Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 61>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 10:55
Originalno poslano od člana nadalivz nadalivz napisao:

SunceRi nadmašila si samu sebe. Ovo je nekako drugačije posebno, baš tvojesmile227

Hvala ti Nadice...baš mi je dragoi da ti se sviđa... smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:05
"Za tvoju dušu" mi se baš sviđa...
Na vrh
Jazz View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jazz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:06
evo mene dugo nije bilo ode i bome imam sto vidjeti...prepredivno !! ne znam sto bih izdvojila.... 
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:36
užitak je otvoriti tvoje stranice, uvijek nešto novo, uvijek nešto drugačije i jasno samo tvoje!
Favoriti: baletni okvirčeki!
Javi što da ti kupim (točan naziv tog vraga kristalnog pa ti pošaljem)
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:40
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

užitak je otvoriti tvoje stranice, uvijek nešto novo, uvijek nešto drugačije i jasno samo tvoje!
Favoriti: baletni okvirčeki!
Javi što da ti kupim (točan naziv tog vraga kristalnog pa ti pošaljem)

Hvala ti ljubičice, puno puno!
Joj Franji, te sam ti okvire htjela poslati, ali nema šanse...to je tako tanko da sam ti mislila predlo
iti da ga kupiš, jednostavnije ti ih je napraviti, ja stvarno neznam u što bi ih zapakirala, samo u mrvice od stiropora ( samo mi to pada na pamet )
Koje kristalno, kristal lak????
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 12:23
Hej Gogs, imala sam dobar uzor za rad na staklu Wink, nisam ti nigdje stavljala kristal lak, nego dva sloja sjajnog ljepila...i super je, da mi je barem u Rijeci nači kristal lak!!!
Pa ženo luda napiši što trebaš i šaljem pod hitno a za okvireke ne brini, gipsek sam ti kupila i sad još samo dogovor za prebacivanje...
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 12:56
Svratiš ovdje i nemožeš otići koliko divnih stvari ima. Rekla bih da je ovdje pravi majstor kutijica iako je sve ostalo smile76
Ipak nakon pregleda svih 50 stranica moj osobni favorit ostaju ova dva anđela s pusicomsmile93. Svaka čast na idejama i radovimaClap
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:12
Clap Clap Clap
Sunce trenutno nemam teksta da iskomentiram tvoje nove radove, pa ću se vratiti kad se malo osvjestim smile71
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:17
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Hej Gogs, imala sam dobar uzor za rad na staklu Wink, nisam ti nigdje stavljala kristal lak, nego dva sloja sjajnog ljepila...i super je, da mi je barem u Rijeci nači kristal lak!!!
Pa ženo luda napiši što trebaš i šaljem pod hitno a za okvireke ne brini, gipsek sam ti kupila i sad još samo dogovor za prebacivanje...

Ma daaaaaaaaj, baš ću tge slati da trčiš okolo!!! Baš tebe, ženu u godinama LOL, hvala ti na ponudi, baš si me ugodno iznenadila. smile79
Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:18
A baš sam se pitala gdje si toliko dugo, gdje su ti novi radovi. A kad tamo cijela manufaktura! Predivno, zbilja, ma sve ti je tako lijepo! Kako ti je slatka ona kutijica za bebu, talijani to zovu country (znam ja, kupila 2 časopisa u Vicenzi LOL, ima šablone). Moram ti reć, kistovi od Stamperie, ajme, zakon, kako su samo dobri... Jedva čekam opet...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:19
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

Svratiš ovdje i nemožeš otići koliko divnih stvari ima. Rekla bih da je ovdje pravi majstor kutijica iako je sve ostalo smile76
Ipak nakon pregleda svih 50 stranica moj osobni favorit ostaju ova dva anđela s pusicomsmile93. Svaka čast na idejama i radovimaClap

Hvala ti Mamaa, baš divan komentar...Trudim se istinski!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:19
Originalno poslano od člana roberta roberta napisao:

Clap Clap Clap
Sunce trenutno nemam teksta da iskomentiram tvoje nove radove, pa ću se vratiti kad se malo osvjestim smile71

Robi ne muljaj LOL, znači sve je bljakasto...Dead.
Zezam se, naravno, hvala na komplimentima, srce si!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:23
Originalno poslano od člana Sandra.L Sandra.L napisao:

A baš sam se pitala gdje si toliko dugo, gdje su ti novi radovi. A kad tamo cijela manufaktura! Predivno, zbilja, ma sve ti je tako lijepo! Kako ti je slatka ona kutijica za bebu, talijani to zovu country (znam ja, kupila 2 časopisa u Vicenzi LOL, ima šablone). Moram ti reć, kistovi od Stamperie, ajme, zakon, kako su samo dobri... Jedva čekam opet...

Heeeej ljube, e tebe sam čekala, nisam te htjela zvati i maltretirati te, znam da se zove ili country art a neki ga zovu i  country painting ali slabo je zastupljen u Europi, amerikanci su ful jaki u njemu.
Čuj, ima u udinama interesantan tečaj, baš sam te se sjetila...mogle bi napraviti izlet Wink.Dve ure vožnje i puno užitka.
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:23
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Heeeej ljube, e tebe sam čekala, nisam te htjela zvati i maltretirati te, znam da se zove ili country art a neki ga zovu i  country painting ali slabo je zastupljen u Europi, amerikanci su ful jaki u njemu.
Čuj, ima u udinama interesantan tečaj, baš sam te se sjetila...mogle bi napraviti izlet Wink.Dve ure vožnje i puno užitka.

eeeeee šablone??? za country??? bilježim se!
Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:26
[/QUOTE]

Nije me bilo nekoliko dana, imala obvezne obveze važne. Kada tečaj, čega, koliko €, zašto, kako??? A i mogle bi svašta kupit, rekla mi ona talijanka da je tamo dobro opremljen dućan... (A živit ćemo od kruha i vode, to je zdravo LOL, bez kolesterola... crni kruh, naravno).
Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:27
Šablone, ali na bijelom papiru. Kaže u časopisu da se indigom precrtavaju na željenu podlogu, sve objašnjeno step by step.
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:39

Šablone, ali na bijelom papiru. Kaže u časopisu da se indigom precrtavaju na željenu podlogu, sve objašnjeno step by step.

ma joooooooj country me jako zanima i već dugo ga pokušavam nači ali osim par uputa nikako nači ništa nigdje...a to mi je nedovoljno a i sva oprema mi je drugačija od kistova nadalje...
vidjela sam kako se radi sa šablonama ali, kažem ti, to mi je sve premalo
evo vidi ovo

decoupage, easy painting...

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:44
Titolo
Découpage, easy painting e pittura
paesaggio su tela ..dipingo anch'io con i pennelli facili!!
Data e luogo
18-4-2009, MAGNANO IN RIVIERA (Udine)
Data: 18-4-2009
Orario: 14,30-17,30
Presso il negozio: CASAGARDEN DI LEONARDI AGATA
Indirizzo: VIA NAZIONALE, 16
MAGNANO IN RIVIERA(Udine)

Numero partecipanti: 12
Insegnante: Rossella Chirico
Per iscrizioni:
Tel: 0432792039
Per informazioni:
Tel: 3397937507
Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:49
Vidila. Si vidila da je tečaj za country na platnu? Ćeš da ti časopis posudim? Ja sam Carlinoj prijateljici napravila jednu polu-country kutijicu ovaj vikend, možda stignem popodne slike stavit.
Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:50
Ma non c´e` il prezzo...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.