mali je vrtić ograjen, ograjen... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 36> |
Korisnik | ||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da to znaći ograđen, a to je ujedno naziv i jedna narodne pjesme ide otprilike ovako : mali je vrtić ograjen, ograjen, lijepim je cvetjem zasajen, zasajen... |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() a cvjetići cvatu i vesele dušu ![]() ![]() |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
tako su mi lijepe narodne pjesme, svaka čast na ideji za naziv teme!
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Curke hvala, no nemojte me faliti da se ne uobrazim, tek sam početnik, i nemam se zakaj uobraziti.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Dragi moji,
U posljednje vrijeme ništa ne stignem pa me tako ni u cvjetnjaku skoro pa i nema, ali ipak imam nekoliko slikica : ovo je grmić kkoji sam kupila za posaditi u žardinjeru : Evo i moje prve aloe vere.Koliko god je ja iskorištavala ona se neda : Evo sad malo sa mojih prozora : Moram se i sa njima pohvaliti : Toliko za sada. javit ću se kad budem imala nešto novo. Dogoditi će se rekonstrukcija vrta, pa ćemo onda vidjeti kako to izgleda. |
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Aster ti je predivan,a kad se ti pupi još rastvore
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
![]() ima jedna fina izreka koja kaže:
maslina je kao majka,a loza kao maćaha!
jer kad godinama zapustite maslinu pa je opet krenete obrezivat ona će opet uroditi plodom(oprašta kao majka, uvijek i bezuvjetno);
no ako pak zapustite lozu ona vam to nikada neće oprostiti ma koliko se poslje trudili (kao maćeha)
draga gospina travo!
ovu izreku posvećujem tebi i svima koji nemaju uvijek dovoljno vremena za vrt! smatram da je vrt kao majka,i ne brini za oprost!!
ljep pozzzdrav
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Pa kad si nabrojala što sve radiš... svaka čast. Prozori su bljesak boja. Vjerujem da ti samo jutarnji pogled na njih uljepša dan!
A vrt... pa to što uspiješ očistiti korov da ti ljepše cvjeta je već jaaako puno uz voćnjak, povrtnjak....
Jabuke su
![]() |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
duuuuuuugo nije bilo slikica od tebe, ovo što si pokazala lijepo je i cvijeće i slasne jabuke i ljute papričice!
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
svima hvala na ohrabrenju
|
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
Gospina trava papričice su fenomenalne nadam se da će sjeme koje si mi poslala uroditi istim rezultatom, jabuke izgledaju jako lijepo i zdravo, biljke sa prozora su isto super....
![]() |
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Prekrasne paprike, jako su zgodne, ali plodovi koje ubereš su svom vrtu su najvredniji.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Prošetah malo tvojim vrtom i moram ti reći da , bez obzira što nemaš mnogo vremena za njeg, izgleda prekrasno, a jabuke djeluju tako slasno.
|
||
![]() |
||
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Svima hvala.
|
||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Gospina trava cvijeće ti je lijepo a ove jabuke asociraju na štrudlu.
|
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Sa dosta cimeta za raspoloženje, uz to još i fino kuhano vino.
|
||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Javi kad bude gotovo pa eto mene kod tebe ( šala ) ali takvo bi mi raspoloženje prijalo. |
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
ok, vidimo se na proljeće
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |