Shashin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 39> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure ja sam izgleda najstarija na ovom forumu, a računam da imam vremena na pretek, samo hrabro naprijed, sve će to izgledati čarobno, kroz neko vrijeme, koju godinu, 5 godina, ma što te briga.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma Triša više se ne zamaram time da sve mora čim prije biti.Tako sam dvorište sređivala.Sve da je brzo gotovo i lijepo i veliko....I sad vidim koliko sam gluposti napravila.Od sad polako,ima vremana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha,
moram priznati da sam uživala i u tvom dnevniku kao i u Trišinom.Mislim da ste prave majstorice, samo naprijed da i mi ostali smrtnici nešto naučimo o cvijeću.
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Uau Sasha! Radne akcije su i kod tebe na pomolu! Sve me nekak križa počinju boliti od tolkih radova!
Sami pogled niz breg je vrlo zastrašujući - NE OPET ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala,hvala
![]() ![]() Ja ništ ne radim al dođem da vas čitam,i da vam velim kako ništa ne radim
![]() Ko i u večini Hr zima,kiša,ponegdje i snijeg,tako da od radova ništa.Samo planovi.
Aj ok,nije baš ništa,jučer sam presadila neke ljubičice u nove teglice.Mislim da će ljepše rasti ako ih "ušminkam" barem teglama.
E da kupila sam par lukovica ljiljana,uz tegle, i kalateju jednu...i nešto hrane kad sam već po hranu išla
Još Šefe,sjetih se tebe u dučanu,naime dobili su neke mini šeflere,tako su medene bile(osim cijene,nekih 30-40kn a malecke,malecke).Nisam je kupila jer sam se već gore navedenim natovarila.Ako ih bude kod sljedećeg shopinga bum jednu kupila
![]() Ok,ok,nije to nešto puno no uzela sam kaleteju za 20kn a 5 puta je veća od šeflere.Da nije ovih jeftinijih bilo nebi mi 30ak kn bilo puno za tu malecku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Shasha, predivne su ti sličice na kraju teksta, sva sreća da nemam vremena jer me svojim kupovinama stalno zagolicaš...
|
|
![]() |
|
hehe,to umjesto potpisa stavim,baš mi je zgodno,a kako se ovih dana samo divim i uzdišem za ljetom i cvijećem ovim se malo razveselim.
žuti za tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Shasha, i ti si jedna od onih što ne mogu izaći iz dućana bez barem jedne biljke
![]() |
|
![]() |
|
SilveK,mogu je i bez cvijeća izaći no jako jako tužna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha, zaboravila sam da imaš novi avatar- baš je sladak, a ove biljčice koje si kupila su baš ok, nije ni preskupo. Nađe se samo treba naletii, a ti očito kao i ja uvijek "naletiš" na nešto što ti baš "treba"
Male slikice su jako štosne.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
šmjc,napisala cijeli referat o današnjem danu i nije mi htio objaviti poruku...aj sad ispočetka,no ukratko...Bila u gradu kupila SEBI SAMO JEDAN(aj ok 2) paketa lukovica,više gomolja no svejedno.E da našla sam one mini irise samo žute(12kn) i neku mini kanu rozu(e to je 15 ili 17 kn)
![]() a za MM sam kupila(ne za sebe samo za njega
![]() ![]() ![]() Drage moje,prošetala sam danas malo dvorištem nakon2-3 dana zime i mogu vam reći da mojim biljkicama ništa ne smeta.Rastu,cvatu naveliko.Začudila sam se koliko je toga niknulo i procvalo za tih par dana.
Sad sam sretna
![]() Neke sobne biljkice su mi žedne bile,pa sam ih zalila,neke su lijepo narasle pa čak i prerasle tegle,njih sam presadila,a nekima sam se samo divila
![]() I to je sve od mog današnjeg posla,u svezi cvijeća,naravno....do sljedećeg pisanja vam ovu ružu ostavljam...
![]() |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Blago se tebi Sasha,kod nas u Delnicama pola metra snjega,a od lukovica imamo samo za kupit gladiole i begonije.Nadam se da ce se to ubrzo promjenit
|
|
![]() |
|
Plant,ni ja još saditi ne mogu no nekako mi je financijski lakše(ili barem tako mislim) kad malo pomalo kupujem.Bolje da one čekaju vrijeme sadnje kod mene doma nego u trgovini.Ko zna jel ih bude onda.
![]() |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Tako i ja mislim,ja ih sada pokusavam kupiti sto vise kako ne bi "nestale"
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Ni kod mene snijeg ne smeta biljkama. Narcisi već uveliko rascvjetani, i zumbuli.Čak je i salata pod najlonom vidljivo veća nego prije par dana.Zima smeta jedino mačku koji ne izlazi čak ni kad ga društvo zove. Ja ti isto pomalo kupujem sjemenje i lukovice. Novčanik mi to nekako lakše podnese. Krenem već poslije Nove godine. U jednoj poljoprivrednoj poslije popisa robe naprave rasprodaju prošlogodišnjih lukovica i sjemenja kojemu je rok trajanja pred izlaskom. Izaberem ono što mi treba i dosta uštedim. One male vrečice sjemena budu po 1 kunu pa mogu kupiti više vrsta, I sve nikne. Ljetos nisam imala kuda sa zijevalicama pa sam ih posadia kod susjede koja živi u Švicarskoj i dođe par puta godišnje. Fora je bila što su se kod nje tako raširile da je bilo milina za gledati, a kod mene tu i tamo. I u Kauflandu bude cvijeća na rasprodaji jer se oni uopće ne trude da ga zaljevaju i onda spuste cijenu kad se počnu sušiti . Proljetos sam kupila neke super mini narcise, Bilo je par lukovica u maloj teglici, u cvatu. Odmah sam ih rasadila na par mjesta i sad su predivne.
Svašta se nađe povoljno samo ako imaš vremena i volje obilaziti trgovine.
|
|
![]() |
|
Dakle Sasha, Xenia, sve smo iste, polako kupujemo, kao manje će se potrošiti, a i više je veselja.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Shasha, kaj si one mini irisiće kupila duplo - mislim, pa joj, mislim kak bi bilo lijepo da se sjetiš nekog tko najviše voli žuto cvijeće, pa onda od cvijeća još je lud za irisima... je l ' možda znaš nekog
![]() A o čemu si pričala vezano za mene i s kim?
|
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=126
viš ovo žuto u prvom planu? o tome smo raspravljale,SilveK i ja.
Joooooooooooooooooooj nisam se pohvalila da mi je SilveK bila na kavi i donjela puuuuuuuuuuuno jagoda i jako puuuuuuuuuuuuuuno sjemena(pogledaj pod oglase)
![]() |
|
![]() |
|
Dugo (za mene) me nije bilo,no radila sam nekaj u međuvremenu.
Posadila jagode,krasno izgledaju,...ma ne znam kaj sam neki dan radila.Uglavnom selila sam radnu sobu(to je soba di je komp.Znači javljam vam se iz druge sobeeeee
![]() Malo,ništ posebno,sam po vani prčkala.
Danas je oko podneva počela kiša pa nisam ni bila nešto vani nego sam još ostatak cvijeća preselila po kući i zalila.
Eto nije nešto no prčkam pomalo.
![]() |
|
![]() |
|
Shasha, prolupala do kraja sam gledajući tvoje žuto cvijeće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |