hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us i kale su poćele da cvjetaju ova je jedna od mnogih koje sam posadila ![]() Uploaded with ImageShack.us alium |
|
![]() |
|
![]() |
|
draga bako hvala na posjeti jeste iglice su prlijepe posebno kada se ovako razmnože a to je relativno brzo moje su od prošle godine i još sam ih ove godine prenijela na vikendicu .
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Joj Fany54 kako je lijepo u tvom vrtu
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kobeju sam posijala nije mi niklo ni jedno sjeme.
Tvoje baš lijepo napreduju
![]() Kala ti je tako lijepe i neobične boje
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasna je kala, odmah sam ju uočila.. Ja imam samo bijelu za sada. A i lupinus je baš zgodan! Bravo za sina i pozdrav Hugiću!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma krasno je sve, rascvjetano i bujno
|
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti drage moje mon
![]() anči i tebi
![]() anaida iza tebe
![]() otok hvala na posjeti pa navrati ponovo
![]() |
|
![]() |
|
za vikend na modracu imala sam mnogo radova u vrtu i okolo pa sam samo na kraju nešto uspjela slikati da vam pokažem. e pa evo nešto novih slika
![]() Uploaded with ImageShack.us modrac u ranim jutarnjim satima poćelo je sa maglom ali se dan završio sunčan i lijep što smo mm i ja iskoristili za radove e pa ovako za početak smo postavili ovu pergolu za ruže penjačice ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
a sa druge strane terase nanije postavljena pergola obrasla predivnom mirišljavom lonicurom(orlovim noktima)
nekolik ![]() Uploaded with ImageShack.uso slika iste iz različitih uglova ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
ovo je period kada su ruže dominantne u svakom pa i u mom vrtu
ima ih raznih od puzavica stablašica grmolikih u raznim bojama. ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us zanemarite ovaj bijeli trag na laticama moje ruže su nedavno napale biljne vaši pa sam morala da sprijećim inače bi ih obrstile. ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo ti je cvijeće....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Moja Kobea nije ni mrdnula iz zemlje
![]() Ruže su ti divne
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |