Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 89> |
Korisnik | |||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Imam prozore, možda i krušku, pogledam kad dođem doma
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Cure, pomozite, ima li koja od vas ( isprika što sam za primjer uzela nečiji rad ) , ove dvije salvetice:
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
jassi, jutro...odi na moje radove za 3 min., još nije ni suho ni lakirano ali thanx na salveti, Ipsi se sav obradovao kad sam mu je pokazala..naravno ide dorada, čekam linere da stignu |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
ja ocem po jednu od svake i saljem ti moje andjeleke, jel moze?????
|
|||
![]() |
|||
||
Franjice, bilježim se za vjetrenjace, koliko ih god imas, a anđele koje ja nudim pogledaj dvije-tri stranice prije tvoje |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Franjica.. prosim lepo ostavi mi na strani jednog žabca!!
![]() |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
o pa super, onda ću se jedan dan zaletit do tamo da vidim kaj se nudi....Branka mi se čujemo još za detalje, al zasad mislim da je "primopredaja" u petak, ako će ti odgovarat naravno....
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
ova salveta sa anđelima je prekrasna
|
|||
![]() |
|||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||
da, i cijene iste ko u chemacu...
a nadje se kod nje i jeftine odjece... ne salim se...
|
|||
![]() |
|||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||
je, zove se hobby centar krig i imaju ti asortiman kao i u chemaco-u, nabavljaju od njih, samo je puno manji prostor pa nema uvijek bas sve, ali zenska je turbo ljubazna i sve kaj trebas ce ti narucit i dobijes za dva tri dana (to ako ti se ne da ic u chemaco, tak sam ja par puta neke boje anrucila od nje jer mi je ona puno blize)
|
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
franjice je li to baš trgovina s hobi stvarima??
|
|||
![]() |
|||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
||
Vidi ođe gužve!!!!!!
....zato nema nikoga na kafici.....
...Franjice od lani su mi ostali neki anđeli...stavit ću sliku pa ako ih nemaš...
|
|||
![]() |
|||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||
Otkrila danas dućan kraj kojeg sam prošla sigurno stotinu puta samo ove godine, početak Barutanskog jarka, odmah kad se odvoji od Bukovačke, žena blesasta kao i mi i ima svega... toliko puno da se jedva vidi..
Ovih vjetrenjača nudim u zamjenu za bilo kakve anđele: 5 (pet) komada
![]() a netko je pitao za male aromalampice, ovo sam vidjela jučer u Ofertissimi u Dubravi, 7,5 kunića, tamna je skoro crna, a posudica za vodu i ulej malo svijetlija, tamno zelena
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Tako je!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma slažem se...što komplicirati! |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Ma znam...ali ako se đoranje vrši obostrano...to, po meni, uopće nije potrebeno.... |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Curke kompliciramo!!!
Ja šaljem običnu kuvertu i to je oko 5 kuna a mislim da stigne za dva-tri dana.
Tako da stvarno ne bi trebao biti problem među salvete staviti 5 kuna i poslati.
|
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
ma da. ja sam govorila za varijantu preporuke-ja uvijek tako saljem, jer sam imala par gubljenja i vise obicno ne saljem nista sem cestitki za novo leto
|
|||
![]() |
|||
||
znaci vracamo se na pocetak, najjednostavnije je i najbolje, obicna kovertica B5 i obična markica i u roku od jedno tri dana je kod primatelja! |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
To vam se ne isplati za pisma ili paketiće male vrijednosti, jer osim otkupnine (5 ili 10 kuna za marku) platit ćete još pošti proviziju što šalje nekom tih 5 kuna, a provizija pošti je veća od toga.
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |