Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 64> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još jednom se zahvaljujem na predivnoj košarici i želim Vam svima sretan Uskrs
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Jaco,kako tvoje cvijeće?Ima li što novoga?
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nema Jace... ili se ljuti na cvijeće, ili toliko posluje oko njega da za nas nema vremena.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
najprije probudite jacu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
ma ne spava naša jaca, ona vrijedno
![]() ![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
možda i
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Drage moje,vidim da mislite da spavam a ja budno pratim vaše predivne vrtove.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Jaco,da li si se ti primila fotića?Nadam se da si ozdravila.Ako nisi ja uskoro dolazim pa ćemo riješiti problem sa travom
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
još malo proljeća
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Svašta sam lijepoga vidjela ovdje!
![]() ![]() ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
oho Jaco, nema te nema, ali kada dođeš, ostavljaš bez daha. Divno, to je jedna riječ koja opisuje ovo što si nam pokazala.
Sjetila sam te se neki dan na placu i smijala se... ooopet sam si kupila mandevillicu ![]() Zamislila sam si novu taktiku za slijedeću zimu. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno je, uživala sam u slikama cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
ajme jaco .kod tebe ljepote
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Dugo si nas ostavila u iščekivanju fotkica tvog cvjetnog carsta, kad onooo |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Jaca prošetala sam tvojim vrtom, sve mi se sviđa, imaš prekrasne proljetnice.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
bar me se sjetiš ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |