SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 61> |
Korisnik | |||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
odi na www.cafeart.pl i nađi tehnike...joj joj joj
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
aaaaaaaaaaaaa, kako ?zar nije dovoljno samo ctrlC+ctrlV |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
nedela link,.,,,popraviiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|||
![]() |
|||
||
ajme cure, bacite oko na ovu poljsku stranicu...
http://www.cafeart.pl/Techniki/ |
|||
![]() |
|||
||
ma zezam se, ne misliš valjda da sam bila ozbiljna pri pisanju ovog gore...naravno da ću vam poslikati, ali nebih da se netko naljuti na mene da od galerije radova radim svaštaru... |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Nemoj tako.. misli malo na nas koje čemo sliniti jer toga nemamo!! |
|||
![]() |
|||
||
a daaaaaaaaaaaaa, najbolje onda da dođete kod mene na kavu, prvo sam se ogolila i pokazala vam decoupage, pa me naša forumašica molila da stavim nakit a sad još i starine... ![]() |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Očekujemo mi slikice i toga... mislim da je to vrijedno za viditi a znam da ovdje ima puno nas koje to vilimo!!
|
|||
![]() |
|||
||
Oko sokolovo...staro, prastaro...imam brdo očuvanih starih stvari, neko sam vrijeme bila pravi kolekcijonar...no o tome drugom prilikom Čuj nekad sam, kao da imam sto godina a sve ga su mi 35 ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ali jel ko primjetio ogledalo iza flaša?
Podrijetlo molim... ![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
Hippy, boce sigurno nisu prazne jer bi se boja već sasušila i otpala sa boca - šala mala. Boce su.... nemam riječi
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hihihihih...kak ja volim kad krene esperanto....
a da one slike su predivne i flase su divnee
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
ne ti, draga...hippy
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ja sam mali tupanič, objasni mi što mi je činiti?!?!?!? ![]() |
|||
![]() |
|||
||
prekrasne boce...evo kopam po spajzi i nasla sam jednu boci i jednu staklenku i sad se gledamo pa cu kad toni krene leci mozda probati,,,,
a misek mali, mi ne kasljemo i nemamo frke s nosem tako da netrebamo inhalacije i ostalo, nas je napala bakterija koja je uspijesno vec eliminirana sa sumamed sirupom...brzo ozdraviteeeee
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
ajde link na sunce
![]() |
|||
![]() |
|||
||
joj hippy, i ja već dugo to promatram, ali mi nekako sve nema smisla staviti pjetlica na rakiju ha ha |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
hippy ovo zakon izgleda. salvete kao stvorene za boce ;)
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Evo još malo.... ![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |