Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 00:50
Nina,sandučić ti je pun,ne možeš primat porukeThumbs%20Down
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 17:47
Ovo je moj Hibi.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 17:52
@KsanThumbs%20Up prekrasan jesmile99
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 19:30
Ksan,jeli to crvena boja?Nisam sigurna da li ga slika točno odražava?Krasan jesmile71
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 20:25
Ksan divan ti je, ja si uvijek zelim kupiti dupli al nikako da naide na njih.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 21:02
Moj prvi cvijetak u novoj godini.

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 21:32
Ksan, prelijep je!
Milice, kad sam vidjela veličanstveni cvijet tvog hibija, ovu predivnu roza boju, MM je u susjednoj sobi čuo samo: "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kako je divan! Baš si tog želim!"
Ajd pogodi što je prokomentirao! Smile
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 21:46
Predivni su svi hibiji.

Meni moj samo kaže:" imaš jedan ne možeš imati sve"!!!!!! Wacko
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 23:20
Ja mislim da svi muževi kažu isto ili otprilike isto. MM kaže lijep je i to je cijeli komentar. Ovaj na slici je prošle jeseni cvjetao i bio je tamniji cvijet ali tada je bio vani a sada je u hodniku gdje nema baš previše svjetla. Meni je lijepa i ova boja.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 09:13
Moji nikako da se oporave kasno ih unijela i nisam odmah smijestila na oodgovarajuče mijesto,morala na put u kući bilo hladno i evo pate cijelu zimu.Neki uginuli!!!Cry Ali čekam novu sezonu i redovno posijećujem Kufland prošle godine imali su krasnih,nadam se i ove godiine.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 14:07
milice,ovaj dupli ti je smile227  Prekrasna boja smile99
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 18:45
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Ksan,jeli to crvena boja?Nisam sigurna da li ga slika točno odražava?Krasan jesmile71

Crveni je, boja skoro kao na slici možda malo tamniji. Čim bude novih cvijeteka stižu slikice. Inaće mu pupovi popadaju kao kokice, rijetko koji se ovako lijepo otvori.

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 19:12
Ksan,jel to padanje pupova uobičajeno kod tebe?Stalno se događa ili samo u nekim situacijama?
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 20:03
Kod mene je od desetog mjeseca i imalo je 7 pupova i samo ovaj jedan je ostao a osoba od koje sam ga dobila rekla je da se to i kod nje događalo. Čekam proljeće i toplije vrijema pa da se bolje upoznamo smile169
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 20:10
Da ga možda previše ne zaljevaš?To se zna događati radi previše ili premalo vode u teglici..
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 20:22
Ne znam  vidjet ćemo, svašta sam ovdje sad naučila i mislim da ćemo se sad slagati, otkinula sam mu i dvije grančice da se lijepo formira, zapelcala i jedna mi se primila. Da ne ureknem još nismo sigurni u ishod ali izgleda da će se primit smile127
Andina, Keeka, Bebolina i Tea hvala vam.

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 20:43
Svakako provjeri zemlju u kojoj jesu.Da nije konstatno vlažno.Njima to jako smeta.I mojima su pupoljci padali ali sad brzo naučila o čem se radi i od kad ih manje zaljevam (al ne da su žedni) nije mi se to nikad više dogodilo.
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 20:22
KSAN ako nemas otvorenih pupova bolje ga pošpricaj po listovima nego da ga zaljevas, to ce mu vise goditi i ne bi trebao odbacivat pupove i svakako provjeri zemlju kako ti je Tea rekla.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 21:19
Ja samo znam da su mojima opadali pupovi kad sam češće zaljevala.Čim sam smanjila,pupovi su rasli i normalno se otvarali.U svakom slučaju,nije normalno da opadajuThumbs%20Down
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 21:32
Vjerovali ili ne, ovaj se pup otvara već dva tjedna. Ovako je lijep nekih tjedan dana, svaki dan mrvicu veći.

Onaj moj jadničak od hibija je još u starom preuskom loncu, potrganih grana, margotiran, ali nije još pustio žile. Nema snage pa zato mu i ovo cvjetanje baš ne ide. Baš sam ga htjela presaditi kad sam spazila da se formira jedan jedini pup i rekoh - pričekat ću da se rascvjeta pa onda idemo u akciju presađivanja. 
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,283 sekundi.