Graptopetalum Paraquayense |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo im je kod tebe Glikice
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Jako lijepo izgleda.Danas sam slučajno tražila neke tegle sa zemljom i nađem zaboravljene od jeseni nađem dva komada,izgledaju bolje nego ostali.
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ovo mi je jedna od najdražih biljčica, a sad se sprema na cvatnju. Mali kaktus, gle ga:
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Prekrasne su,definitivno ću ovo nabaviti!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ma kako ti misliš na mene....hvala ti na tome no moram reći da sam ga dobila od drage Jagode (hvala ti Jagoda
![]() ![]() Evo moga/Jagodinog/
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
hvala glikice....moon što ti nemaš kameni cvijet????.....eto mene opet onako ko i zadnji puta zadnji vikend u 11mj u Opatiju
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A gle ovaj Ružin, kako je dobar !!!
A gle moj, dobila od MK, baš mi je super : ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
podnosi on dosta niske temperature, meni prezimi na lođi na kojoj imam roletnu pa kad je jako hladno spustim ju , ali u selu nema šanse unesem ga unutra |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Glikice (kontinentalna klima) - moraš ga spremiti preko zime (njegova temperaturna zona je od 9-11)
|
|
![]() |
|
MK jel mogu ja onog tvoga- moga ostaviti vani ?
EN jel tvoj bude vani preko zime ? MOj je još vani, a što kad dođe prava zima ? |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
hayati ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Naziv mi je prekompliciran, ja ga zovem kameni cvijet
![]() Moj je rasiren po cijeloj loncanici i stvarno je neunistiv, pao mi je sa prozora i samo sam zapiknula listice i svi su opet niknuli ![]() Nego, nisam znala da moze cvjetati. Sta trebam napraviti da procvjeta? Ja ga preko zime drzim u jednoj sobici gdje temp. ne pada ispod 5 stupnjeva. Da ga unesem u grijanu prostoriju? |
|
![]() |
|
Divni su vam svi po redu...ovo je biljka po mom guštu (sukulent, a mogu ga vani držati sva 4 godišnja doba.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Samo ti mene mami !!! Uskoro idem u tvom smjeru, moram navratiti da bar vidim sve to lijepo kod tebe.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i divno izgleda
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne znam gdje si, ali graptopetalum ti zasigurno neće propasti zbog loma i osipanja dijelova - grana i listova
ostavi ga par dana da se zasuši rez - sve, nemoj ništa bacati, onda ih samo položi na površinu zemlje u teglici, na svjetlo mjesto i sve će se opet zakorjeniti - nakon nekog vremena ćeš vidjeti kako pušta nove žilice, a iz svakog otpalog lista će se formirati nova rozetica i nemoj slučajno zalivati jer će istrunuti |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |