sam dobila razmjenom sa njom

evo slikica...samo jučer sam preslagivala salvete pa sam sve izmješala
tako da nisam sigurna da li sam slikala sve koje sam dobila od nje......sorry Ivona

svi koji su zainteresirani za razmjenu sa njom neka joj se jave privatnom porukom

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 10:29
tnx iris, poslala pm :)
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 10:59
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Curke zna li koja gdje ima ovih salvetica (bilo je sa rozom podlogom također)

Franjice draga, našla sam ti ove salvete plave i roza u mojoj knjižari, paket košta pljačkaških 25 kn...ako želiš mogu ti kupiti i poslati ga i/ili ih...Wink
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 12:56
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Franjice draga, našla sam ti ove salvete plave i roza u mojoj knjižari, paket košta pljačkaških 25 kn...ako želiš mogu ti kupiti i poslati ga i/ili ih...Wink

jassi, bestijo jedna, hoces pola pola ove salvete sa mnom ? uzmemo dva paketa i podijelimo ih po pola (pola plavih pola ruzicastih dobijes). mislim da ih je u paketu 20 kom. je li tako branka?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 12:58
mislim da je franjica ostavila poruku da je neko vrijeme neće biti...Unhappy
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 13:07
Curke, jel zna koja gdje ima za kupiti rižinog papira ali većih formata.....ne onakve ficleke kaj se nude po hobby shopovima
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 13:11
ja sam vidjela poveći komad u soho trgovinama, točnije u onom u Petrićevoj ulici, mislim da je to ta, nikad nisam sigurna za te uličice.......
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 13:13
kaj nije neko novi negdje rekao da u Rijeci ima povoljno za kupiti? ja tražima taj post, al ne mogu naći...
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 13:13
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Curke, jel zna koja gdje ima za kupiti rižinog papira ali većih formata.....ne onakve ficleke kaj se nude po hobby shopovima

cuj, jel nije nekidan netko negdje spomenuo rizin papir na metre? mislim sunce, nisam sigurna, cini mi se da se radilo  o rijeci... mozda ima i u zgb, naravno ako postoji ista ta trgovina u zgb, zaboravih o kojoj se tocno radilo... krkljus..
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 13:24
Originally posted by Sandra.L

Jedan nadam se koristan podatak za sve one koji printaju sličice na rižinom papiru: u knjižari Profil (Tower centar Rijeka) može se kupiti rižin papir na metar. Visina cca 1 m, a cijena po dužnom metru simboličnih 13,00 kuna. Malo je tanji od onoga u hobby dućanima (gdje komad 50 x70 košta 17,80 kn), ali sasvim se lijepo s njime radi. Inače nova sam na forumu i nova u decoupage-u. Do sada izradila 1 kuglicu za bor, 1 sliku na platnu, 1 kutijicu, decoupage papirom ukrasila zid između 2 štoka, listići, bubamare, leptiri. Slike stavljam kada upotpunim kolekciju. Trebam i savjet u vezi crackle laka. Sviđaju mi se pukotine koje izgledaju kao kockice (vidjela na dalekim prethodnim stranicama) i sve sitne, tanke. Kako to postići? Postoji li posebni medij za raspucavanje ili je stvar u razvlačenju pinelom?

Draga imenjakinjo i susjedo...i ja sam iz Ri..dobro nam došla i hvala ti na info. ja već davila našu dragu Hippy da šalje rižin papir iz Zg...spasila si i nju i mene, dobro nam došla i to što imaš samo par radova nije bitno, ovdje češ dobiti toliko puno ideja i inspiracija da ćeš brzo dostiči i najstarije članove, pogledaj samo mene, počela prije 2 mjeseca a radova već imam na bacanje, nadam se da češ dugo ostati sa nama.
smile79
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 13:24
evo, našla samSmile
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 13:35
Hvala ti Miškopiško
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 14:13

Hvala ti Miškopiško

hippy, evo danas sam bila u mojoj knjižari , jer mi je ona koju je spomenula Sandra L. malo dalje nego što mi se ide ( ne vozim ) pa sam teti naručila rižin papir, zvala me da ima e sad 5 metara dužine za 70,00 kn ali neznam koja je širina, tako da ako vas zanima mogu naručiti jednu rolu ko god želi...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 14:15

Hvala ti Miškopiško

hippy, evo danas sam bila u mojoj knjižari , jer mi je ona koju je spomenula Sandra L. malo dalje nego što mi se ide ( ne vozim ) pa sam teti naručila rižin papir, zvala me da ima e sad 5 metara dužine za 70,00 kn ali neznam koja je širina, tako da ako vas zanima mogu naručiti jednu rolu ko god želi...

ali mi javi na pm jer ne stignem sve čitati, a vremena sve manje, dosta radim ovih dana...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 14:39
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

jassi, bestijo jedna, hoces pola pola ove salvete sa mnom ? uzmemo dva paketa i podijelimo ih po pola (pola plavih pola ruzicastih dobijes). mislim da ih je u paketu 20 kom. je li tako branka?

nije branka nego sunceri, ali svejedno nije ni 20 jer ću vam naplatiti harač pa će svaka dobiti jednu manje he he, javite mi na pm da li da ih kupim jer ima samo jedan paketić sv.plavih a tri roza pa da ne planu....na pm zato jer ne stignem sve čitati...pusa
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 15:20
daklem curke je li netko zainteresiran popoloviti sa mnom paketic plavih i ruzicastih (sunce rijecko toplo morsko :) uzmi si slobodno harac iz paketica)???

daklem svaku bi nas paket pola/pola izasao 25 kn (kao da si kupila jedan paket cijelih. ajde curke, jos malo pa nestalo a salveta je slatka :)
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 15:56
Ninochka.. nemam pojma o kakvim se salvetama radi ali zašto ne.. ja sam za!!
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 21:26
spring, pogledaj dva posta gore, tu je svijetloplava, isto takve imaju i ruzicaste (na ruzicastima ima nesto vise andjelcica).

btw cure, da li kome trebaju kutije od pringls cipsa (valjak od cvrstog kartona, s plasticnim poklopcem na vrhu)? imam 4 komada koji mi ne trebaju (napravila sam dvije kutije za spagete i to je to).
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.