Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 150>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 21:14
i na kraju pelceri koje sam dobila a ne znam kak se biljka zove... molim znalce da pomognu ..... Rain, Baka Bea..... bilo tko?

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 22:08
E sa prepoznavanjem pelcerića ti ne mogu pomoći (prepuštam riječ stručnjacima) ali mogu reći da sam pregledala unazad nekoliko stranica i da sam stvarno uživala što u cvijeću, što u  prekrasnom voću!smile141
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 23:26
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

može i tak...uglavnom bilo bi dobro da kucaju nogama...(jer će im ruke naravno biti zauzete.....) smile96

Čuj, Flavi, za koga ti navijaš??? Ja protiv kolača nemam ništ. To mi se vidi po cijelom tijelu!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 09:06
Originalno poslano od člana Perla Perla napisao:

Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

može i tak...uglavnom bilo bi dobro da kucaju nogama...(jer će im ruke naravno biti zauzete.....) smile96

Čuj, Flavi, za koga ti navijaš??? Ja protiv kolača nemam ništ. To mi se vidi po cijelom tijelu!

Draga Perla....ne navijam ja za nikoga! Ja samo unosim živost na Haninoj temi.....WinkLOL...a kaj se tiče kolača....nisam baš neki veliki ljubitelj....ali zato izgledam ko da jesam....smile96
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 10:03
i ja volim kolače, jako, nek vas izgled ne zavara 
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 21:56
Bok, Hanči, zanima me da li su ti cvjetale hortenzije Bavarija (sa str. 18) koje si naručila izvana?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 00:35
Ruže i hibiskus su očaravajući, koje lijepe bojesmile39

Samo vi jedite kolače, ja sam na voćkama
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 09:24
Originalno poslano od člana Perla Perla napisao:

Bok, Hanči, zanima me da li su ti cvjetale hortenzije Bavarija (sa str. 18) koje si naručila izvana?

jesu,slike su tu negdje....
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 09:24
hvala ti Smrcko!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 10:11
hana pravo je uzivanje zaviriti u tvoj vrt
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 16:09
nisam ziher,al mislim da bi onaj pelcer mogla biti cuphea ignia.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 16:30
hvala Gio!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 16:32
draga Rain - to JE ziher to! Puno hvala,sad znam kak o njoj skrbiti
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 17:22
Hana, sve ti je prekrasno, ali ipak hibi ja najljepsi, jer hibiji su moji favoriti.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 19:06
hvala ti Fuksija
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 23:19
E pa dakle, nije me duuuuugo bilo u tvome dvoru, a sada več 3 večeri smile214i smile93, kak veli Horti ( mislim) baleka sam svega oslinila, a sada neznam šta bih izdvojila kada je sve preprekrasno. Ruže jesu kraljice, ali ti si kraljica ruža, ali ni ostalo cvijeće ne zaostaje. Sada kad sam uspjela sve pregledati moram još jednom prošetati, a onda ću imati hrpu pitanja i potpitanja, naj zameriti....
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 08:17
evo i mene malo u šetnji tvojim vrtom i pohvale za sve, ali hibiji su i moji favoriti pa odmah za njima ruže smile141 
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 11:16
Hvala vam curke! kat.rea samo ti pitaj ako te nešto zanima
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 22:13
.....a novih slikica nema i nema....smile220
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 18:12
Sve si mislim da je pitam: I ... di si ti?
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.