Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 58> |
Korisnik | ||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Predivan ti je minić Tea
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Onda si zaista jaka na riječima
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
hehehe nisam trebala toliko dobit ![]() ![]() ![]() |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Zvjezdana,jasss
![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
|
prekrasna je jasss
![]() |
||
![]() |
||
jasss ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
|
naravno... :) ... proslo valentinovo je bila big bijela orhid, to mi je bila prva orhi i sad sam luda za njima... sta cu... imam ih zasad 4 ... nije da su lude za cvjetanjem, al vald ce biti uskoro nest..
![]() |
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
...jasss...dobro dosla...lijepa orhidejica....pretpostavljam da je dar za VALENTINOVO...
![]() |
||
![]() |
||
jasss ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Zvjezdana i meni je zastao dah kada sam ugledala prvu i trću orhideju ,a drugu po redu imam .
Koliko si ti cvijeća dobila za Valentinovo
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
može
![]() ![]() |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Zvjezdana, svi su ti predivni, ali onaj prvi... Uh!
Kad ocvate dolazim sa keiki pastom ![]() |
||
![]() |
||
|
hihi ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Vrlo lijepi dar
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
|
||
![]() |
||
|
weee evo novih :) dar za valentinovo
![]() ![]() ![]() ![]() phal i dva mini phala i još jedna cambria stavim nju u drugu temu |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |