SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 61> |
Korisnik | |||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da ...vjerovatno je stvar u tom širokom kistu i dugim potazima ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
ja stvarno neznam zasto svi raditi na pločicama, daskama, šperploči a ja, na platnu ![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Čitaj Sunce među redcima, da bi dobila efekt koji želiš radi točno obrnuto od ovog što si do sada radila!!!Ili da promjenim Kraklee |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Ja sam gledala na jednoj video radionicu gdje je ženska rekla da se krakle koristi u tankom sloju samo jedan premaz i to ili lijevo/ desno ili gore/dolje.. i naravno što veći premaz to veće pukotine!!
![]() Ak naletim na to stavim link!! |
|||
![]() |
|||
||
Gledala sam i ja taj filmić...nema što nisam gledala sa YouTube-a vezano za decoupage, Kraklee, Artistic decoupage...btw, da li zna itko postoji li kod nas tečaj za artistic decoupage |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
ja volim drvo, ali radim i na platnu, kakoimam para..drvena daskica je nekad jeftinija
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Za predpostaviti je da je najjeftinija ali sam ja zakržljala u tim nabavkama i još mi je uvijek najjednostavnije naručiti sa neta, ali stižu crni dani, ostala sam doma, prihod jednak 0, bolje reći minusu, daj upute, što kupiti i kako tražiti! |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
ja ti u chemacu-imas i internet narudzbu kod njih, uzimam te daskice, jer njima todela neki stolar, pa odi na njihovu stranicu ili ih nazovi i naruci....lijepo su obradjene
dalje bila sam prije neki dan u kiki i na odjelu kuhinje nasla 6 kom daska za kuhinju, ali su pravokutne, prekrasno obradjene , za 36 kn i uzela sam 3 paketa jer je super povoljno i daske su krasne
eto ak sam pomogla
nego odi u moju galeriju vidi moje prvo kamenje...........
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
Vidis ja i kupujem isključivo u chemacu i nb hobby-ju ali daskice nisam skužila |
|||
![]() |
|||
||
Joj, ružno je biti početnik, kako ići u neku galeriju? |
|||
![]() |
|||
||
pa kliknes na galeriju i onda ti potehnikama otvara...ne? idem vidjeti
a ak mislis na kamenjemoje...joj sad si ti koka...pa tu sam stavila pod moje radove...plavusooooo
![]() |
|||
![]() |
|||
||
grozna si da znaš ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma kaj ti je..i ja sam s plavim pramenovima...hehe dve smotane pramenovane plavuseeeeeeeeeeeeeeee
si pogledala moje pocetno kamenje, daj sud profesionalna kamenoslikacice
|
|||
![]() |
|||
||
he he, aj da mene netko pita za sud ![]() Zezam se, imas tako specifično jake i upadljive radove, stalno se sukobljavam sa fokusiranjem subjekta, sve je šareno i oči lutaju. Imam ti i psihološku definiciju za "takve" lude osobe ali to čemo jednom drugom prilikom... Nadam se da si shvatila da je kritika dobra, malo sam se spetljala... Jaka i konfuzna. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
A sad se vračam dalje gledat tvoje radove, opa koliko ih imaš, kad stigneš sve to? |
|||
![]() |
|||
||
hahaha...kak siluda
ma jezi me fitic kaktusa mu njegovog, znam da moram bocno, ali uvijek slikam nocu i onda sam strgana
imam jako puno radova, idem na razgovor u jednu cvjecarnu da vidim oko prodaje.....
drago mi je za kritiku
hvala ti
|
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
zdjele su ti jako lijepe!!! |
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti Ančice, jako me privlači staklo...očito se moram prebaciti na njega |
|||
![]() |
|||
||
k jarcu ja nikak da se primim staklovinje...frka meeeeeeeeeeeee
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |