maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme maslina, ostavljas me bez teksta!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Maslina ovaj zadnji rad ti je savršen.
I ja sam nedavno na jednoj teglici radila sa frostom.
Zaista, daje predmetu posebnu eleganciju...
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@Željka23.@plavi cvijete,hvala
@Izzy:složila bih se prije s @proljećem;frosty se i meni ćini elegantan,osobito mislim da bi ti sa svojim selfmade šablonicama mogla raditi interesantne stvari po staklu.
Hvala i vama na posjeti i komentarima
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Frosty mi je nekako loše ostao u pamćenju od nekih američkih stranica koje sam gledala davno prije, sve je bilo nekako "too much", ali znaš da Ameri vole pretjerivati u svemu i raditi kič... Zato sam sad ostala ugodno iznenađena tvojom upotrebom frostyja koja je doista elegantna i moram priznati da si me sad zaintrigirala, već sam vidjela gdje bih ga mogla upotrijebiti! Šablone su definitivno jedna od opcija...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
maslina ovo je stvarno nešto posebno. prelijepo mi je! i ja sam kupila frosti ali nikako da se uhvatim posla. morat ću što prije isprobati
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
za ovo nema dovoljno dobrih riječi da opišu ovo božanski dobro osmišljeno i tako pedantno i urađeno djelo...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
potpuno prekrasno...blago dobitnici...
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga, ovo je zaista elegantno i profinjeno..... ![]() Jel imaš šablonu za motiv...ili ti to ručicom svojom iscrtavaš? |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@anastazija,@mnataša,@orca,@hippy,hvala |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga Maslina, sada sam prvi puta posjetila ove stranice i oduševljena sam. Zaista si svestrana, jako lijepi radovi, ne znam koji bih izdvojila kao favorit, možda onu prvu tacnu i ove zadnje kale ali i ostalo mi je fantastično. Sve je toliko precizno i profinjeno, svi moji komplimenti u superlativima
|
|
![]() |
|
@KARMEN,hvala na posjeti i komplimentima |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Pa ti si zaista svestrana.Tu ima toliko lijepih radova da ne znam koji izdvojiti.Možda porculan,staklo......? ma sve ti je divno
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
čaše su zaista prekrasne, svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Draga maslina svaka čast na umijeću, zaista si prava majstorica. Oduševljena sam tvojim radovima i ne znam šta bih izdvojila zaista je sve prekrasno.Pratit ću i dalje ....
![]() |
|
![]() |
|
Baš sam se uljenila s ovim oslikavanjem stakla,evo jedna čaša koja može poslužiti kao svječnjak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Crno - bijelo inače nije moj đir, ali ovo je
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prekrasno, sviđa mi se baš sve...
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno,predivno i samo predivno!!! |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ova čaša je odlična!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |