moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 150> |
Korisnik | ||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i na kraju pelceri koje sam dobila a ne znam kak se biljka zove... molim znalce da pomognu ..... Rain, Baka Bea..... bilo tko?
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
E sa prepoznavanjem pelcerića ti ne mogu pomoći (prepuštam riječ stručnjacima) ali mogu reći da sam pregledala unazad nekoliko stranica i da sam stvarno uživala što u cvijeću, što u prekrasnom voću!
![]() |
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
|
Čuj, Flavi, za koga ti navijaš??? Ja protiv kolača nemam ništ. To mi se vidi po cijelom tijelu! |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Draga Perla....ne navijam ja za nikoga! Ja samo unosim živost na Haninoj temi.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
i ja volim kolače, jako, nek vas izgled ne zavara
|
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
|
Bok, Hanči, zanima me da li su ti cvjetale hortenzije Bavarija (sa str. 18) koje si naručila izvana?
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Ruže i hibiskus su očaravajući, koje lijepe boje
![]() Samo vi jedite kolače, ja sam na voćkama ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
jesu,slike su tu negdje.... |
||
![]() |
||
|
hvala ti Smrcko!
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
hana pravo je uzivanje zaviriti u tvoj vrt
![]() |
||
![]() |
||
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
|
nisam ziher,al mislim da bi onaj pelcer mogla biti cuphea ignia.
|
||
![]() |
||
|
hvala Gio!
|
||
![]() |
||
|
draga Rain - to JE ziher to! Puno hvala,sad znam kak o njoj skrbiti
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
|
Hana, sve ti je prekrasno, ali ipak hibi ja najljepsi, jer hibiji su moji favoriti.
![]() |
||
pozdrav iz Norveske
|
||
![]() |
||
|
hvala ti Fuksija
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
E pa dakle, nije me duuuuugo bilo u tvome dvoru, a sada več 3 večeri
![]() ![]() |
||
![]() |
||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
|
evo i mene malo u šetnji tvojim vrtom i pohvale za sve, ali hibiji su i moji favoriti pa odmah za njima ruže
![]() |
||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
||
![]() |
||
|
Hvala vam curke! kat.rea samo ti pitaj ako te nešto zanima
|
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
.....a novih slikica nema i nema....
![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Sve si mislim da je pitam: I ... di si ti?
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |