Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtna bajka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtna bajka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 69>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 22:29
Pa šta bi ti sa njim bi party pravila ---uhhhhhhh kud se ponudi budala ja ću tebi poslati još cvijeća ali Sadika nediraj.neka on kod mene ,,,,,smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 10:56
Evo slika samo za Niho (a i sve druge ).
Moj kristov trn još uvijek neumorno cvate.

[/IMG]
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 11:03
Od kad je u sobi ,na toplom ,pušta cvijetiće drugačije boje.
Više ne cvate žarko -crveno več rozo -zelenkastom bojom.

[/IMG]

[/IMG]

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 11:05
[/IMG]
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 11:17
Sad sam neki dan skakala do plafona kad sam vidjela da če mi klivija ponovno cvasti,nije od prošle zime .

[/IMG]

[/IMG]

A i amarilis je pustio svoju cvijetnu glavicu.

[/IMG]

Bungenviliju sam prije dvatesetak dana spremila na toplo,jer je u verandi bilo jako zima,i sada je potjerala mlade listiće.

[/IMG]

A i hibič me svaki čas obraduje ponekim pupoljkom i cvijetićem.

[/IMG]
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 12:04
Štefek, kakve su ti lijepe fotke ispale od Isusovog trna!  ClapClapClap Fenomenalno! Krasne su i ostale biljkice! Jedva čekam slikice procvale klivije i amarilisa! Big%20smileWink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 12:08
Taj kristov trn je pravo čudo, i moj od kada je kupljen pa sve do sada (više od godine dana) nikad nije bio bez cvjetova
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 12:09
prekrasne biljke, vidi se da ih dobro njeguješ a one ljubav uzvračaju cvijetovima smile169
Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 14:19
smile141prekrasno...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 14:24

Moram priznati da za kristov trn nikad čula a ni dosad vidjela. A zbilja je posebna biljka i predivno ti cvate.

Moji amarilisi još "u podrumu" a tvoj samo što se  nije rascvao. O hibiskusima više neću.Divim se potiho!Big%20smile

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 14:24
Jooj pa ja neznam šta prvo pohvaliti..baš sve ti je prekrasno..
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 14:30
Hvala Flavia,Otok,Bromelija,Kockavica,Baka,Stefkaja što posječujete moj vrt .
Kristov trn je jako zahvalna biljka,srvarno ,nikad nije bez cvijeta.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 14:57
Bome hibi i mene oduševljava. Za razliku od tvoga koji svako toliko iznenadi sa cvijetom - moj svako toliko odbaci list!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 15:27
Kristov trn je predivan, i više ga neću po ljeti stavljati van, jer ga šokiram kad ga stavim natrag u kuću, tako da ove zime imam samo stabljike bez lišća, a kad vidim ovaj tvoj naprosto sam ljuta na sebe. Hibiji isto nisu baš za izložbu, a tvoji cvjetaju i očito će ti pupoljak dati predivan cvjetak.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 19:01
Prekrasan Isusov trn, nadam se da će i moj biti tako veliki i lijep
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 17:11
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 17:16
prekrasan slideshow, jako lijepo cvijeta tvoja clivia...moja je za sada cvijetala na dva mlada izdanka, očekujem uskoro i na glavnoj biljci
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 17:25
A kakva bi ja to ljubiteljica cvijeća bila da danas nisam išla na -Dane orhideja- i naravno,dobila sam jednu orhideju od MPK.Sama sam ju izabrala .

[/IMG]

[/IMG]

Tak se lijepo uklopila sa klivijom.
[/IMG]
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 18:33
smile141prelijepa je i ide uz kliviju
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 18:36
Predivna orhideja..a bome i klivija..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,236 sekundi.