Sindapsus - Scindapsus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako joj uvjeti odgovaraju relativno brzo raste.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Polako ali sigurno
![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
jel mi možete kazat kako brzo raste ova biljka?
prije mjesec i po mi je reznica pustila žile u vodi i tada sam je posadila. nema još novih listova. knjige kažu : svijetlo mjesto, ne na direktnu suncu, zalijevanje jednom tjedno tokom cijele godine. držim se toga i čekam, čekam........ ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ružo,koliko sam ja te puzavce skužila oni ti malo toga traže.Da im lišće bude lijepe boje trebali bi blizu svjetla biti(ne na izravnom suncu) i treba ih zaliti.Nisam primjetila da im išta treba.
|
|
![]() |
|
ruža ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 119 |
evo nakon ljetne pauze, ija vam se vratila, sa pitanjem(naravno)-- imala ih više vrsta, sve se sasušilo, pa me zanima što vole?(očito mene ne).
|
|
![]() |
|
moš mislit.nek se ona nečim hrani
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
pokusaj je traziti poslije ponoci
kod mene su tad izlazile u setnju |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Anqi,pa i životinje moraju nešto papati,vjerojatno neka gusjenica.Gledala sam al je nisam uspjela naći.
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
to zeleno bez cvijeta je meni sve isto,
pojma nemam da li to imam,
a što ti je popapalo onaj list ???
|
|
![]() |
|
Ako to imaš,bude se i kod tebe Anqi
![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
ajme, Shasha , kod tebe se cvijeće i samo zakorjenjuje
![]() |
|
![]() |
|
Nisam je pratila i spustila se do niže tegle i sama se zapelcala
![]() na 3 listu je korjen pustila i sad ću je između 3 i 4 odrezati
![]() |
|
![]() |
|
da,jako lako,samo staviš teglu ispod grane (tako da grana leži preko tegle)i sam će pustit korjen u novu teglu.Kad se zakorjeni odrežeš grančicu od matične biljke.
To se meni neki dan sasvim slučajno desilo(ubacim sliku kasnije)
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Reznicom...u vodu...bez problema....ima čak viseće korijenje.... |
|
![]() |
|
ababic ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 13 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Kako se razmnožavaju?
|
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Iskreno, to sam i mislila jer na nekim mjestima gdje su listovi odavno otpali nisu narasli novi.
Hmm, pa mozda ce biti najbolje da ga malo skratim, pa nek se grana. Hvala. ![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Nemam srca da ti kažem
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Voki,ajde stavi koju sliku tih biljaka na forum,da i mi to vidimo
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Zahvalne su jer ih možemo pustiti da pužu po zidu ili da padaju sa nekog stalka. Posadio sam 3 različita u jednu saksiju Beli sa zelenim, zeleni sa žutim i zeleni sa srebrnim šarama. Obmotavam ih na jedan štap sa mahovinom i zanimljivo izgleda.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |