Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prava cvjetna rapsodija!!!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Preprepredivno! Stvarno si bogato ukrasila vrt, na kamenjaru ti zavidim divan je. Još jednom na svemu |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno Anaida, mnoštvo različitih vrsta i to izuzetno zdravih biljaka. Pravi si kolekcionar ganzanija
![]() Ne vidim krtičnjake i ne žališ se na krtice, si ih bocama i propuhom rastjerala ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Eto mi sad kad ne dolazim redovito
![]() Na prošloj str.si spomenula puzavi zvijezdan!!!!!
Kad on cvate,možeš ga malo bliže uslikati?
Ma imam ja nešto takvo,barem mi tako izgleda ko tvoj,i nikako ga naći da znam šta je.Mislim da je moj imao par žutih cvjetića.
A šta da tu komentiram,idealno,savršeno,prelijepo i ko i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno, šareno, bujno, uređeno s ukusom
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lilly, baka, Otok - uvijek mi vas je lijepo vidjeti, ugostiti i popričati s vama u mojem vrtancu!
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Anaida, sve ti je cvjetno i prekrasno.
Cinije, impatiensi, salvia, kane, tropski hibiji i ijepo uredjen kamenjar su mi se najvise svidjeli. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Vidim da si presadila lavandu.Držim fige da uspije .
Ja sam od svoje uzela reznice,posadila i za sada se dobro drže. |
|
![]() |
|
Fuksija i Štefice, lijepo vas pozdravljam i radujem se vašem posjetu te lijepim riječima.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Evo tek malo slikica "po narudžbi" - puzavi zvijezdan izbliza za Shashu.
![]() tu gdje je moja ruka vidi se (ili baš i ne vidi
![]() ![]() Grmoliki zvjezdan otvara cvjetove - predivan prizor
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Anaida ovaj posljednji set slika tvoga vrta je za svaki časopis o uređenju vrta i hortikulturi. Fantastično
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno, mogu se jedino diviti tvojim biljkama
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koja krasota od biljke, zvjezdan
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jako mi se sviđaju tvoji cvjetni otočići i poluotočići. Leptirov grm je predivan, ukrasni batat isto tako, i ajuga...
A najviše me od svega zanima ovaj crveni grmić kraj trave. Jesi ga negdje slikala izbliže? Možda mi je promaklo. Idem opet pogledati...
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ne mogu ništa izdvojiti, sve je savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana, Bromelija, Željka, Lora, Smrčko - lijepe moje cure, uvijek uz mene - hvala vam na tome!! Pusaaaa velika!
Horti - sad se ne mogu sjetiti imena drvca, ali imam doma knjigu u kojoj sam ga našla - pa o drvcu više pišem sutra!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Meni odavdje jako liči na Cotinus, a njega si tako jakooo želim, pa mi se možda već priviđa
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala Anaida,znači imam i neki puzavi zvjezdan a ni ne znam
![]() Nadajmo se da ne cvatu isto pa da jedan dio zamjenimo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |