Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krasula - Crassula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krasula - Crassula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 84>
Korisnik
Poruka
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 19:36
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...ova mi je jedna od najljepših krasula[IMG]smileys/smiley10.gif" align="absmiddle" alt="Star" />...

Da, da, jedna od najljepših, inačee volim te šarenkaste listove
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2013 u 08:47
[/QUOTE] Kanenjar,ovo je preljepo,bravoClap

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 11:33
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

pinus...vjerojatno bi ti rekla "pa zar nisi primijetio da nedostaje krasula?" [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot15.gif" height="44" width="60" align="absmiddle" alt="smile96" />
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 06:17
Camellia znaš da malo kasnim s razgledavanjem, ali sad vidim tu divnu crassulu o kojoj si mi pričala, zaista je prelijepa Heart
belica,zagreb
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 09:37
Pozdrav,moje krasule prezimljavaju sa mnom u dnevnom boravku s centralnim grijanjem.Ponekad im opadne koji list,vidim da je smezuran.Sta je u pitanju?Zalijem ih ponekad,ne previse.
sutnja je zlato....
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 17:08
dzeni...to je sve normalno, samo tako nastavi i bit će do proljeća sve ok
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 19:10
Znam da moon im više iskustva ali ipak bi preporučila hladniju prostoriju, moje prezimljavaju na stubištu i to na sjevernoj strani gdje je temp. dosta niska kad je vani minus i za sada im ništa ne fali.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 19:54
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Znam da moon im više iskustva ali ipak bi preporučila hladniju prostoriju, moje prezimljavaju na stubištu i to na sjevernoj strani gdje je temp. dosta niska kad je vani minus i za sada im ništa ne fali.

Aralija...to bi bilo idealno ako ima gdje staviti, ja sam ovako napisala misleći da nema gdje s njom osim u dnevni, da ima, vjerojatno bi ju već odavno stavila u hladniji prostor. Ako nema gdje s njom, ona može opstati i u dnevnom i to što joj poneki listić otpadne, ali samo poneki, to nije ništa zabrinjavajuća.
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 20:00
i moja krasula ovata isto zimuje u dnevnoj, a jadna šta će, nemam di s njom na hladnije, evo je dva metra od radijatora, za sad dobro to podnosi
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 21:26
JELENA FRANIC
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 21:28
JELENA FRANIC
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 22:04
lijepa c. falcata. A zašto je u visećem položaju?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 22:12
draga nemam di s njom  pa mi tu najmanje smeta
JELENA FRANIC
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 22:18
Originalno poslano od člana JEKA FRA JEKA FRA napisao:

draga nemam di s njom  pa mi tu najmanje smeta
A da ti otvoriš svoju stranicu i sve tvoje lijepe biljka staviš na kup da se mi divimo!Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 22:26
Vidiš lukavo Jeka Fra, stvarno bi se u nedostatku prostora moglo po plafonu vješati.
Akao što MK i još neke cure kažu, daj otvori svoju stranicu, vidim da se kod tebe ima šta vidjeti.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 17:33
hvala za odg,ma imala bih ja gdje sa svojim krasulama,tj .na hladno,gdje su mi svi kaktusi.Ali tako su mi drage da sam zeljela da ih gledam preko zime.Nadam se da nisam puno sebicna,da ce mi oprostiti :)
sutnja je zlato....
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 20:44
Ha sebična, pa i jesi malo, ali samo malo uživaj u lijepom pogledu oprostit će one Wink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2013 u 15:53
evo moje spring time nije baš reprezentativna ali bitno mi je da je živa

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2013 u 19:37
smile64evo i moja ljepotica kupljena ima tri dana
JELENA FRANIC
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2013 u 20:25
prekrasna ti je smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 84>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.