misty-da poklanja i /ili mijenja |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako je još ostalo i ja bi hostu i hortenziju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Evo mene senilne i glupe (pametni pišu), nisam zapisala kome sam poslala hoste, a u ovoj jadnoj i devastiranoj žardinjeri ima još nekoliko gomolja kako vidite u prilogu. Svakako sam je odlučila isprazniti (imam još tri takve prepune hosta) jer bih u nju preselila vrtni hibić, čim propupa
![]() ![]() Dakle, tko još nije dobio, javite mi se ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moja molba još vrijedi ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
I ja bih hostu i hortenziju, ako ima
|
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
i ja..
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Nadam se da mene nisi zaboravila za hostu i ostalo što smo se dogovorile.
Ja tebi u utorak šaljem reznice ruža (već par dana sam bolesna pa nisam stigla prije).
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Već sam izludila čekajući da na pošti dobiju one velike koverte sa zračnim jastucima (em ti malo misto sa skromnom poštom
![]() ![]() I dalje sam u potrazi za ružama ili drugim penjačicama, ograda imam ko u priči! |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Staviš u razrezanu plastičnu bocu od soka. Ili u kakvu manju kutiju.
Ja ti imam Loncieru japonicu, a bit će i crvena ruža orfeo, ali oboje u reznicama. Ima li hoste za mene? Zar nemaš knjižaru u blizini? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
lilie ni tvoju adresu nemam, ostavi mi je na pp
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bigmama, neveni su danas stigli, izgledaju dobro i već su u zemlji
![]() Kažu da se ne zahvaljuje na cvijeću, ali ja naprosto moram ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
lilie upravo su me zvali s pošte, trebala sam objašnjavati zašto se promočila koverta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
U redu misty-da javim ti kada stignu.
Ja ću tebi reznice ruža poslati u ponedjeljak. Stavila sam ih u vodu jer nisam htjela da preko vikenda stoje u pošti.
Isprika što ti nisam poslala prošli utorak kako sam rekla ali sam bila bolesna, još me muče glasnice pa šapčem.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Stiglo je, mokro ali je tu. Stavili su u još jednu vrećicu najlonsku.
Slala si mi hostu i sjeme muškatne kadulje. Ne znam da li i ukrasni luk.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I bigmammi je stiglo, ne znam za ostale ![]() A sad da me ubiješ ne znam jesam li bila stavila i ukrasni luk! ![]() A macku hvala na savjetu, ovo s bocama je bilo jedino rješenje budući su mladice već toliko narasle ![]() |
|
![]() |
|
Stiglo Misty, hvala ti na trudu!!!
|
|
![]() |
|
Vjerojatno nisi jer sam sve nekoliko puta pregledavala. Nema problema ako se budemo dogovorile za još nešto onda ćeš mi poslati, ili možda u običnom pismu. Šta misliš?
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
misty jesi li i meni poslala?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
nije, zato sam te i priupitala jesi li slala
ah, hrvatske pošte ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |