Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 61>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:57
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

E, to mi se sviđa, ista salveta, a različiti radovi

Mora biti, kad mi je Jassi uljudno donirala jednu a obje imamo sinčiće približno iste dobi...Moj je na žalost prerastao Winny Pooh-a, a cijela mu je soba u tom motivu, sad mislim promjeniti motive...i počela sam sa gusarčićem...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:52
E, to mi se sviđa, ista salveta, a različiti radovi
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:51
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

He he, gusarčić je tu...

evo mog da se druzeeee

Ha ha, moj je jedinica za jednostavnost, a ti si, što reći, Dali' i bok!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:50

He he, gusarčić je tu...

evo mog da se druzeeee

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 14:19
hehehe daj i mog po kratkom  postupku , jer mi sve to dugo traje.....smile198
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 14:15

ma haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

samo se ti zezaj, ti si zaboravila di je meni ex dečko!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 14:12

ma haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 14:10

vrazja vjestica...ti Dali da malosmile232

Ha ha ha, pazi što pričaš da nebi bilo smile58

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 14:06
vrazja vjestica...ti Dali da malosmile232
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 14:04

sad jos i tapkanje, a psihicke i visinske pripreme ima za lak....o jojsmile180

Da, vidjevši tvoje radove, tebi će to biti ubitačno monotono, drž se ti platna mali naš Dali'!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 13:57
sad jos i tapkanje, a psihicke i visinske pripreme ima za lak....o jojsmile180
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 13:31

k jarcu ja nikak da se primim staklovinje...frka meeeeeeeeeeeee

probaj, jedino je razlika da ako radiš bez kraklee-a radis isključivo tapkanjem u boju. kist se vidi a ovako dobiješ neki samtastu, reljefnu površinu, fora
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 13:21
k jarcu ja nikak da se primim staklovinje...frka meeeeeeeeeeeee
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 12:30
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

zdjele su ti jako lijepe!!!

Hvala ti Ančice, jako me privlači staklo...očito se moram prebaciti na njega
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:59

zdjele su ti jako lijepe!!!

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:37
hahaha...kak siluda
ma jezi me fitic kaktusa mu njegovog, znam da moram bocno, ali uvijek slikam nocu i onda sam strgana

imam jako puno radova, idem na razgovor u jednu cvjecarnu da vidim oko prodaje.....

drago mi je za kritiku
hvala ti
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:17

ma kaj ti je..i ja sam s plavim pramenovima...hehe dve smotane pramenovane plavuseeeeeeeeeeeeeeee

si pogledala moje pocetno kamenje, daj sud profesionalna kamenoslikacice

he he, aj da mene netko pita za sud Wink, kamenje ti je suuuper, ali slika, Booooooooooooooožeeeeeeeeeeeee, slikaj boćno zbog odsjaja, oko mi je skoro ispalo...
Zezam se, imas tako specifično jake i upadljive radove, stalno se sukobljavam sa fokusiranjem subjekta, sve je šareno i oči lutaju.
Imam ti i psihološku definiciju za "takve" lude osobe ali to čemo jednom drugom prilikom...
Nadam se da si shvatila da je kritika dobra, malo sam se spetljala...
Jaka i konfuzna. LOL

A sad se vračam dalje gledat tvoje radove, opa koliko ih imaš, kad stigneš sve to?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:16

ma kaj ti je..i ja sam s plavim pramenovima...hehe dve smotane pramenovane plavuseeeeeeeeeeeeeeee

he he, aj da mene netko pita za sud Wink, kamenje ti je suuuper, ali slika, Booooooooooooooožeeeeeeeeeeeee, slikaj boćno zbog odsjaja, oko mi je skoro ispalo...
Zezam se, imas tako specifično jake i upadljive radove, stalno se sukobljavam sa fokusiranjem subjekta, sve je šareno i oči lutaju.
Imam ti i psihološku definiciju za "takve" lude osobe ali to čemo jednom drugom prilikom...
Nadam se da si shvatila da je kritika dobra, malo sam se spetljala...
Jaka i konfuzna. LOL
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:07

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:55

pa kliknes na galeriju i onda ti potehnikama otvara...ne? idem vidjeti

a ak mislis na kamenjemoje...joj sad si ti koka...pa tu sam stavila pod moje radove...plavusoooooTongue

grozna si da znašConfused, plavuša jesam i to s pramenovima, pa štaCry
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.