dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 222> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ver ili teglice?sve je za
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepi su ti sukulentići, a orhideja je za deset
![]() stoje li ti sukulenti u grijanoj prostoriji? |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Anaida,a ti bi uskoro mogla i kavicu ovdje popiti
![]() Bako,Gioiaa hvala
![]() Antonija neki su na hladnom a neki u toplom,kako sam imala mjesta da ih spremim
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Izdvajam sukulentić na današnjoj prvoj slici i orhideju.
![]() Ja se još do sada nisam usudila kupiti orhideju, nekako se bojim da bi mi se odmah uništila. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasni sukulentići, a tek orhideja...
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Već se treći puta vraćam u tvoj vrt i gledam sukulente u vazama. Ove mi je godine bio hit imati ih zajedno u velikoj vazi.
A sad gledam tvoje, ovako same, a bogate, u lijepim posudama. Mislim da sam ih jadne gušila i da im dogodine spremam svakom svoj stan!
Bolje za njih i ljepše za oko!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hoya,ja sam ih neke posadila same,a neke u većim teglama,ali mi je onda problem to pospremiti u kuću,ovi pojedinačni su mi u kuči,a u večim teglama u garaži.
![]() Otok,i ja velim neka samo izguraju zimu,a onda će biti lakše i ljepše
![]() Nataly,nabavi si orhideju,neće ti biti žao
![]() Vilmač,Moon hvala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
išli smo na martinje a, jesu li ovo jabuke.baš je lijepo ovo stablo, ovako samo sa plodovima
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Lepi su tvoji međimurski bregi !
Kolekcija sukulenata za 5. Vidim da si vrijedna i da sama dosta razmnožavaš. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasne slikice, lijepo vrijeme i veselo Martinje - baš me veseli da vam je bilo lijepo!! A za kavicu imaš pravo - morat ću te ubrzo posjetiti!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Antonija,je bili smo malo na martinju,pa i to se mora
![]() ![]() Pinus,imam dosta kaktusa i sukulenta,a dosta sam ih i dobila ove godine od naših dragih forumašica
![]() Anaida,bilo je lijepo,a za kavu ćemo se dogovoriti
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Da nije krizantena slavila martinje sa crvenim moštem, tj. vinom???
šala mala!!!!!!!!!!!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kaktusek, kolekcija sukulenata je super
![]() fino sam guštala u pogledu na tvoje kad mi već moji nisu blizu |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Kaktusi i sukulenti su prekrasni!! A ružićnjak je meni i ovakav lijep - uredan i zbrinut!
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() sukulentići, vatreni grm, berberis......... Ove ću godine i ja pokušati po tvom uzoru orezati ruže. |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kako su divne ove jesenje slike
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |