Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 226> |
Korisnik | ||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ovi kaktusi su me definitivno odusevili
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
I mene moja rose-ajde ako šta želiš pa se javi -----ali koliko vidim i ti ćeš postati kaktusar-baš lijepo
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Prekrasni kaktusi,imaju baš neobične cvijetove.
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Da neobični ali su prelijepi
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
woooooooow koji cvjeteki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Ne, na dalije ![]() Kaktusi su ![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Niho
![]() |
||
![]() |
||
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
|
Niho, prekrasno. Doista prekrasno.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
i mene bi niho isto tako odusevili,preslatki su
![]() |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Niho predivni su ti
![]() |
||
![]() |
||
|
-----------Hvala mama-ali ovo je za mene najsretniji dio kad stvarno počnu da cvijetaju ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
I hvala vam svima koje ste pogledali moje ljepotice
![]() |
||
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ma sve ti je zaista krasno, a ovaj rascvjetali kaktus je pravi kralj
|
||
![]() |
||
|
-------------Samo kritika Otok treba i ja se nama razradim ali stvarno sam oduševljena sa njim i presretna što je napokon cvijetao ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ---Kućna loza ![]() --kalisija i žalfija ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Impatiens je prekrasan, odlični su mi ti "dupli", a kaktusići su stvarno posebni, ma odlični. Svaka čast!
![]() |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Predivno Niho..Posebno su mi lijepi ovi impatinesi duplog cvjeta..
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |