SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 61> |
Korisnik | |||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ma jesam, ja sam uvijek dobro...jedino što sam u frci i abnormalnoj gužvi pa niš ne stignem...
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
to nam je u opisu radnog mjesta mame, supruge, zaposlenice...
![]() |
|||
![]() |
|||
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
||
pozdrav..šta ste dogovorile u vezi sajma?Idete? Di je taj sajam(Adresa)?Možda bi i ja išla.. |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Sajam je bio u subotu, ako na njega misliš, bile su cure iz Zg, i bilo im je jako lijepo......A ja sam ljubomorna jer je uvijek sve u Zg.
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Di, nadam se da misliš na Vicenzu, mi idemo organizirano ...već smo odavno platile...eh da sam znala da te zanima ...
Sad te imam u vidu za božićni, i nije tako daleko, on je u 10 Mj.
|
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Sunce a kakav je to sajam ?
|
|||
![]() |
|||
||
a springice draga to ti je hobby art sajam...tri paviljona uživancije...milina za dušu
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
dori, draga...bilo je tamo i cura koje nisu iz zg
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
||
Da,da sunce mislim na Vicenzu.Ma ja idem sa dečkom.Idemo mali izletić napravit.. pa se vidimo u Vicenzi..Daj mi na PM broj mobitela pa da popijemo kavicu na sajmu.. |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
A kad je taj sajam u Vicenci? Ja sam sredinom travnja tamo pa da nije slučajno baš tad? l
|
|||
![]() |
|||
||
Da, miškec, znam da su bile cure i iz okolice, ali nama s juga je to stvarno daleko za jedan dan šmrc................ Kamo sreće da sam baš tada imala obavze u Zg pa da spojim ugodno s korisnim........
|
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Joj sunčeko ak ti nije dosta jedna memorijska kartica za fotič ja ti šaljem i svoju..... pa to bude predivno!! |
|||
![]() |
|||
||
ha ha ha Springice...imam ih pripremnjeno 3, ali babci tamo nedaju slikati jer žele zaštititi svoja autorska djela...ali zato je grad predivan...
|
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
izvještaj,,,,ajme što ti zavidim vicenza!!!!!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ajme Anči...svega i svačega..ovaj put smo moja frendica i ja bile puno organiziranije, sajam od 11 do 114 a onda u stari grad i nezaobilazni H&M, mada nam nije sve išlo glatko, kartice nam nisu prolazile pa smo plačale sa kešom ( pričam o gradu ) pa smo ostale obje vez centa za kavu...a sajam, što reći, ovaj uskršnji nije u tri paviljona ko onaj božični i svi su hobby-ji stisnuti u taj jedan pa ti je stotine i stotine ljudi natiskano unutra, zraka niodkuda a ljepota koliko želiš...što reći na Stamperiinom štandu ne bila abnormalna gužva ( tamo sam stalno viđala našu Sandru L., svaki put kad prođem evo ti nje unutra....a kad je gužva nestala police su im bile prazne...a žarko sam željela kupiti njihove šablone i spužvice...ali sam našla neki rubni dučan kojeg su svi zaobilazili jer je bio malo nezamjetniji i ubila love kao u prči..platna, kutije, salvete..ma svega |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
krasno!!! |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
blago vam se....
|
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
da te pitam nešto, je li taj sajam uvijek vikendom i znate li unaprijed kad će biti...datume i sl?
|
|||
![]() |
|||
||
da, da, naravno, sajam traje tri dana i ja ti već jedno mjesec dana unaprijed platim ženici koja organizira odlazak putovanje. |
|||
![]() |
|||
||
a budete samo jedan dan ili više dana?? i molim te koliko košta put...razmišljam da bi možda išla no ne znam koliko bi mi se isplatilo ići samo na jedan dan, pa bih možda na dva...ma joj ne znam....hvala na informacijama
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |