Moji radovi-sve na jednom mjestu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Korisnik | ||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Radujem se! Potrudit ću se uskoro nešto novo napraviti, sad sam još u pravljenu Božićnih kugli za sajam. |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
|
Predivni radovi, svaka čast! Posebno mi se sviđaju ogledala i rado ću probati po tvojim uputama napraviti jedno :)
Pitanje - kako ti uspiju ove kuglice od špage ispasti tako okrugle? Jesu to neki posebni baloni, ili ih napušeš do pola, ili kako već ( jer su baloni obično jajasti) ? |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Napušem balon do pola i dobro stegnem...moraš paziti kod namatanja, jer ako se prejako stisne, balon se izvitoperi. Za promjenu smjera namatanja špage, poslužim se selotejpom, kojeg se kasnije lako skine. Nadam se da ćemo vidjeti tvoje ogledalo, sigurno će biti lijepo! |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
|
Ovo je samo mali pokus, prvi puta otvaram link za slideshow, pa me zanima kako to izgleda...baš me zanima da li funkcionira
http://s250.photobucket.com/albums/gg276/dada2805/?action=view¤t=f8a0ebaa.pbw |
||
|
||
![]() |
||
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
|
Hvala na odgovoru i savjetu, sutra idem po balončiće pa ćemo vidjeti šta će biti od toga
![]() link ti radi, slideshow fercera odlično ![]() |
||
![]() |
||
|
Mojih ruku djelo...nisu kuglice ni zrcala, nisu čestitke ni bilo što od prethodnih radova...ovaj puta je to nešto njam i mljac...Kad ne šaram po staklu itd. šaram po medenjacima i uživam svim čulima....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
mmmmm, njam, njam.....tako su lijepi da bi mi bilo žao jesti ih...
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
fino
![]() |
||
![]() |
||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|
Potpisujem
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
dada, čime si ih pofarbala, onim jestivim bojama??....mama mi viče da te žicam recept ak nije problem....pliiiz
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jao koj aklopaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prelijepi su, bilo bi mi ih zao jesti....ali bi se brzo predomislila
hehehe da recept na vidjelo
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Baš sam gladan, baš sam gladan... u njam njam!!
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Dada ovo izgleda predivno, nisi samo uspješna u cvijeću i ukrasima, već si pravi majstor u pravljenju kolačića.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Evo recept za medenjake...ako netko e bude mogao pročitati, napišite mi pa ću ga ponovo prepisati...U brašno, osim začina koji se navode u receptu, dodam još i KOTANYI -Začine za medenjake...ne bojte se, ne bude previše
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
super se vidi, hvala dada!!!
|
||
![]() |
||
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
|
kolacici su stvarno medeni i nadam se da tako dobro prijaju. Kada citam recept, mogu si dobro zamisliti da je tako.Super!
|
||
![]() |
||
|
Recept si sigurno već vidjela, a što se tiče boja, to su one prehrambene boje...ja sam kupla boje na kojima piše Aromar d.o.o., a zgodne su jer na naličju kutije piše kako miješanjem boja dobiti druge boje (piše točno koliko kapi treba za smeđu, ljubičastu itd.). |
||
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Vidim ti si prešla na slikanje na kolačima i moram priznati odlično ti uspijeva
|
||
![]() |
||
|
hvala dada! |
||
![]() |
||
|
dada, mama i ja smo sinoć radili keksiće po tvom receptu i mmmmm, tak su fini....još jednom veliko hvala.....moram se suzdržat da ih ne pojedem do ladimirevaca......
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |