Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnina radionica: sve i svašta!
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnina radionica: sve i svašta!

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 52>
Korisnik
Poruka
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 11:04
Hvala cure! To je pleteno od jedne satenske trakice. Budem poslikala kako se radi pa ću staviti fotke :)
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 11:14
Monna ti si stvarno nadtalentirana, ovo ti je super. smile227
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 11:15
Prekrasno Monna, profinjeno, elegantno Clap
život je more
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 11:37
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

Hvala cure! To je pleteno od jedne satenske trakice. Budem poslikala kako se radi pa ću staviti fotke :)

jeL možeš molim te reći širinu trakice i duljinu? ne mogu pogoditi veličinu vjenčića Embarrassed
jedva čekam bilo kakve upute, to se očito radi drukčije, nego sam mislila makar mi je taaako poznat taj uzorak Big%20smile
joooj, jedva čekam to probat, odmah bi sad išla eksperimentirat po tvojoj sličici, toliko me opčinio...
Na vrh
Lilly Vanilly5 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 42
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Vanilly5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 11:48
Monnasmile211...stvarno si umjetnica...a tvoja vila sa plavim leptirom mi je izmamila suze na oči...stvarno divno
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 14:21
Hvala cure! smile78 za sve one koji žele pokušati plesti trakicu, otvorena je nova tema "Tutoriali- razno", postupak i fotke sam tamo smjestila.

Pusa!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 15:17
Hots%20for%20youHots%20for%20you ...tvojim talentima nema kraja....predivan vjenčić i odmah bježim u Tutoriale, moram to probati Thank%20you! ...baci pogled na još jedno mjesto, tvoja Jagodica je najboljaaaaa
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 15:29
ovaj vjenčić je prekrasan!
ANĐELKA
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 21:39
kucica,vjencic,ne zna se sto je ljepse,sto je slađe,svaka cast monnasmile141
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 14:01
...dobilaaaaa sam vjenčić....tralalalala... Very%20happy   ples   Dance...i još koješta pride....hvala ti od srca draga Monna      ... ti si izgleda najbolji Djedicin pomoćnik 
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 10:35
Hvala drage cure! smile79
Nedavno sam našla u kući zaboravljene ostatke vune, pa da se ne baci, još sam neke dokupila i počela raditi tapiseriju. Samo što neće biti klasična,  viseća za na zid, nego ću je preformati u jastuk. Baš mi i treba jedan malo već za na kauč. Bit će uskoro i slikica, a zove se "Mačke na Manhattan-u". No, ime je ispalo baš prigodno kad mačori počinju svoj ljubavni zov u veljači, smile96
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 10:49
Evo i fotka mačkonja:

Tapiserija je veličine 55x41 cm, s tim da je okvir veći da se može lakše raditi rub. Još nije gotova, nedostaje da izradim noćno nebo oko mjeseca i zvjezdica. Napravila sam rub oko mjeseca boje s kojom mislim popunjavati praznine da vidim kako će izgledati.
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 11:38
Tapiserija!?!?!!!Pa što još znaš???smile181Mrak!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 10:26
Bravo majstorice!
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 14:24
...dakle, draga Monna, tvojim talentima nema kraja, svaki put nas iznova iznenadiš i razveseliš....mačkonje su preeeeeedobre, a ja se s nostalgijom prisjećam davnih dana kada sam uživala raditi tapiserije.... bravo svestrana majstorice You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 19:34

Hvala svima! smile79 Danas sam napravila jastučić/ukras/igračku, što god od ostatka platna - Proljetna mačka!

(način izrade ću staviti u tutoriale:)
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 21:35
....ajmeeee, koja slatka macaaaa blink%20blinkblink%20blink ...draga Monna, zlatne su ti ruke, a mašta prebujna...hvala ti puno na noš jednom tutorialu
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 22:43
neobično i jako lijepo, volim kod tebe to što su tvoji radovi raznovrsni, imaš zaista svega. Čestitam....
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 10:41
joooooj, baš slatka maca!
ANĐELKA
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 10:49
Monna kako si ti svestrana, prekrasno mi je sve, a maca je premedena Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 52>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,220 sekundi.