Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 09:58
Imam prozore, možda i krušku, pogledam kad dođem doma
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 09:52
Cure, pomozite, ima li koja od vas ( isprika što sam za primjer uzela nečiji rad ) , ove dvije salvetice:

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 09:13
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

ja ocem po jednu od svake i saljem ti moje andjeleke, jel moze?????

jassi, jutro...odi na moje radove za 3 min., još nije ni suho ni lakirano ali thanx na salveti, Ipsi se sav obradovao kad sam mu je pokazala..naravno ide dorada, čekam linere da stignu
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 09:03
ja ocem po jednu od svake i saljem ti moje andjeleke, jel moze?????
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 07:59
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Otkrila danas dućan kraj kojeg sam prošla sigurno stotinu puta samo ove godine, početak Barutanskog jarka, odmah kad se odvoji od Bukovačke, žena blesasta kao i mi i ima svega... toliko puno da se jedva vidi..
Ovih vjetrenjača nudim u zamjenu za bilo kakve anđele: 5 (pet) komada
a netko je pitao za male aromalampice, ovo sam vidjela jučer u Ofertissimi u Dubravi, 7,5 kunića, tamna je skoro crna, a posudica za vodu i ulej malo svijetlija, tamno zelena

Franjice, bilježim se za vjetrenjace, koliko ih god imas, a anđele koje ja nudim pogledaj dvije-tri stranice prije tvoje
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 07:51
Franjica.. prosim lepo ostavi mi na strani jednog žabca!!smile143
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 22:02
o pa super, onda ću se jedan dan zaletit do tamo da vidim kaj se nudi....Branka mi se čujemo još za detalje, al zasad mislim da je "primopredaja" u petak, ako će ti odgovarat naravno....
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 21:59
ova salveta sa anđelima je prekrasna
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 21:55
da, i cijene iste ko u chemacu...

a nadje se kod nje i jeftine odjece... ne salim se...
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 21:54
je, zove se hobby centar krig i imaju ti asortiman kao i u chemaco-u, nabavljaju od njih, samo je puno manji prostor pa nema uvijek bas sve, ali zenska je turbo ljubazna i sve kaj trebas ce ti narucit i dobijes za dva tri dana (to ako ti se ne da ic u chemaco, tak sam ja par puta neke boje anrucila od nje jer mi je ona puno blize)
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 21:26
franjice je li to baš trgovina s hobi stvarima??
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 21:20
Vidi ođe gužve!!!!!!

....zato nema nikoga na kafici.....

...Franjice od lani su mi ostali neki anđeli...stavit ću sliku pa  ako ih nemaš...
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 20:23
Otkrila danas dućan kraj kojeg sam prošla sigurno stotinu puta samo ove godine, početak Barutanskog jarka, odmah kad se odvoji od Bukovačke, žena blesasta kao i mi i ima svega... toliko puno da se jedva vidi..
Ovih vjetrenjača nudim u zamjenu za bilo kakve anđele: 5 (pet) komada
a netko je pitao za male aromalampice, ovo sam vidjela jučer u Ofertissimi u Dubravi, 7,5 kunića, tamna je skoro crna, a posudica za vodu i ulej malo svijetlija, tamno zelena

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 14:36
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Curke kompliciramo!!!
Ja šaljem običnu kuvertu i to je oko 5 kuna a mislim da stigne za dva-tri dana.

Tako da stvarno ne bi trebao biti problem među salvete staviti 5 kuna i poslati.

Ma znam...ali ako se đoranje vrši obostrano...to, po meni, uopće nije potrebeno....

ma slažem se...što komplicirati!

Tako je!!!Wink
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 14:28
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Curke kompliciramo!!!

Tako da stvarno ne bi trebao biti problem među salvete staviti 5 kuna i poslati.

Ma znam...ali ako se đoranje vrši obostrano...to, po meni, uopće nije potrebeno....

ma slažem se...što komplicirati!
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 14:26

Curke kompliciramo!!!

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 14:16
Curke kompliciramo!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 13:54
ma da. ja sam govorila za varijantu preporuke-ja uvijek tako saljem, jer sam imala par gubljenja i vise obicno ne saljem nista sem cestitki za novo leto
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 13:53
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

To vam se ne isplati za pisma ili paketiće male vrijednosti, jer osim otkupnine (5 ili 10 kuna za marku) platit ćete još pošti proviziju što šalje nekom tih 5 kuna, a provizija pošti je veća od toga.

znaci vracamo se na pocetak, najjednostavnije je i najbolje, obicna kovertica B5 i obična markica i u roku od jedno tri dana je kod primatelja!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 13:49
To vam se ne isplati za pisma ili paketiće male vrijednosti, jer osim otkupnine (5 ili 10 kuna za marku) platit ćete još pošti proviziju što šalje nekom tih 5 kuna, a provizija pošti je veća od toga.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.