SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 61> |
Korisnik | |||||||||||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
Hvala ti Nadice...baš mi je dragoi da ti se sviđa...
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Sponzorirani linkovi | |||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
||||||||||||
"Za tvoju dušu" mi se baš sviđa...
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
||||||||||||
evo mene dugo nije bilo ode i bome imam sto vidjeti...prepredivno !! ne znam sto bih izdvojila....
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||||||||||||
užitak je otvoriti tvoje stranice, uvijek nešto novo, uvijek nešto drugačije i jasno samo tvoje!
Favoriti: baletni okvirčeki!
Javi što da ti kupim (točan naziv tog vraga kristalnog pa ti pošaljem)
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||||||||||||
Hvala ti ljubičice, puno puno!
Joj Franji, te sam ti okvire htjela poslati, ali nema šanse...to je tako tanko da sam ti mislila predlo
iti da ga kupiš, jednostavnije ti ih je napraviti, ja stvarno neznam u što bi ih zapakirala, samo u mrvice od stiropora ( samo mi to pada na pamet )
Koje kristalno, kristal lak????
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||||||||||||
Hej Gogs, imala sam dobar uzor za rad na staklu
![]() Pa ženo luda napiši što trebaš i šaljem pod hitno a za okvireke ne brini, gipsek sam ti kupila i sad još samo dogovor za prebacivanje...
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
||||||||||||
Svratiš ovdje i nemožeš otići koliko divnih stvari ima. Rekla bih da je ovdje pravi majstor kutijica iako je sve ostalo
![]() Ipak nakon pregleda svih 50 stranica moj osobni favorit ostaju ova dva anđela s pusicom
![]() ![]() |
|||||||||||||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||||||||||||
![]() ![]() ![]() Sunce trenutno nemam teksta da iskomentiram tvoje nove radove, pa ću se vratiti kad se malo osvjestim
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Ma daaaaaaaaj, baš ću tge slati da trčiš okolo!!! Baš tebe, ženu u godinama
![]() ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
||||||||||||
A baš sam se pitala gdje si toliko dugo, gdje su ti novi radovi. A kad tamo cijela manufaktura! Predivno, zbilja, ma sve ti je tako lijepo! Kako ti je slatka ona kutijica za bebu, talijani to zovu country (znam ja, kupila 2 časopisa u Vicenzi
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Hvala ti Mamaa, baš divan komentar...Trudim se istinski!
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Robi ne muljaj
![]() ![]() Zezam se, naravno, hvala na komplimentima, srce si!
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Heeeej ljube, e tebe sam čekala, nisam te htjela zvati i maltretirati te, znam da se zove ili country art a neki ga zovu i country painting ali slabo je zastupljen u Europi, amerikanci su ful jaki u njemu.
Čuj, ima u udinama interesantan tečaj, baš sam te se sjetila...mogle bi napraviti izlet
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
eeeeee šablone??? za country??? bilježim se!
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
||||||||||||
Heeeej ljube, e tebe sam čekala, nisam te htjela zvati i maltretirati te, znam da se zove ili country art a neki ga zovu i country painting ali slabo je zastupljen u Europi, amerikanci su ful jaki u njemu.
Čuj, ima u udinama interesantan tečaj, baš sam te se sjetila...mogle bi napraviti izlet [/QUOTE]
![]() Nije me bilo nekoliko dana, imala obvezne obveze važne. Kada tečaj, čega, koliko €, zašto, kako??? A i mogle bi svašta kupit, rekla mi ona talijanka da je tamo dobro opremljen dućan... (A živit ćemo od kruha i vode, to je zdravo
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Šablone, ali na bijelom papiru. Kaže u časopisu da se indigom precrtavaju na željenu podlogu, sve objašnjeno step by step.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
ma joooooooj country me jako zanima i već dugo ga pokušavam nači ali osim par uputa nikako nači ništa nigdje...a to mi je nedovoljno a i sva oprema mi je drugačija od kistova nadalje...
vidjela sam kako se radi sa šablonama ali, kažem ti, to mi je sve premalo
evo vidi ovo
decoupage, easy painting...
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Vidila. Si vidila da je tečaj za country na platnu? Ćeš da ti časopis posudim? Ja sam Carlinoj prijateljici napravila jednu polu-country kutijicu ovaj vikend, možda stignem popodne slike stavit.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Ma non c´e` il prezzo...
|
|||||||||||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |