dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 222> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno ali kaktusi su još ljepši ili ja nisam se zagledala ali čini mi se da su ove godine ruže cvijetale što nikad -to bar ja mislim i stvarno su svegdje prekrasne
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Niho ruže ove godine zaista lijepo cvatu,jedino moje ruže penjačice su ovu zimu dosta pomrzle pa sam im morala dosta velikih grana porezati,no oporavit će se i one
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ništa bolan ne brini krenuće one kako treba
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Ništ ne brinem,oporavit će se jake su one
|
|
![]() |
|
Mira,je ovaj isusov trn imam već 6 godina,jeć mi je skoro dosadio,ali on još ni jednom nije prestao cvjetati,jako je uporan,ovo proljeće sam ga prvi put presadila u veću teglu i stavila van na najjaće sunce i evo rezultata
Cure,hvala svima na posjeti,drago mi je da vam se sviđa moj vrt
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Joj, mali kaktus - prekrasne su !!!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svaki put nas sve više iznenadiš, prvo ružama, pa clematisi, pa kaktusi, pa razno razni ljepotani, bravo za sve, jedan prekrasan vrt pun lijepog i njegovanog cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kkatusiću, hvala ti na predivnoj slici muškatle samo ze mene! Prekrasna mi je, kod naše Otok sam se odmah u takvu zaljubila. Uživam u pogledu na tvoje cvjetiće, a zaista imam u čemu uživati!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana hvala
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno ti je cvijeće, ali krumpirko je pravi ljepotan
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pregledala sm od 1 str.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divna ti je Fresia
![]() |
|
![]() |
|
Djevojke,hvala svima na posjeti i na pohvalama,svima velika
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo za tvoj prekrasni ružičnjak
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |