Moji stari i novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Esmeralda ja bih rekla da je ovo original iz dućana...tako je savršeno napravljeno kao na nekoj mašini....
Odličnoooooooooooooooo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ove posude sa suncokretima su ko bombon!!
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Samo ti ukradi ideju, meni to ne smeta, barem tako znam da se nekome sviđa moj rad i ja tebi kradem ideje
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Hvala curke
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prekrasno je! A tek ove bordurice na teglicama - pun pogodak!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
kako ti se dobro raspucalo na ovim teglama sa suncokretima!!! stvarno super!!
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajmo se mi preselit sve na jedno mjesto i mackat, mackat,mackat,mackat
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajme ovo ti je divno
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
A što radiš, a što radiš stavi fotkice, moram mal napariti oči!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala proljeće
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Esmeralda ja nikako da tvoje prelijepe radove iskomentiram...
Dakle, ne znam šta bih točno izdvojila jer mi je sve taaako lijepo...ali ipak...ovi gipsani odljevi ili kalupi eh to mi je taaaakao lijepo!!!
Svaki motiv koji si stavila mi super paše, bilo da su ruže, ljubičice ili nešto treće...
Ma bravo majstorice...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala leonarda na tako lijepom komplimentu
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako zgodna jaja |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ni ne sumnjam da jaja nece ispasti tako dobro ....imas i prekrasne salvetice....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jaja su prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Baš sam sretna da te uveseljava srčeko, jer je napravljeno sa ljubavju.
![]() A što se tiče moje princeze ja sam se iznenadila, nisam bila doma i nisam joj ništa pokazivala kako se radi, kada sam se vratila doma baš me je ugodno iznenadila sve je sama odradila
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Zaboravih napomenuti kako me ne iznenađuje izuzetna urednost i spretnost tvoje kćeri - princeza od prve bez greške zalijepila salveticu - bravo, ista mama!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |