Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 48> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Predivni su ti svi odreda..pa ne mogu vjerovat da ti svi cvatu!!! Fantasticno!!
![]() |
|
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind..
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Dzomba zaista sam uživala u tvojoj kolekciji kaktusa,jer nemam priliku vidjeti na jednom mjestu toliko vrsta,krasno,krasno,krasno
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Evo konacno sam se odlucila da prebacim slike na photobucket
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je "zenska" Euphorbia obesa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ima nešto posebno u kaktusima, a pogotovo u njihovim cvjetovima. Nekako mi je nestvarno da cvatu.
Jasmin je rijetko lijep primjerak |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Kaktusi su prekrasni,ali jasmin ostavlja bez rijeci,LUDILO!!!
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Jasmin je za Oskara!
![]() Jel se da pelcat? I ja bi takvoooooooooooooooooooooog!!!! ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hvala vam
![]() ![]() Jasmin je dika ove ulice ![]() ![]() ![]() ![]() Sto se tice mojih kaktusa..ehh ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala vam jos jednom!! ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jasmin
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno,predivno
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dzomba
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Znaš da ja obožavam kaktuse,zaista su jedinstveni.
Jasmin sam već prije pohvalila,aa i graničica je prelijepa.
Anaida,otkad se tebi sviđaju kaktusi,ha ha ha....
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve što si nam pokazala, naša draga Džomba, je lijepo. A meni je ovaj "zeko" baš cakani!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ja baš nisam ljubiteljica bodljikavaca, uglavnm ih zaobiđem ili ih gledam sa sigurne udaljenosti
![]() Ali ovaj je toliko lijep da sam se (ipak oprezno!) približila! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prelijepo draga džomba, ljepota kaktusa je jedinstvena i neponovljiva i meni osobno zaista nije primarno da cvatu, iako ne bih imala ništa protiv da se to mojima slučajno i dogodi!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Krasna zbirka bockavaca, posebno mi je lijep dlakavac
![]() Hemerocallis isto moram spomenuti, ipak su mi oni miljenici, a ovaj je baš medeni.
Moram polako ispočetka po ovim stranicama, ima se tu što vidjeti
![]() |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Ne bih nikad pogodila da ih toliko volis
![]() To sto si napisala za kaktuse, sve je tocno..sve odreda, meni neki ne cvatu, ali su mi lijepi zbog sebe samih.. Velike pohvale za ovako krasnu kolekciju, nadam se doista jednog dana da cemo napravit razmjene uzivo. Doduse, tvoja kolekcija je "nesto malo" veca, stoga, ![]() |
|
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind..
|
|
![]() |
|
Slazem se s svima vama da je Jasmin lijep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baka,hvala ti sto si opet prosvrljala
![]() ![]() Kao sto i sama vidis,kasnim s slikama...sama pomisao da ih moram prebaciti na photobucket,tu izgubim dosta vremena,prodje me i volja da ubacujem slike ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jasmin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |