Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 165> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- Da ti ne sanjaš -------- ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Krasne orhidejice i palmica.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga moja Otok od srca zahvaljujem na poklonu, jako me je razveselio i našao zasluženo mjesto pod mojim borom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
još samo ti fališ
![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
ja ti nebi stala pod bor ali valjda bi me negdje smjestila... ha, ha,ha...
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasan poklon od Otok
|
![]() |
|
naravno taman ima mjesta za tebe i kockavicu, samo dođite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šta si ti stvarno bila tako jako dobra ove godine da si zaslužila sve te silne i veeelike poklone...?
![]() 2009 godina je stvarno bila u znaku cikasica........ jako puno forumašica je postalo sretnim vlasnicima tog krasnog živog fosila....
Orhideja sa snjegom je prva liga
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
draga moja korijenko ja sam uvijek dobra
![]() ![]() još jednom im svima hvala ![]() |
|
![]() |
|
bravo Bromelijo sve ti ide od ruke, a kaži mi koliko listića imaju tvoji adeniumi...jednog od moja 4 je popapala mica ili ga je samo otkinula neznam točno, tako da sada imam samo 3... vidiš kako je nestašna ta
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
... i nisam dočekala da vidim okićenu cikasicu...
![]() |
|
![]() |
|
kada nemam sa čim slikati
![]() |
|
![]() |
|
da nebi razočarala cimicifugu tu je okičena cikasica
![]() cimi jesi li zadovoljna... ![]() a evo i bor kod mojih bakica ![]() a i sviječa ![]() |
|
![]() |
|
Cezar i ja smo malo bili u obilasku vanjskog cvijeća
![]() divili smo se kukurijeku i vjerovali ili ne vidjeli smo dvije pčele koje su veselo letjele oko cvijeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
obišli smo i cvijeće na zimovaju, za sada se još dobro drži
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pregledavajuči cviječe iznenadilo me slonovo uho koje je baš sada odlučilo cvijetati....flavia dali možda i tvoje cvijeta
![]() ![]() procvijetao je i hibiskus koji sam zapelcala od shashe ![]() ![]() ![]() ![]() cvijeta i begonija ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidim da imaš toliko cvijeća na zimovanju da za njih imaš stan. Mora im biti dobro.
A sve što cvijeta nagrada je za tvoje vrijedne ruke!
Da li možda znaš naziv ove biljke:
![]() Kod Triše nam našla naziv kotora, ali je pod tim imenom ne nalazim na netu! |
|
![]() |
|
ma nemam stan samo jedan sobičak odnosno ostava
žao mi je ali niti ja neznam pravi naziv ove biljke |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Dost je loša slika,mogla bi biti jedna vrsta pelina-artemisia.Super ti se drži cvijeće,moje je u hladnoj prostoriji,tak da nema govora o nikakvoj cvatnji.Vidim da i ti imaš pomagača čiji nos je svugdje gdje i tvoj.Drage naše živinice!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |