Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da draga, maknuli smo samo malo naprijed, da bude na malo više sunca jer sad nam tako paše, da ukrademo još to malo sunca što ga je za ovu sezonu ostalo. Jučer sam slikala breze i vrt ispred kuće..... sljedeće javljanje bit će specijalno za tebe
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
anemone, gaura , ukrasne trave, bijeli vrt , grote, prekrasna jesen kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Novi vrtić..... tko se sjeća tu su nekad bila dva ogromna oleandra oker i crveni. Oker je otišao predlani valjda od starosti a crvenog je lani uzela zima. Odlučila sam da neću više oleandre saditi u vrt nego imam bijelog i crvenog u velikim vazama i to mi je dosta
![]() Sada sam tu posadila veliku plavu ortenziju, edgevorthiu, carex,ukrasni niski luk, echinaceu purpureu, neke ukrasne zelene grmiće a uz ploče medvjeđe vlasulje i neke kamenjarke koje cvatu cjelu sezonu sitno roza. Druge godine ćemo vidjeti što će iz toga ispasti
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kod tebe volim što su sva godišnja doba lijepa u vrtu.
Da li sam ja to dobro vidjela ili si maknula onu klupu i stol ( tamo gdje ti stoje barbarože)?
|
|
![]() |
|
Barbarože sam skinula sa balkona da se ne gužvaju sa bršljankama
![]() Albizia
![]() Čupavka
![]() Nova ukr.trava kod bijelog vrta
![]() Pampas
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anemone....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Jedina crvena kana konačno procvala ove godine
![]() Lonicera još uvijek ima poneki cvijet
![]() Zebra, lavande, spirea.....
![]() Zebra
![]() Ruža floribunda
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Kod i oko ljuljačke.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Curke moje i naravno Toni...puno,puno hvala na čestitkama za guru, meni to puno znači jer sam tu na forumu u ove tri godine stvarno puno naučila a moj vrt je bogatiji za jako puno vaših biljka i iz godine u godinu postaje sve ljepši.
Duda.... bila bi stvarno sretna da ugostim tebe i tvoju Lave, kako bi se ona natrčala po livadama...
![]() Josipa... dugo te nije bilo, veselim se što si opet svratila. Ja ti isto muku mučim sa hladovinom, sve nešto razmišljam da posadim još koje stablo da bude malo više hlada
![]() Lantana.... biserak je sve ljepši, sve je više kuglica
![]() A sad malo slika od kraja desetog mjeseca da se vidi razlika u vrtu od mjesec dana tj. od prijašnjih slika...
Bijeli vrt
![]() ![]() ![]() swanny
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Draga naša guru, cvjetni krug je fantazija, od tebe se može stvarno nešto naučiti
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
po koji put treba ponoviti da je sve skladno opet i opet...
bome si se dobro potrudila kada si dobila ovakvu titulu ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Čestitam na novoj tituli i predivnom cvijetnjaku !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
čestitam guru
![]() vrt ti se popunjava na najljepši način,svaki put kad dođem ima novosti ,sve uredno na svom mijestu grote me kao i uvijek oduševljavaju,vesela sa da i mojih par biljčica su dio tvog krasnog vrta ...ha jednom ču uspijet valjda u ovom životu doći do tebe...inače moja Lavanda gleda samnom slikice na forumu i gledamo tvoje i veli na kraju mala..mama a zašto kod ove tete ima puno zelene trave a mi je uopće nemamo vidiš da je imamo onda ti nebi vikala na mene šta sijedim na podu to bi ti bilo kao tepih...eto pa sad šta da joj kažem
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma ti si nama već davno guru
![]() ![]() Na hacijendi prekrasno kao i uvijek, gredica 4 godišnja doba se lijepo popunila, a i bijeli vrt napreduje, dobro ti je naraso biserak, kod tebe sve raste ko iz vode ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
čestitam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Čestitke CVJETNI GURU!
![]() Vrt je prekrasan i u proljeće i u jesen! Ljeto ga malo sprži ali kod tebe je klima dobra pa uvijek uživamo u njemu!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Hvala ti Triša i hvala ča si me sjetila za Belinu... sorry draga nisan ti odgovorila. Moje iskustvo sa Hohorinom je da je ona od svih najosjetljivija na sunce. Raste u polusjeni ali opet joj je lišće grozno, morala bin ju preselit va puni hlad a toga kod mene baš i nema. Ako imaš mjesto u hladu obavezno ju posadi tamo.
Baka..... hvala ti za "vrtni guru"
![]() Nadan se da ću i ja jedanput, ko i on, imet sve va mićen prste i bit pravi meštar od vrta
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |