Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 245> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlučila sam prošetati opet tvojim vrtom od prve do zadnje strane i bome sam se našetala.
Kod tebe ima više cvijeća nego u botaničkom vrtu.Nekak mi izgleda kao da kod tebe sve raste jako brzo,kao da si još jučer imala skoro prazno dvorište. I daj mi reci kad si uspjela nabaviti svo to cvijeće.Prekrasno je!!Ja skupljam,a nikako da nekaj skupim. Stavljaj i dalje slikice jer stvarno imaš kaj pokazati,vidi se da voliš cvijeće i ono ti to vraća svojom ljepotom,uživanje je šetati tvojim vrtom. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Piramida - tako je, i ja se čudim kako se sve brzo razraslo, i kako je OOGROOMNA razlika u godinu dana nastala! Dosta sam cvijeća dobila (od prijateljica, rođaka, kolegica s posla, naše SilveK.. Paketić mi je i Kontesaa poslala, pa Flavia.. ) i isto toliko sam u rasadnicima i na tržnici kupila. A sada skupljam sjemenke i nastojim što više sama razmnožiti.
Retriver Sara - hvala puno, a i ja ću rado k tebi zavirirvati. I moj je vrtić još lani na proljeće bio samo zelen, bez cvijeća, a vidi sad..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Anaida moj vrt nikad neće biti poput tvog i ostalih na forumu.
Kod mene je drugačija situacija, drugačiji uvjeti, klima , tlo, suša, i ne mogu stalno biti u kući na moru, osim godišnjeg i pokojeg vikenda, tako da ni ti ni itko drugi ne očekuje vatromet boja.
Unatoč tome voljela bih da koji puta posjetite moj vrt i sjednete u hladovinu ispod lovora.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i nekoliko ranojesenskih sličica cvijeća..
Puzavi bijeli zvijezdan (kako se on razmnožava?? )
![]() Evo ga u svojem kamenjaru
![]() Sunce kroz dalije (i nekoliko cinija)
![]() Oduševljavaju cvatom i bjelinom - cleome (SilveK mi ih darovala)
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Puzavi bijeli zvjezdan
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
do sada nisam vidjela puzavi bijeli zvjezdan predivan je kao i tvoj cijeli vrt
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Zvijezdan se baš lijepo uklopio s ovim crvenim salviama, a u pozdini bijeli kamen i obluci, prekrasan prizor, toliko kontrasta, bravo Anaida
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve ti je prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sve ti je jako lijepo
|
|
![]() |
|
Retriver Sara, Bromelija, Lantana, Iris i Stefkaja - drago mi je što ste me posjetile, i što vam se puzavko zvjezdanko svidio. I meni je super. Našla sam podatak da se razmnožava u proljeće korijenom, pa ću probati tako u proljeće napraviti. Jedino je "problem" što on cvate samo sada, u jesen, a moram mu ostaviti mjesta od proljeća, pa ću nekako kalkulirati da ga zasadim negdje uz ljetnice. Tako da - kad one ocvatu - imam njega kao ukras u jesen. |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kamo god da sam zavirila i lijevo i desno i sve otočiće sam prekontrolirala i hodnik... ma sve, sve..... samo mogu reći besprijekorno i savršeno......
savršen dan!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
predivno...vidi se da je sve njegovano s puno ljubavi...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno Anaidica, puzavi zvjezdan mi je posebno lijep
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma nemam što dodati!
Potpisujem Šmrcka u cijelosti!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Da li ja to dobro vidim da su cvjetovi dalija ogromni???
![]() |
|
![]() |
|
Korijenko, Blanka, Smrčko, Baka i SilveK - baš mi vas je lijepo bilo vidjeti u mojem vrtiću!!
SilveK, dalije imaju dosta veliki cvijet, a mene je i njihova purpurna boja oduševila. Imam ih prvu godinu, predivne su mi.
Sada sam na poslu, a jedva čekam doći doma i u ovom predivnom ranojesenjem nedjeljnom poslijepodnevu naći svoj mir u vrtu!! Hoću doma, hoću doma!!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Cleoma ti je predivna.
meni je Iris poslala sjeme,jedva čekam drugu godinu,kad bude cvala. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Anaida,vidim da se i kod tebe nešto puno dive,između svega ostalog,puzavom zvijezdanu.Kako ni ti ni ja ne znamo previše o njemu,a nisam ga sretala(ok,nisam previše ni šetala vrtovima,priznajem)ni kod drugih,ajmo neku temu o njemu otvoriti pa razmijeniti iskustva.Vidim da ima zainteresiranih pa da znaju,kad ga udome,šta i kako sa njime.
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Anaida svaka čast.Moja kuća je slična tvojoj i ima isto ispred vrt ali nije tako uređen kao tvoj, još ga uređujem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |