Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 89> |
Korisnik | |||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Danas sam slala salvetice :
- Darli - Roberti - Ivona777 curke javite se kad stigne! ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
jel tebi stigla moja koverta?
|
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
ivona777 http://www.cvijet.info/forum/member_profile.asp?PF=1481 ima problema sa kompjuterom i postavljanjem slika pa je zamolila mene da postavim slikicu salveta koje sam dobila razmjenom sa njom evo slikica...samo jučer sam preslagivala salvete pa sam sve izmješala
tako da nisam sigurna da li sam slikala sve koje sam dobila od nje......sorry Ivona
![]() svi koji su zainteresirani za razmjenu sa njom neka joj se jave privatnom porukom
|
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
tnx iris, poslala pm :)
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Franjice draga, našla sam ti ove salvete plave i roza u mojoj knjižari, paket košta pljačkaških 25 kn...ako želiš mogu ti kupiti i poslati ga i/ili ih... ![]() |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
jassi, bestijo jedna, hoces pola pola ove salvete sa mnom ? uzmemo dva paketa i podijelimo ih po pola (pola plavih pola ruzicastih dobijes). mislim da ih je u paketu 20 kom. je li tako branka?
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
mislim da je franjica ostavila poruku da je neko vrijeme neće biti...
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Curke, jel zna koja gdje ima za kupiti rižinog papira ali većih formata.....ne onakve ficleke kaj se nude po hobby shopovima
![]() |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
ja sam vidjela poveći komad u soho trgovinama, točnije u onom u Petrićevoj ulici, mislim da je to ta, nikad nisam sigurna za te uličice.......
|
|||
![]() |
|||
||
kaj nije neko novi negdje rekao da u Rijeci ima povoljno za kupiti? ja tražima taj post, al ne mogu naći...
|
|||
![]() |
|||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||
cuj, jel nije nekidan netko negdje spomenuo rizin papir na metre? mislim sunce, nisam sigurna, cini mi se da se radilo o rijeci... mozda ima i u zgb, naravno ako postoji ista ta trgovina u zgb, zaboravih o kojoj se tocno radilo... krkljus..
|
|||
![]() |
|||
||
Originally posted by Sandra.L Jedan nadam se koristan podatak za sve one koji printaju sličice na rižinom papiru: u knjižari Profil (Tower centar Rijeka) može se kupiti rižin papir na metar. Visina cca 1 m, a cijena po dužnom metru simboličnih 13,00 kuna. Malo je tanji od onoga u hobby dućanima (gdje komad 50 x70 košta 17,80 kn), ali sasvim se lijepo s njime radi. Inače nova sam na forumu i nova u decoupage-u. Do sada izradila 1 kuglicu za bor, 1 sliku na platnu, 1 kutijicu, decoupage papirom ukrasila zid između 2 štoka, listići, bubamare, leptiri. Slike stavljam kada upotpunim kolekciju. Trebam i savjet u vezi crackle laka. Sviđaju mi se pukotine koje izgledaju kao kockice (vidjela na dalekim prethodnim stranicama) i sve sitne, tanke. Kako to postići? Postoji li posebni medij za raspucavanje ili je stvar u razvlačenju pinelom? Draga imenjakinjo i susjedo...i ja sam iz Ri..dobro nam došla i hvala ti na info. ja već davila našu dragu Hippy da šalje rižin papir iz Zg...spasila si i nju i mene, dobro nam došla i to što imaš samo par radova nije bitno, ovdje češ dobiti toliko puno ideja i inspiracija da ćeš brzo dostiči i najstarije članove, pogledaj samo mene, počela prije 2 mjeseca a radova već imam na bacanje, nadam se da češ dugo ostati sa nama. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
evo, našla sam
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Hvala ti Miškopiško
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hippy, evo danas sam bila u mojoj knjižari , jer mi je ona koju je spomenula Sandra L. malo dalje nego što mi se ide ( ne vozim ) pa sam teti naručila rižin papir, zvala me da ima e sad 5 metara dužine za 70,00 kn ali neznam koja je širina, tako da ako vas zanima mogu naručiti jednu rolu ko god želi... |
|||
![]() |
|||
||
ali mi javi na pm jer ne stignem sve čitati, a vremena sve manje, dosta radim ovih dana... |
|||
![]() |
|||
||
nije branka nego sunceri, ali svejedno nije ni 20 jer ću vam naplatiti harač pa će svaka dobiti jednu manje he he, javite mi na pm da li da ih kupim jer ima samo jedan paketić sv.plavih a tri roza pa da ne planu....na pm zato jer ne stignem sve čitati...pusa |
|||
![]() |
|||
||
daklem curke je li netko zainteresiran popoloviti sa mnom paketic plavih i ruzicastih (sunce rijecko toplo morsko :) uzmi si slobodno harac iz paketica)???
daklem svaku bi nas paket pola/pola izasao 25 kn (kao da si kupila jedan paket cijelih. ajde curke, jos malo pa nestalo a salveta je slatka :)
|
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Ninochka.. nemam pojma o kakvim se salvetama radi ali zašto ne.. ja sam za!!
|
|||
![]() |
|||
||
spring, pogledaj dva posta gore, tu je svijetloplava, isto takve imaju i ruzicaste (na ruzicastima ima nesto vise andjelcica).
btw cure, da li kome trebaju kutije od pringls cipsa (valjak od cvrstog kartona, s plasticnim poklopcem na vrhu)? imam 4 komada koji mi ne trebaju (napravila sam dvije kutije za spagete i to je to). |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |