mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 100> |
Korisnik | |
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadica ti je super..... profinjena... bravo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
drage moje djevojčice puno vam hvala na tako lijepim riječima
![]() ![]() primjetila sam da bi se sve najradije "uvalile" u kadu......s razlogom jer istina je da MI TO ZASLUŽUJEMO
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivna,elegantna posudica-kadica!!jako mi se sviđa taj cameo motiv,a ti si ga super ukomponirala!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
prila a ovo je jedan tanjur ili zdjela za voće.....namjera mi je bila da izgleda kao da je u upotrebi već dugo vremena
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tanjur je prekrasan,motiv je super. vidim da i ti sređujes slike i i imas potpis na slikama,toga prije nije bilo....
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opet prekrasam rad... a sto drugo od tebe i ocekivati..:))
![]() Nego, zanima me kako si uspjela dobiti da ti bijeli dio bude tako "star"? Cini mi se da je staklo grbavo, ali vjerojatno ima i jos neka fora? |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
rosa
![]() ![]() lluvia
![]() poslikala sam ju i s donje strane ali mi je danas net užasno spor i pokušat ću kasnije ubaciti tu sliku a i još neke
|
|
![]() |
|
konačno sam uspjela i ovu sliku skinuti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Zdjelica me je skroz osvojila...mislim da si uspjela u namjeri da zdjelica izgleda kao da je već dugo u upotrebi...super mi je i oblik zdjelice.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Zdjela (tanjur/pladanj?) je savršenaaaaaa! Oblik, boja, motivi - sve! Izuzetno dobro! Jako mi se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
mare zdjela je prekrasna ne mogu odvojit pogleda
![]() |
|
![]() |
|
piramida,izzy,anđelka,valisa
![]() kako sam ja ponekad totalni manijak kad me ulovi žuta minuta tako sam ovih dana radila i bojala ko da mi život ovisi o tome
još jedna kutijica s cameom........ali nisam zadovoljna jer mi je uzorak na poklopcu pobjegao
![]() a ova druga kutijica je od onih većih šesterokutnih i kad sam dobila ovu salvetu odmah mi je "legla" baš za tu kutiju.......šarafić koji nedostaje na jednoj šarki je negdja ne podu.....naći ću ga,sami da se sjetim potražiti prije usisavanja
i da,pokušala sam i ja nešto sprčkati sa skalpelom ali još jednom sam samoj sebi dokazala da smo medicina i ja bili i ostali na VI....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Diiiiiiiivno! Tako jednostavno, čisto i elegantno! Svaka čast! Nemam riječi! Imam - bravoooooo!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ti si Mare ne samo majstorica, nego jako vrijedna majstorica.
Ove posude/kutijice u kameo stilu su fantastične. Tanjur prekrasan. |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
obožavam te trenutke kad tako manijakalno "moram" mackati. živim danima među komadićima salveta svuda oko mene i bojama isto tako svuda oko mene, a ne rijetko i po meni.... i ništa ne smeta
naviknuta na crno-bijela cameo izdanja, ova žuto-zlaćano-bijela mi je apsolutno posebna. a to što je uzorak na poklopcu pobjegao... pih... koga briga? kutijica je savršena!
a druga.... salveta je tako savršena i tako savršeno iskorištena. sve spickano iznutra i izvana do zadnje sitnice. genijalno!
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Taman sam ti tila pohvalit tanjur, a kad ono vidila kutijice.... Oborile su me s nogu ... FENOMENOMENALNO..... PREKRASNO.... JEDOM RJEČJU SAVRŠENE...
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ja ostadoh bez teksta
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Majko moja mila... jeli ovo moguce???... od ranog jutra gledam ovo i jos uvijek ne mogu vjerovati kako je savrseno
![]() ![]() p.s. molim te reci gdje nabavljas te cameo salvete? |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
izzy (šalji adresu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anastazija mislim da nas tu ima puno koje živimo u papirićima......meni je i nedjelja prošla u podu punom komadića salveta i svega ostalog.....i znaš šta...BAŠ ME BRIGA
![]() lluvia cameo uzorak sam dobila od jedne dobre tete salvete s ovog foruma......a jednu maramicu s cameom mi je dala druga teta salveta,iz Rijeke.......hvala i jednoj i drugoj
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |