SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 61> |
Korisnik | ||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako ne želiš da ti se vidi spoj plastike možeš po rubu nanositi strukturnu pastu i malo posipati šljokicama po će izgledati kao da je omeđeno snijegom.
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Koja veličina je naj naj? |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
što si ti mislila da je to stiropor??? ![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Ne dvoji, naruči ih, ja sam se u njih zaljubila u Italiji, kad sam gledala demonstraciju čuda...nešto tako uredno, prelijepo i profesijonalno uz malo truda i malo znanja... |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Dolazim u napast da naručim te plastične kuglice!!!
Stvarno za 5!! |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
a to su one dvodjelne kuglice? ma da...mislila sam da su izvana radjene :) ma super su ;) svidjaju mi se :) sjedni pet kak je netko rekao ;)
|
||
![]() |
||
|
hej Ninochka, hvala na komplimetu...ovako, s obzirom da se radi o plastici isto kao na staklu radim s unutarnje strane, to vjerujem znaš...cijelu kuglicu premažem ljepilom, pa na ljepilo dok je mokro stavim šljoke na šljoke motiv i kad se osuši stavljam perliranu boju...koju god želiš , naravno... ali ako imaš ljepilo sa šljokicama, koje ja imam ali ga se nisam ni sjetila staviti ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
kuglice su jako lijepe. moze pitanje - kada obojis kuglicu i ona se posusi, kako naneses gliter da ti ne otpadne (u necemu grijesim jer mi je hrpa sljoka po cijelom stanu a na toj jednoj kuglici nis....mozda koja tockica)? ili ih uvaljas u prrah ili je to lak koji ima glitera? aj reci.. :)
|
||
![]() |
||
|
vidit češ biti će lipo i staklo, samo da se posuši od laka...slikat ću ga za po ure pa ću staviti na net. |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
kako su meni lipe ove tvoje kuglice,i uopce ne smeta sto se vidi prelaz
![]() |
||
![]() |
||
|
Žao mi je što se na slici VIDE tako jasni prelazi između salvete i kuglice i što se NE vidi da su sve kuglice bojane perla bojama...
|
||
![]() |
||
|
evo cure i dalje nemam platna pa sam završila počete kuglice i ukrasila malo stakla...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Baš sam u poruci iznad objasnila Miškopišku u čemu je bit, dosta slobodnog vremena trenutno!!! |
||
![]() |
||
|
ha ha ha...prisvoji uz odgovarajuću kunsku naknadu ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
SunceRi... jel tu uopće spavaš, odmaraš ili tak nešto?
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
pa dobro ženo, kad ti to sve stigneš? Nakit ti je odličan, ima komada koje bih rado prisvojila
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
zezaj ti mene sunce moje lipo,tako mi i triba..tek maloprije san ti vidila ukrase za bor,virovala ili ne
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ajme,zaboravila san ovo komentirat,i mene je nasmijalo..nadan se da ti znas sto je pjesnik htio reci.. titulu "miss lapsus foruma" mi niko ne moze preotet ![]() ![]() [/QUOTE] da, da, naravno najlakše reći da si fulala, a prsti pišu ono što mozak želi, kao da ja to neznam ![]() |
||
![]() |
||
|
Thanx Gogs...vidim da vam se ta posebno svidjela svima. |
||
![]() |
||
|
ha ha ha, obrati pažnju na tvoj tekst, citat: ma nisan ni sumnjala da ce mi se svidit. Baš lijepo od tebe, ha ha ha... [/QUOTE] ajme,zaboravila san ovo komentirat,i mene je nasmijalo..nadan se da ti znas sto je pjesnik htio reci.. titulu "miss lapsus foruma" mi niko ne moze preotet ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |