Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 151> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mira21 hvala na paketiću punom novih biljčica,sve su zbrinute i dobro izgledaju.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
antun007, i ovim ti se putem zagvaljujem na pošiljci!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Anaida, puno hvala na biljčicama!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mali kaktus hvala puno na pošiljci
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Hvala nekome na sjemenju aliuma, ne sječam se više tko mi je to slao i hvala jelsi na sjemenju paveruna...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo i ovdje šaljem zahvalu matildi i malom kaktusu na graničicama...zbrinute su i sad nek se same hvale...sličica slijedi kad procvatu...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
korijenko hvala za sjemenke
![]() Monny tebi hvala za kaktus ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala ti sunceeee.
![]() Jaglaci su odma zbrinuti,a nakon par dana i sve ostalo.Danas ti šaljem paket sa večinom tvojih željica.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Anaida hvala ti na sjemenkama
![]() |
|
![]() |
|
krtica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 120 |
belina hvala na paketiću
jutros stigao paketić ![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
korijenko hvala ti za sjemenke
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja se nisam tu nikad zahvalila nikome,uvijek sam svakom poslala pp i osobno se zahvalila od dana kad sam dobila prvi paket pa do danas kad sam opet dobila paket,da netko ne misli da sam nezahvalna,svima od srca veliko hvala
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja isto tako evo sad se zahvaljujem Triši, Jagodi , Kontesi,baki, Antoniji, Lantani i Nataliji cure super ste
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Ljubiteljica
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
zahvaljujem Korjenko na paketu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kiki-ko? hvala ti do neba, jako si me razveselila!
Sad mi slijede slatke brige!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
maso stigle reznice vrbe....hvala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |