Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 226> |
Korisnik | ||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
niho sve ti je predivno,uključujući i kaktus!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
![]() Super je boja,a tako bogata cvijetom!
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
--Ovaj prijelijepi primjerak kaktusa,a i pozamašan i nije picmoljk me je jučer iznenecio ...stigao je sa Vira od Vepra...hvala na ovako lijepom iznaneđenju. ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Ma Niho
![]() |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
------------Ma Tina hvala ti najljepša------- ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
---------- Željka hvala ti najljepša ali sad su stvarno cvijetale što nikad izgleda da je ove godine baš ove kiše doprinjele dosta bujnom cvatanju biljaka bar kod mene ![]() |
||
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Niho, stvarno imaš pravi botanički vrt! Ne znam čemu bih se više divila....
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma bako hvala najljepša dovoljno je da ga obiđeš i javiš se . Hvala ti još jednom
![]() |
||
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Krasne su ti gladiole, bravo Niho
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Prekrasne gladiole
|
||
![]() |
||
|
Otok hvala najljepša i baš sam se nauživala u njima i bile su mi prekrsne što nikad
![]() |
||
|
||
![]() |
||
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
|
![]() |
||
vozi sigurno vozi bager
|
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
ponovit ću, vrtić je preedivan.....teško je nešto posebno odabrati, jer svaka bljčica ima svoju lijepotu....no ugpdno je u ove kasne sate prošetati se tvojim vrtom........
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
|
Ma hvala najljeepša Lora tako je i kod mene -kad ne mogu spavati smo razgledam vaše vrtove
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Je ,stvarno je predivna...
Svaki puta se vraćam i gledam...nikako se načuditi.
Uf ,skoro zaboravila,super ti je kaktus!
|
||
![]() |
||
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
|
Daj ne navodi ju na grijeh. Pojede li Nihačica još i te smokvice.... ![]() ![]() |
||
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |