Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 245> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nakon svega što je već rečeno, mogu samo reći
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
dobro si se ponovila tvoj vrt će biti još ljepši bravo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Rododendron ti cvate
![]() Fifi ljepotan
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cure moje, Fifi je glavni muškarac u našoj kući preko tjedna
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Joj što ti volim doći u posjete!
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
dobro si odolila da sve ne potraš doma!
![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Fifi nadgleda, pomaže ili vodi radove?
![]() A da sam ja bila na tom sajmu trebala bi mi prikolica za natrag, ti si se još i dobro svladavala!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo novih slikica, uživam doći ovdje, a ulov prekrasan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Rododendron cvate
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
predivno baš ti zavidim na tom divnom placu gdje se kupuje cvijeće
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve nas je mraz iznenadi, meni je pofurio biljke
![]() Prekrasan ulov ![]() U Crikvenici imaš i nekakav rasadnik ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Stvarno si imala sreće, to je bio super izlet
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Svega lijepog si donjela sa sajma...
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Imaš ti namjerno kutiju u autu,nek se nađe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kupila sam svašta, ali više nemam pojma što - barba koji je prodavao znao je imena svake biljčice, ali sam ja do doma zaboravila - gaura, coreopsis, neki sukulent sa žutim cvijećem - on ga je zvao pustinjska ruža, pa još nešto.
Sve su trajnice, a cijena je bila zaista povoljna 8-10 kn. |
|
![]() |
|
Otok, da si mi vidjela osmijeh kad sam se spustila s Fifićem u grad - kad ono sajam cvijeća! Od uha do uha!! I ja uvijek imam kutiju u autu! Što si sve ti kupila?
Nataly - da znaš da sam spomenula MM-u Lič i tebe. Ali kad tako idemo samo na jedan dan tada nam je zaista sve na knap.. Sitigli smo u petak oko 19h u Crikvenicu i već u subotu u 19h krenuli natrag doma.
Mira, Lora, Moon, Antonija, Misty, Mali kaktus - lijepe vam pozdrave šaljem i istina je da se volim preračunati s cvijećem
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Kako se to samo dogodi da slučajno nabasaš na sajam cvijeća? Ima valjda neka privlačna sila.
I meni se to dogodilo u petak, nabasala na sajam - a tamo među ostalim i cvijeće. A kašeta je slučajno bila u autu ![]() |
|
![]() |
|
Bila tu
![]() doma donijela ovo
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
I ti krivo računaš?
![]() Hajde, utjeha, nisi jedina
![]() Eto, čekamo nove slikice...
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dupli tulipani su preljepi, motiv s grmićima me oduševio, a kriva računica nasmijala
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |