Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 89> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lijepo moje plavo ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
otok, vidiš da naručitelji imaju neke čudne ideje pa vjerojatno mogu i lubenice... ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
hihihihiiiiiiiiiiiii juhu krenula sibaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Kod mene bi se našlo nešto grožđa, a za šljive moram pogledatii
|
||
![]() |
||
|
Imam grožđa još od onih kutija za vino....ali šljive !?!? to kod mene nikad nije ni bilo ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
reci ti njima da imaju čudne prohtjeve....no dobro ženske kad ćemo mi organizirati neko kolektivno druženje??
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
bjez na chat ....dok iris nas nije pomela
|
||
![]() |
||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
kolko platis da ti ovo nabavim:
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
![]() A meni za ovo?
|
||
![]() |
||
|
![]() A za ovo?
|
||
![]() |
||
|
Ej Branka, Branka....kaj da ti kažem.....reci CENU... će da ti platim
![]() |
||
![]() |
||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
ma moje su veceeee!!!
|
||
![]() |
||
|
...zar i ti sine Brute ![]() |
||
![]() |
||
|
Nisu draga ziher...moje su NAJVEĆE ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Šalim se, ovih ima u Chemacu - prvo je salveta, a drugo softpapir
|
||
![]() |
||
|
hana imas pp, al ako ove mozes nabavit u chemacu, cemu meni "placat", hihi...
|
||
![]() |
||
|
Puno ti hvala na info.... ![]() Taman sutra mam neku radionicu kod njih ![]() |
||
![]() |
||
|
...a viš kak ja plaćam...sa odgodom ![]() ![]() |
||
![]() |
||
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
|
Spring, gogazg, rose, miskopisko, ancica, hippy, kaca 43, jazz, jasi, SunceRI, ninochka i Leonarda - salvetice su poslane.
Spring, goga zg, miskopisko, jazz, branka202 - salvete su stigle - HVALA!!!
hippy - mislim da su i tvoje stigle, samo ih mm nije mogao podici, jer je zaboravio svoju osobnu.
branka202 i ivona777 - saljem cim uspijem mm-u uvaliti da odnese na postu
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |