Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 61>
Korisnik
Poruka
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 09:40
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Kako si uspijela da ti se ovako jako raspuca boja?
Koji krakle koristiš? [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
Čuj to je i meni prava enigma, isti kist na istoj površini mi svaki put ispadne drugačije, pojma nemam, popuse ja uvijek koristim poprilično veliki kist i stavljam ga u jednom potezu, meni se više sviđaju male pukotine ali what to do, neznam gdje griješim!!!Koristim ti medium od Marabua, čini mi se kao i večina, htjela sam isprobati onaj Fun nešto, da li Color, ali su im boje jaaaako loše pa nisam htjela riskirati.

da ...vjerovatno je stvar u tom širokom kistu i dugim potazima

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 09:46
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

sutra ti stavim mog gusara na daskici....nisam ga uslikala...susi se..

ja stvarno neznam zasto svi raditi na pločicama, daskama, šperploči a ja, na platnu smile42.Što je nagore imam najviše šansi za pogriješiti i kad pogriješim...suze liju plave oči...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 09:48

Kako si uspijela da ti se ovako jako raspuca boja?
Koji krakle koristiš? [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
Čuj to je i meni prava enigma, isti kist na istoj površini mi svaki put ispadne drugačije, pojma nemam, popuse ja uvijek koristim poprilično veliki kist i stavljam ga u jednom potezu, meni se više sviđaju male pukotine ali what to do, neznam gdje griješim!!!Koristim ti medium od Marabua, čini mi se kao i večina, htjela sam isprobati onaj Fun nešto, da li Color, ali su im boje jaaaako loše pa nisam htjela riskirati.

da ...vjerovatno je stvar u tom širokom kistu i dugim potazima

Čitaj Sunce među redcima, da bi dobila efekt koji želiš radi točno obrnuto od ovog što si do sada radila!!!Ili da promjenim Kraklee
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 09:50
Ja sam gledala na jednoj video radionicu gdje je ženska rekla da se krakle koristi u tankom sloju samo jedan premaz i to ili lijevo/ desno ili gore/dolje.. i naravno što veći premaz to veće pukotine!!Thumbs%20Up

Ak naletim na to stavim link!!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 09:54
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Ja sam gledala na jednoj video radionicu gdje je ženska rekla da se krakle koristi u tankom sloju samo jedan premaz i to ili lijevo/ desno ili gore/dolje.. i naravno što veći premaz to veće pukotine!!Thumbs%20Up

Ak naletim na to stavim link!!

Gledala sam i ja taj filmić...nema što nisam gledala sa YouTube-a vezano za decoupage, Kraklee, Artistic decoupage...btw, da li zna itko postoji li kod nas tečaj za artistic decoupage
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:08
ja volim drvo, ali radim i na platnu, kakoimam para..drvena daskica je nekad jeftinijaEmbarrassed
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:14

ja volim drvo, ali radim i na platnu, kakoimam para..drvena daskica je nekad jeftinijaEmbarrassed

Za predpostaviti je da je najjeftinija ali sam ja zakržljala u tim nabavkama i još mi je uvijek najjednostavnije naručiti sa neta, ali stižu crni dani, ostala sam doma, prihod jednak 0, bolje reći minusu, daj upute, što kupiti i kako tražiti!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:25
ja ti u chemacu-imas i internet narudzbu kod njih, uzimam te daskice, jer njima todela neki stolar, pa odi na njihovu stranicu ili ih nazovi i naruci....lijepo su obradjene
dalje bila sam prije neki dan u kiki i na odjelu kuhinje nasla 6 kom daska za kuhinju, ali su pravokutne, prekrasno obradjene , za 36 kn i uzela sam 3 paketa jer je super povoljno i daske su krasne

eto ak sam pomogla

nego odi u moju galeriju vidi moje prvo kamenje...........
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:28
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:34

http://www.hobbyart-chemaco.hr/default.asp?idcat=4

Vidis ja i kupujem isključivo u chemacu i nb hobby-ju ali daskice nisam skužila
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:35

ja ti u chemacu-imas i internet narudzbu kod njih, uzimam te daskice, jer njima todela neki stolar, pa odi na njihovu stranicu ili ih nazovi i naruci....lijepo su obradjene
dalje bila sam prije neki dan u kiki i na odjelu kuhinje nasla 6 kom daska za kuhinju, ali su pravokutne, prekrasno obradjene , za 36 kn i uzela sam 3 paketa jer je super povoljno i daske su krasne

eto ak sam pomogla

nego odi u moju galeriju vidi moje prvo kamenje...........

Joj, ružno je biti početnik, kako ići u neku galeriju?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:40
pa kliknes na galeriju i onda ti potehnikama otvara...ne? idem vidjeti

a ak mislis na kamenjemoje...joj sad si ti koka...pa tu sam stavila pod moje radove...plavusoooooTongue
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:55

pa kliknes na galeriju i onda ti potehnikama otvara...ne? idem vidjeti

a ak mislis na kamenjemoje...joj sad si ti koka...pa tu sam stavila pod moje radove...plavusoooooTongue

grozna si da znašConfused, plavuša jesam i to s pramenovima, pa štaCry
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:07
ma kaj ti je..i ja sam s plavim pramenovima...hehe dve smotane pramenovane plavuseeeeeeeeeeeeeeee

si pogledala moje pocetno kamenje, daj sud profesionalna kamenoslikacice
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:16

ma kaj ti je..i ja sam s plavim pramenovima...hehe dve smotane pramenovane plavuseeeeeeeeeeeeeeee

he he, aj da mene netko pita za sud Wink, kamenje ti je suuuper, ali slika, Booooooooooooooožeeeeeeeeeeeee, slikaj boćno zbog odsjaja, oko mi je skoro ispalo...
Zezam se, imas tako specifično jake i upadljive radove, stalno se sukobljavam sa fokusiranjem subjekta, sve je šareno i oči lutaju.
Imam ti i psihološku definiciju za "takve" lude osobe ali to čemo jednom drugom prilikom...
Nadam se da si shvatila da je kritika dobra, malo sam se spetljala...
Jaka i konfuzna. LOL
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:17

he he, aj da mene netko pita za sud Wink, kamenje ti je suuuper, ali slika, Booooooooooooooožeeeeeeeeeeeee, slikaj boćno zbog odsjaja, oko mi je skoro ispalo...
Zezam se, imas tako specifično jake i upadljive radove, stalno se sukobljavam sa fokusiranjem subjekta, sve je šareno i oči lutaju.
Imam ti i psihološku definiciju za "takve" lude osobe ali to čemo jednom drugom prilikom...
Nadam se da si shvatila da je kritika dobra, malo sam se spetljala...
Jaka i konfuzna. LOL

A sad se vračam dalje gledat tvoje radove, opa koliko ih imaš, kad stigneš sve to?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:37
hahaha...kak siluda
ma jezi me fitic kaktusa mu njegovog, znam da moram bocno, ali uvijek slikam nocu i onda sam strgana

imam jako puno radova, idem na razgovor u jednu cvjecarnu da vidim oko prodaje.....

drago mi je za kritiku
hvala ti
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:59

zdjele su ti jako lijepe!!!

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 12:30
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

zdjele su ti jako lijepe!!!

Hvala ti Ančice, jako me privlači staklo...očito se moram prebaciti na njega
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 13:21
k jarcu ja nikak da se primim staklovinje...frka meeeeeeeeeeeee
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.