Simbioza između prirode i digitalne |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro nam došla, prekrasn vrt, kamenjar poseban, prekrasno rasvjetan !!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Predivnoooo...Kamenjari su odlicni ..al tunel od brajde ...
ostala bez rijeci ... ![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Dobro došla, predivno je sve što sam vidjela sa nestrpljenjem očekujem druge slikice...
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Bravo digitalna!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
dobro nam došla, krasno je kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
dobro došla, kamenjar mi je prekrasan
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Dobro nam došla
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
digitalna sve super izgleda, kamenjar mi je odličan, a encijan... ljubav na prvi pogled
![]() je li i on u kamenjaru? ja sam uzela jednog prije par godina, ali nije mu pasalo jako sunce kod mene pa sam ga držala u pousjeni - u tegli ali nije cvjetao pa sam ove godine odlučila riskirati - sad je u vrtu, opet neka polusjena, ali nema smisla držati ga zbog listova - ili će procvjetati ili uvenuti |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
DOBRO DOŠLA!
Sa tobom ću se veseliti svakom tvom cvijetiću i groti
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobro došla. Veselim se svakom novom vrtu i novim slikama .
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo Digitalna,sad ćemo moći i mi uživatu u tvom lijepom vrtu |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dobrodošla, vrt je prekrasan i unaprijed se radujem tim silnim slikama
![]() |
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Dragi moji forumasi evo pripremite se na dozu prave ljepote
![]() Od milijardu slika sto imam, uzet cu za pocetak par cisto da vam predstavim svoje dvoriste i biljkice ![]() I moj, trenutno najdrazi cvijet ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |