Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj mali vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj mali vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 9>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 15:04
Znaš kako se kaže: Kuću možeš ugraditi u jednoj godini, a vrt se formira godinama. zato stigneš, a ovo što imaš je već prekrasno. Clap
Onaj žuti grm je mislim kerija, ona cvjeta dva puta godišnje, a ne forzicija, a ono što će imati roza cvjetove je neka vrsta seduma.
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 20:35
meni je sedum presladak
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 20:41
Znaš kako se kaže: Kuću možeš ugraditi u jednoj godini, a vrt se formira godinama. zato stigneš, a ovo što imaš je već prekrasn----E ovo su prave riječi koje stvarno tražim i našla sam ih samo za tebe i znaj stvarno da ti je to uputila žena predivna
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 07:11
Jučer sam bila, htjela napisati: baš ti je lijep taj tvoj mali vrt!Clap
Ali se sve blokiralo i neće, pa neće!

E pa evo me opet. Vodenike su predivne! Moje su sad neko vrijeme štrajkale i sad su opet počele cvjetati ali ni  blizu kao tvoje!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 08:31
Evo opet sam malo navratila da se nagledam ove tvoje ljepotesmile64
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 13:59
Evo da nebi bilo da samo škicam tuđe vrtove,evo malo mojih cvjeteka
za početak
 samo da vam pokažem da i ja imam pomagaće

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:01
ovo mi je najdraža boja pelargonija

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:04
ovo je onaj grm kaj cvate u proljeće,mislim da se zove forzicija,ne znam zakaj je skroz pocrvenil,kod mame je baš zeleni,a i cval je do sad

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:07
ovo sam složila više različitog cvijeća u košaricu

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:09
ovo sam ukrala pelcer hortenzije,nadam se da se bude primila

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:12
japanska trešnja je konačno počela dobivati crvene bobice

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:15
ovo sam danas dodala jedan kotač na panj,još ne znam ak bu tak ostalo
kaj mislite kak to izgleda?

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:18
s ovim sam se danas počastila,ne znam kak se zove

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:19
ne znam zakaj su mi slike tak velike bez obzira koju veličinu stisnem,mislim da je krivac moj mali mačak jer mi sjedi na koljenima,a capa mu svako malo poleti prema tipkovnici
kaj može to tko ispraviti?
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:22
čili paprikica

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:25
trava mi bude konačno cvala

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 15:01
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

ovo sam danas dodala jedan kotač na panj,još ne znam ak bu tak ostalo
kaj mislite kak to izgleda?

---- Stvarno je predivno ali će ga loza svega pokriti a šteta tako nešto starinsko da ne izložiš na mijesto gdje se svi mogu diviti . ja bi tako uradilaWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 15:03
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Evo da nebi bilo da samo škicam tuđe vrtove,evo malo mojih cvjeteka
za početak--------------- Pa ovo je sve uljepšala -e da se sad može slati stvarno bi voljela jednoga -tako su medeni Hug
 samo da vam pokažem da i ja imam pomagaće

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 15:13
danas sam konačno prošetala i tvojim vrtom, lijep ti je sa puno lijepog cvijeća a pomagaći su cakaniClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 15:48
Hvala cure,sirotinja je taj moj vrtek prema drugima,ali bude bolje(kad mi svega pošaljete)LOL
Niho,znam da bude kotač brzo sav pokriven,al kam drugam da ga stavim,a i sa sela sam,budem mami čopila drugi,od jednog je mm napravil lampu,budem ga poslikala.
Poslala bi ti ja pomagaće,ali su već rezervirani,bijeli je moj,a smeđi ide kod jednih dobrih ljudi,obožavam ih svaki dan se igram sa njima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 9>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.