Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Sajmovi i izložbe
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dogovori oko posjeta sajmu cvijeća
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dogovori oko posjeta sajmu cvijeća

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 8>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 14:35

PORDENONE 2011. godine

Postaj by Azra on čet sij 13, 2011 2:15 pm

Opet vodi moja malenkost, ali ovaj put poslije sajma idemo u Palmanovu kupiti krpica tipa Benetton, Sisley, Esprit, Zara i ostalo za jako malo novčića s obzirom da su popusti fenomenalni 70-90% u tom periodu. Naravno ima i ostalih sadržaja.

Nezaobilazni sajam cvijeća za sve ljubitelje zelenila
Ortogiardino je jedan od najvećih Europskih sajmova cvijeća koji ujedinjuje jednostavnost svakodnevnih biljaka uz rijetke egzote. Sajam je mjesto gdje se može pronaći skoro svaka biljka za kojom uzdišemo iz vrtnih časopisa ili knjigama o cvijeću. Osim biljaka cca. 200 izlagača nude i lukovice, sjeme, pribor za vrtlarstvo, a samom šetnjom kroz sajam može se „skupiti“ mnoštvo ideja o uređenju vlastitog biljnog kutka bilo da se radi o dnevnom boravku ili uređenju vrta. Uređenje upotpunjuju biljke koje nema svaki susjed, a mogu se kupiti vrlo povoljno.

PROGRAM PUTOVANJA :
Polazak s parkirališta „DELTA“ u 6.30h. Putovanje u pravcu Pordenonea uz usputno zadržavanje na autoputu. Po dolasku u Pordenone slobodno vrijeme za posjet sajmu, uživanje u razgledavanju te kupovinu.
Polazak iz Pordenonea u 12.30h u pravcu Udina. Organizirana posjeta centru Pittarello. Nastavak putovanja u pravcu outlet shopping centra Palmanova. Nakon obilaska trgovačkih centara i obavljanja kupovine krećemo prema Rijeci. Povratak u Rijeku u večernjim satima.

POLAZAK 05.03.2011.
POLAZAK IZ RIJEKE : 120,00 kn po osobi
POLAZAK IZ ZAGREBA : 220,00 kn po osobi

CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz modernim turističkim autobusom prema programu
- pratitelja putovanja
- poklon iznenađenja
- organizacija putovanja i jamčevina za turistički paket aranžman
- posjeta trgovačkim centrima Pittarelo i outlet centar Palmanova

CIJENA NE UKLJUČUJE:
- ulaznica za sajam cvijeća ................. 6€ (cijena za grupne ulaznice)

NAPOMENA:
- u Italiju se još uvijek može putovati s osobnom iskaznicom
- nakon potvrde rezervacije i uplate aranžmana agencija ne vrši povrat novca

**************************************************************************************
KOPIRANO SA FORUMA: SUKULENTI I KAKTUSI ( http://kaktusi-sukulenti.forum3.info/t287-pordenone-2011-godine)

Informacije i rezervacije moguće na ovoj temi, pp ili na službeni mail foruma.
put.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 21:26
Kako ima više tema, stavljam i ovdje informaciju:

Ortogiardino će biti otvoren za javnost od subote 5.03. do  nedjelje, 13 ožujka 2011 u slijedećim terminima:
 radnim danom 14,30-19,30, subota i nedjelja 9,30 do 19,30.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 21:23

Imate svugdje informacija   ipak neka se i ovdje nađe:

Ortogiardino će biti otvoren za javnost od subote 5.03. do  nedjelje, 13.03. 2011 u slijedećim terminima:
radnim danom 14,30-19,30, subota i nedjelja 9,30 do 19,30.

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 02:05
Nadam se da će organizatorice sve  isplanirati, veselim se odlasku, stvarno je prekrasno tamo smile89
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 02:39
Bravo Miro već si pronašla i termin održavanja sajma...Imamo dovoljno vremena da se ekipiramo i isplaniramo koji nam termin paše.... smile213
sutra je novi dan
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 23:26
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Pronašla sam u aktivnim temama da se rade dogovori za Pordenone u 2011. godini....
Naravno da bi bilo lijepo da idemo kao ekipa 051 na sajam..To sam lani predlagala ali nije bilo odaziva, a ti Miro si to pronašla i aktualizirala....Mogli bi na vrijeme isplanirati i otići čoporativno, ja sam naravno za....Miro ti si lani bila i pokazala nam slike, ali nismo se znale pa nije bilo nekih većih komentara...Sad je situacija sasvim drugačija i vrijedi otići, slikati i kupiti nešto, barem jednu kameliju, malo lukovica i nešto sjemena...Što kažete na Mirin prijedlog?WinkClapClapWink

ORTOGIARDINO 2011 PORDENONE

od 05.03. - 13.03. 2011  

Thumbs%20Up

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 02:28
Pronašla sam u aktivnim temama da se rade dogovori za Pordenone u 2011. godini....Naravno da bi bilo lijepo da idemo kao ekipa 051 na sajam..To sam lani predlagala ali nije bilo odaziva, a ti Miro si to pronašla i aktualizirala....Mogli bi na vrijeme isplanirati i otići čoporativno, ja sam naravno za....Miro ti si lani bila i pokazala nam slike, ali nismo se znale pa nije bilo nekih većih komentara...Sad je situacija sasvim drugačija i vrijedi otići, slikati i kupiti nešto, barem jednu kameliju, malo lukovica i nešto sjemena...Što kažete na Mirin prijedlog?WinkClapClapWink
sutra je novi dan
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 12:13
I ja sam za!!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 09:04
Ja se odmah slažem. Društvo s foruma - to bi bilo super!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 04:12
Originalno poslano od člana <strong><FONT size=4>jagoda jagoda napisao:

Eto da se i ja javim kao još jedan posjetitelj sajma cvijeća u Pordenoneu. Ja sam redovni posjetitelj već desetak godina.Volim otići na taj sajam prvenstveno kao na ugodan izlet sa frendicama....Ima dosta zanimljivih stvari za pogledati i za kupiti....Autobusom je najzgodnije otići jer nema nikakvih problema sa prenosom cvijeća preko granice, dok sa autom bi bilo problema...Ja sam bila sa Autotransom i bilo je jako ugodno i prošlo je u trenu....Bilo bi jako zgodno kad bi nas iduće godine išlo više sa foruma zajedno tako da to bude jedno zanimljivo forumsko druženje....Pregledala sam izvještaj Korjenka, Bubice i Zrinke da se sa svojim slikama ne bi ponavljala...One su uglavnom pokazale sve što je bilo najinteresantnije ja ću još nešto dodati....smile136

Da se vratim na ovaj Jagodin post i da podsjetim samo da sam vam i ja darivala slike ( a niste znale tko samSmile) i da se  iduće godine moramo organizirati mi iz Rijeke ( barem) da odemo tamo.
Neka budemo sve samo žive, zdrave i vesele!!!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 03:26
Bubica, bila sam na sajmu i slike su na: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4411&PN=4
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 23:13
U pravu si nikada se ne zna šta može biti !!!
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 01:21
Hvala Bubica na odgovoru! Idem i ja 13.03. pa ću neke fotke donjeti:)))
Na vrh
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 259
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 18:13
put košta 100-130 kn +5E ulaz + shopping ( kamo se ide, ovisi o agenciji).
ja sam bila i ove godine, a sajam traje još do 13.03.2010.
ima dovoljno vremena i za jedno i za drugo.
Na granici se ne smiju prenositi voćke, sve ostalo je ok.
začin mora teći
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 07:00
Originalno poslano od člana bubica 78 bubica 78 napisao:

iz Rijeke,
nakon sajma cvijeća se ide u Palmanovu

Ja sam iz Rijeke. Sa kim si ti išla i koliko je koštao put? Ima li dovoljno vremena i za sajam i za Palmanovu? Kakva su tvoja iskustva na granici i opći dojam sajma? Hvala ti na pomoći!
Na vrh
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2008 u 17:55

Možda, pozdrav!

začin mora teći
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2008 u 17:45

Možda se i sretnemo onda!!!

Na vrh
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2008 u 17:36
iz Rijeke,
nakon sajma cvijeća se ide u Palmanovu
začin mora teći
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2008 u 16:47
Bubice odakle kreces???

I ja idem na sajam u subotu ali u 3 sata ujutro iz varazdina!!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 22:44
Bubice, sretan put i razveseli nas sa slikicama!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.