Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 89> |
Korisnik | ||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cleopatra
Esmeralda Ninochka i Anita iz Trnovca stigle salvetice. Hvala vam svima Nadam se da ste i vi Kaća Jassy i još sam nekom slala, Boga mi više se ni ne sječam kome dobile salvetice! |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
a sad o salvetama: PEVEC stigle im salvete i kostaju od 6,99 kn do 14 kn (disney je jos uvijek skup)
KONZUM stizu salvete uskoro, ove s valentinovo motivima (srceka)
LUMOS roba stize tek polovicom veljace ili krajem, do tada kaj ima ima.
CHEMACO cekaju isporuku iz njemacke.
GETRO nisu mi nista znali reci
METRO do pred valentinovo ne ocekuju novu robu, a onda stizu srceka pa onda uskrsnji motivi.
eto, ovo je rezultat mojih 45 min vozikanja po gradu i ljubaznog upita :)
|
||
![]() |
||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|
Cure kojima sam obećala poslati dupliće salveta, molim Vas da se strpite do danas tjedan, imam ludnicu na poslu i radim od 7-20 skoro svaki dan
![]() idući četvrtak bi mi posl. partneri konačno trebali otići doma, pa ću onda spakirati sve salvete i poslati
![]() pusa svima
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
za par jaja bude
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ne znam da li će ti biti dovoljno za jaja...
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Monna idem ga čistiti , oprosti...
|
||
![]() |
||
|
Hej smijala sam se kao luda...poruke su sijevale....nisam se uopće mogla maknuti van.
Ali ti si svjetski prvak moram te javno pohvaliti...izgleda da si bila u pravo vrijeme na pravom mjestu...
|
||
![]() |
||
|
si vidla kaj je brzina, ha??
![]() |
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
Proljece,poslala sam ti pp,ali inbox ti je prepun!
Monna hvala! |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Samo da ne zaboravim, salvete sam jučer poslala: esmeraldi, Sunce Ri, ivona777, bubamara 22, ančica,rose...nadam se da će uskoro doći! Nadam se da nisam nikog izostavila?
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
Stigle mi salvetice od esmeralde, ninochke, alme i leonarde
puuuno hvala.....preeeeeeeeedivne su
![]() |
||
![]() |
||
|
Cure, ako netko želi napuniti inbox u rekordnom roku samo neka stavi salvete za razmjenu... Nisam mogla vjerovati kako ste brze...Sada samo moram popisati sve i drugi tjedan vam šaljem.
|
||
![]() |
||
|
Pa kad me tako lijepo pitaš onda mora biti.
![]() |
||
![]() |
||
|
Ljudi sve je otišlo!!!
Nema višeeeeee
|
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
Shasha,tebi nisam poslala salvete jer si rekla da ti ne trebaju!Neznam jer ti sada trebaju,pa da ti pošaljem?
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ima u mom paketu ove plave do leptirića???? Preslatka je
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Draga ninocha!Ja sam ti bila poslala salvete,ali stvarno neznam zašto nisu došle!Pripremila sam ti još njih i šaljem ti usput kad odem na plivanje!Molim sve koji nisu dobili salvete da mi jave!Danas sam dobila od miškapiška i esmeralde!Puno hvala!Predivne su!Ja nemam baš novih,ali kad skupim šaljem svima!
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
drage moje,stigle su mi salvetice al neznam cije,nema adrese posiljatelja,ni nika,u bjeloj koveti iz ZG-a.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |