Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala cure! To je pleteno od jedne satenske trakice. Budem poslikala kako se radi pa ću staviti fotke :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Monna ti si stvarno nadtalentirana, ovo ti je super.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Monna, profinjeno, elegantno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
jeL možeš molim te reći širinu trakice i duljinu? ne mogu pogoditi veličinu vjenčića ![]() jedva čekam bilo kakve upute, to se očito radi drukčije, nego sam mislila makar mi je taaako poznat taj uzorak ![]() joooj, jedva čekam to probat, odmah bi sad išla eksperimentirat po tvojoj sličici, toliko me opčinio... |
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Monna
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala cure!
![]() Pusa!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ovaj vjenčić je prekrasan!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kucica,vjencic,ne zna se sto je ljepse,sto je slađe,svaka cast monna
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
Hvala drage cure!
![]() Nedavno sam našla u kući zaboravljene ostatke vune, pa da se ne baci, još sam neke dokupila i počela raditi tapiseriju. Samo što neće biti klasična, viseća za na zid, nego ću je preformati u jastuk. Baš mi i treba jedan malo već za na kauč. Bit će uskoro i slikica, a zove se "Mačke na Manhattan-u". No, ime je ispalo baš prigodno kad mačori počinju svoj ljubavni zov u veljači,
![]() |
|
![]() |
|
Evo i fotka mačkonja:
![]() Tapiserija je veličine 55x41 cm, s tim da je okvir veći da se može lakše raditi rub. Još nije gotova, nedostaje da izradim noćno nebo oko mjeseca i zvjezdica. Napravila sam rub oko mjeseca boje s kojom mislim popunjavati praznine da vidim kako će izgledati.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Tapiserija!?!?!!!Pa što još znaš???
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo majstorice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala svima! ![]() (način izrade ću staviti u tutoriale:)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
neobično i jako lijepo, volim kod tebe to što su tvoji radovi raznovrsni, imaš zaista svega. Čestitam....
|
|
![]() |
|
joooooj, baš slatka maca!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Monna kako si ti svestrana, prekrasno mi je sve, a maca je premedena
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |