Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shashin dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Shashin dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 39>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 09:18
Cure ja sam izgleda najstarija na ovom forumu, a računam da imam vremena na pretek, samo hrabro naprijed, sve će to izgledati čarobno, kroz neko vrijeme, koju godinu, 5 godina, ma što te briga.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 18:45
Ma Triša više se ne zamaram time da sve mora čim prije biti.Tako sam dvorište sređivala.Sve da je brzo gotovo i lijepo i veliko....I sad vidim koliko sam gluposti napravila.Od sad polako,ima vremanasmile186

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2008 u 13:25
Shasha,
moram priznati da sam uživala i u tvom dnevniku kao i u Trišinom.Mislim da ste prave majstorice, samo naprijed da i mi ostali smrtnici nešto naučimo o cvijeću.Thumbs%20Up
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2008 u 14:15
Uau Sasha! Radne akcije su i kod tebe na pomolu! Sve me nekak križa počinju boliti od tolkih radova!
Sami pogled niz breg je vrlo zastrašujući - NE OPETsmile107! Ali s veseljem bumo i kod tebe nekaj odradili- ak bu trebalo -smile50!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2008 u 22:31
Hvala,hvalasmile211,no nisam ja nikakva majstorica već vječiti učeniksmile138.Iskreno,nekako mi je i ljepše biti učenik nego učitelj.
Ja ništ ne radim al dođem da vas čitam,i da vam velim kako ništa ne radimsmile156
Ko i u večini Hr zima,kiša,ponegdje i snijeg,tako da od radova ništa.Samo planovi.
Aj ok,nije baš ništa,jučer sam presadila neke ljubičice u nove teglice.Mislim da će ljepše rasti ako ih "ušminkam" barem teglama.
E da kupila sam par lukovica ljiljana,uz tegle, i kalateju jednu...i nešto hrane kad sam već po hranu išla
Još Šefe,sjetih se tebe u dučanu,naime dobili su neke mini šeflere,tako su medene bile(osim cijene,nekih 30-40kn a malecke,malecke).Nisam je kupila jer sam se već gore navedenim natovarila.Ako ih bude kod sljedećeg shopinga bum jednu kupilasmile198
Ok,ok,nije to nešto puno no uzela sam kaleteju za 20kn a 5 puta je veća od šeflere.Da nije ovih jeftinijih bilo nebi mi 30ak kn bilo puno za tu maleckuLOL

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2008 u 22:39
Shasha, predivne su ti sličice na kraju teksta, sva sreća da nemam vremena jer me svojim kupovinama stalno zagolicaš...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2008 u 22:44
hehe,to umjesto potpisa stavim,baš mi je zgodno,a kako se ovih dana samo divim i uzdišem za ljetom i cvijećem ovim se malo razveselim.
žuti za tebeWink

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2008 u 23:09
Shasha, i ti si jedna od onih što ne mogu izaći iz dućana bez barem jedne biljkesmile198   ....ima nas više...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2008 u 23:23
SilveK,mogu je i bez cvijeća izaći no jako jako tužnasmile220
Razveseliti me samo može neki cvjetaksmile198

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2008 u 15:07
Shasha, zaboravila sam da imaš novi avatar- baš je sladak, a ove biljčice koje si kupila su baš ok, nije ni preskupo. Nađe se samo treba naletii, a ti očito kao i ja uvijek "naletiš" na nešto što ti baš "treba"
Male slikice su jako štosne.
RIJEKA

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2008 u 18:57
šmjc,napisala cijeli referat o današnjem danu i nije mi htio objaviti poruku...aj sad ispočetka,no ukratko...Bila u gradu kupila SEBI SAMO JEDAN(aj ok 2) paketa lukovica,više gomolja no svejedno.E da našla sam one mini irise samo žute(12kn) i neku mini kanu rozu(e to je 15 ili 17 kn)
a za MM sam kupila(ne za sebe samo za njegaLOL) gladiole crveno žute i jedan paket žuto zelenih..hmm ko zna hoće li i cvasti tom bojom!!?

Drage moje,prošetala sam danas malo dvorištem nakon2-3 dana zime i mogu vam reći da mojim biljkicama ništa ne smeta.Rastu,cvatu naveliko.Začudila sam se koliko je toga niknulo i procvalo za tih par dana.
Sad sam sretnasmile198
Neke sobne biljkice su mi žedne bile,pa sam ih zalila,neke su lijepo narasle pa čak i prerasle tegle,njih sam presadila,a nekima sam se samo divilasmile89
I to je sve od mog današnjeg posla,u svezi cvijeća,naravno....do sljedećeg pisanja vam ovu ružu ostavljam...

Na vrh
Plantlover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2008 u 19:24
Blago se tebi Sasha,kod nas u Delnicama pola metra snjega,a od lukovica imamo samo za kupit gladiole i begonije.Nadam se da ce se to ubrzo promjenit
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2008 u 20:53
Plant,ni ja još saditi ne mogu no  nekako mi je financijski lakše(ili barem tako mislim) kad malo pomalo kupujem.Bolje da one čekaju vrijeme sadnje kod mene doma nego u trgovini.Ko zna jel ih bude onda.

Na vrh
Plantlover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2008 u 21:04
Tako i ja mislim,ja ih sada pokusavam kupiti sto vise kako ne bi "nestale"
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 10:12

Ni kod mene snijeg ne smeta biljkama. Narcisi već uveliko rascvjetani, i zumbuli.Čak je i salata pod najlonom vidljivo veća nego prije par dana.Zima smeta jedino mačku koji ne izlazi čak ni kad ga društvo zove.

Ja ti isto pomalo kupujem sjemenje i lukovice. Novčanik mi to nekako lakše podnese. Krenem već poslije Nove godine. U jednoj poljoprivrednoj poslije popisa robe naprave rasprodaju prošlogodišnjih lukovica i sjemenja kojemu je rok trajanja pred izlaskom. Izaberem ono što mi treba i dosta uštedim. One male vrečice sjemena budu po 1 kunu pa mogu kupiti više vrsta, I sve nikne. Ljetos nisam imala kuda sa zijevalicama pa sam ih posadia kod susjede koja živi u Švicarskoj i dođe par puta godišnje. Fora je bila što su se kod nje tako raširile da je bilo milina za gledati, a kod mene tu i tamo.

I u Kauflandu bude cvijeća na rasprodaji jer se oni uopće ne trude da ga zaljevaju i onda spuste cijenu kad se počnu sušiti . Proljetos sam kupila neke super mini narcise, Bilo je par lukovica u maloj teglici, u cvatu. Odmah sam ih rasadila na par mjesta i sad su predivne.
Svašta se nađe povoljno samo ako imaš vremena i volje obilaziti trgovine.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 14:47
Dakle Sasha, Xenia, sve smo iste, polako kupujemo, kao manje će se potrošiti, a i više je veselja.
RIJEKA

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 23:06
Shasha, kaj si one mini irisiće kupila duplo - mislim, pa joj, mislim kak bi bilo lijepo da se sjetiš nekog tko najviše voli žuto cvijeće, pa onda od cvijeća još je lud za irisima... je l ' možda znaš nekogsmile61

A o čemu si pričala vezano za mene i s kim?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 23:35
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=126
viš ovo žuto u prvom planu? o tome smo raspravljale,SilveK i ja.
Joooooooooooooooooooj nisam se pohvalila da mi je SilveK bila na kavi i donjela puuuuuuuuuuuno jagoda i jako puuuuuuuuuuuuuuno sjemena(pogledaj pod oglase)

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2008 u 22:15
Dugo (za mene) me nije bilo,no radila sam nekaj u međuvremenu.
Posadila jagode,krasno izgledaju,...ma ne znam kaj sam neki dan radila.Uglavnom selila sam  radnu sobu(to je soba di je komp.Znači javljam vam se iz druge sobeeeeesmile198)i "moju" sobu(to je soba sa svim i svačim,tu radim...a svašta,osim kad tipkam onda niš ne radim)E da,tak da sam i hrpetinu cvijeća trebala preseliti,usput zaliti,srediti...
Malo,ništ posebno,sam po vani prčkala.
Danas je oko podneva počela kiša pa nisam ni bila nešto vani nego sam još ostatak cvijeća preselila po kući i zalila.
Eto nije nešto no prčkam pomalo.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2008 u 08:23
Shasha, prolupala  do kraja sam gledajući tvoje žuto cvijećesmile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.