SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 61> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sunce...
predivno....sve ti je krasno...ispalo |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
thanx na prijedlogu, ali nisam baš preveliki obožavatelj kontur paste..nekako mi je pre greza, izgleda mi nedovršena... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kaaajjjjj
dakle sve isto ali i peglam ili kaj?
daj ceski ne mluvim i mrzim jer je bivsi tam...
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Znas sto ,vidjela sam to ali bi ipak htjela vidjeti kako se to radi u živo..ovako ne kužim baš svaki step! Jesi li ti sve skužila? Ako jesi daj upute na hrvatskom za bubamaru i mene. |
|
![]() |
|
Hvala Kaća, i meni su kuglice favoriti...drugi tjedan ide ostatak kuglica, a platna imam samo veća, mala mi odmah planu...morat ću opet u nabavku ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Heej, aj' baš mi je drago da ti se sviđaju, ne mogu ti dati salvetu boca, to je papir ne salveta, super se s njim radi... |
|
![]() |
|
Koke, to ti je papir...predivno se radi s njim i nema nabora. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga kuglice su preprekrasne,stvarno preljepe.platna mi se sviđaju,bas sva,ovu prvu salvetu iman i ja,ma je jos nisan iskoristila,sad si mi dala ideju...ovu sa bocama nisan tila narucit i sad mi je bas zaj..radovi su ti cista desetka,svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ok kakvo peglanje...ne peglam kuci aliimam negdje peglu...i ja slusam pozorno
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
meni ovo s peglanjem nije jasno....kakav je ono karirani uzorak ispod smeđeg papira?? hippy daj mi pliz malo pojasni...
|
|
![]() |
|
ti vrapca sam sam malo dosla virnut a urlas oma na mene...evo mee...dakle po meni-salice ok-komercialne za kuhinju szper, pikse su mi isto za kuhinu, sunce mi j eodlicno a boce favorit...kupila si me..daj mi tu salvetuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......odmaaa
nego ja sam zavrsila kalendar al nemam snage za dizati..a padam
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga moja...motivi u ti zaista super....meni se sviđaju ova dva mala platna sa kavama...baš su mi onak za objesiti negdje u kuhinju i pasti oči po toj pjenici
![]() Ja isto volim raditi na platnu ![]() Jesi vidjela onu foru sa peglanjem salveta? Mislim da sam stavila u onu temu sa savijetima....budem još pogledala pa ti stavim link.... http://asket.blox.pl/2008/08/Klejenie-na-zelazko.html <<to je super baš kad želiš naljepiti saletu bez ijedne zgužvana crtice.... |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Imaš pp!!
Meni se najviše sviđa ova s bijelim bocama.. baš mi je zapela za oko.. a pitanje? jesu to salvete ili papir? |
|
![]() |
|
ma možda sam ja, što nije isključeno, malo previše "picidlaka" pa mi smeta, ako kažeš da se ne vidi tim bolje, meni pika oči, ali znaš i sama da si uvijek najgori kritičar sam sebi. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pa ja ne vidim da salvete nisu ravno zalijepljenje
ako nisu i ako ti to ne ide dobro mogu ti jedino savjetovati da vježbaš na manjim motivima
|
|
![]() |
|
Aaaa Iris, daaaaj, hoću kritiku, na stranu što se nekom ne treba sviđati motiv i što ne mogu zaljepiti salvetu ravno za niš na svijetu...paj koji prijedlog barem! |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
znam da si rekla jassi da gledamo kritički ali ja ne vidim mane
slikice su baš lijepe...naročito ona sa bijelim bocama
|
|
![]() |
|
Evo i moja je smjena gotova...uh, još mi i gosti dolaze za sat vremena pa valja napravit neku štrudlicu...
Enjoy...naravno ako Vam se sviđa ![]() ![]() ![]() ![]() a umjesto ručka moji su ukučani dobilo ovoooo: ![]() naravno, šala mala. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |