Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 73> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divan si poklončić dobila, pa i ja se najviše veselim kakvom cvjetku, iako s orhidejama nemam sreće, no,no uživat ću do daljnjega u tvojoj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ovo je krivac za sve te moje orhideje!!I medenu pitu,takođe! |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivni poklončići
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divni pokloni
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasan poklon si dobila, bravo za prijateljicu i tebe
![]() |
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Ruka mi se smrzla listajući ove predivne stranice.PREDIVNO.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepi pokloni od naše drage Flavie
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ih,koja prašina se skupila..Al,zima je takva...Napokon proljeće stidljivo dolazi i kod mene...Bacila sam se u nabavku novih biljaka za baštu i u sijanje..Evo par sličica noviteta..
Moje nove ruže"topalovićke" ![]() Nove trajnice..Delphiniumi,campanule.. ![]() ![]() ![]() Ovim ljiljanom počastila me naša Tikvić..Hvala ti draga moja! ![]() Ovim,još u jesen moja draga prijateljica.. ![]() ovim sam se sama častila :D ![]() Moje ehinaceae,koje sam narucivala na netu i one koje sam dobila od Jos,jako dobro niču u ovim imrpoviziranim "plastenicima" ![]() I ne samo ehinaceae,nego i digitalisi,asteri,campanule,Hibiskus močvarac,i još puno toga..jedva čekam da otopli pa da to sve u baštu prebacim.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ja jedva čekam da to sve vidim u tvom vrtu. Prekrasne si biljke nabavila
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
a ja jedva čekam da dođem na lice mjesta i vidim to uživo
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koliko divnih noviteta
![]() |
|
![]() |
|
Hvala,drage moje!Vrata ovog vrta svima su otvorena...Sad sam malo čeprkala po njemu.Korov čupala ,posadila ruže.Nešto presadila,nešto posadila..Lijepo je to što nam proljeće stiže..Velika
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Super su ti nove biljčice, a još kad porastu i procvitaju!
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
i kod tebe je ulov bio dobar!!!!
hmmm, sad sam zabrinuta da ova epidemija lova i na mene ne bi prešla...
..... ne treba mi puno... simptome sam osjetila čim sam pregledala par noviteta......
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prošetah i ovim prekrasnim vrtom!
Vidim i ovdje će biti novih mezimica! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Alisa kod tebe kao i uvijek svegaaa krasnog :) ali tvoje ruze me najvise oduseve :) Dobre su ti te Topalovicke :)!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A kako će tek izgledati u vrtu!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |