Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jooj kami tako si me nasmijala!!!
Pa ja i jesam bila napisala da je znanstveno dokazano da je grupna terapija super za psihu, ali ne i za trbušne mišiće i mišiće lica ( meni se često koče od prevelikog smijeha)
![]() Ali, ti izgleda nisi upoznata sa situejšn...jer koliko znam poklon je trebao biti gotov prošli vikend, a danas je utorak a od izzy ni traga ni glasa.
Da možda angažiramo " Sovu" da je pronađe???
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kolaž je objavljen, swap razmijenjen pa da stavim i ovdje slikice sa detaljnijom razradom...
Dakle - drvena kućica u laganom (šarenom?) shabby stilu, motivi ptičica sa rižinog papira, krov napravljen metodom transfera, sve lagano postarano bitumenom (prvi put radim s njim pa sam skromna u količinama). Kućica nosi neku (ljubavnu) priču! ![]() Sovica od filca, nastala spontano pa sam ju pretvorila u privjesak za ključeve. Lola je ime koje mi je odmah palo na pamet čim sam ju završila. ![]() Papercutting me strašno opušta pa sam izrezala i jedan veći bookmarker od 300gr papira (kartona). Zaigrala sam se u ovom swapu... I uživam u tome! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
transfer u coloru!?! ti ženo otkrivaš nove galaksije!
kućica za zaljubljene ptičice... a meni neku romantiku spominješ? preslatka je kućica, vidi se da si se sva raspametila (u pozitivnom smislu, ofkors).
![]() ej, ali Lola... ja imam ime ali nemam ga kome dati... ali kad bi imala ovakvu sovicu-privjesčicu zvala bi se Elvira.
dobro si se ufurala u papercutting, svaka čast na strpljenju i mirnoj ruci.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Elvira?!?!? Wow, to mi je super ime! Ništa, Elvira u roza boji stiže na tvoju adresu i napravit ću ju onda što luđu! Kao i buduću gazdaricu!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga Izzy ne znam puno ri jeci koje upotrebljavas ali znam da je ovo preslatko,preslatko a Lola pametnica je prekrasna. cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kako je sve slatko,stvarno si maštovita!zadiviš ma svaki put kad dođem na tvoju stranicu!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
čim se pojavilo sunce a temperatura malo porasla sve je živnulo pa i ove tvoje ptičice i mogla bi se zaklet da ih čujem kako pjevaju
ovo je predivno raspjevano proljeće
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Stvarno slatko i maštovito.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Sovica je mrak, to bum burazu pokazala, znaš da je on već iskusan u šašavim životinjicama
![]() Elvira, di se tog imena anastazija sjetila, tak je mene dragi zvao kad bi ga oko nečeg maltrala, a znat ćete zašto ako se sjetite onog crtića s Elvirom i pjesmice "Tako se pere mali pas, mali pas, mali pas..." ![]() A,vidi,eto i ftičice Koraljke izgubljene u ljubavi...Ugodno sam se šokirala da je krović napravljen transferom ![]() ![]() ![]() I pohvala za fotkanje swapića u prirodnom okolišu ![]() (dalje nema veze sa ljepotom swapom, čisto komentiram odabir tehnike,tj.materijala: bitumen mi je diskutabilan materijal, makar kužim namjenu i poantu... Mislim da bi kućica prošla i da je u shabby-ilustriranom stilu, tj. da si umjesto bitumena sjenčala nekom bojom po rubu tog srca jer bi mi se to (mom doživljaju) bolje uklapalo s ovim odličnim shabby zelenim efektom... A vidim da si i krović posjenčala po rubovima, tu je bitumen blaži pa i je efekt oku ugodniji... Ovo nisu bile kritike, nego moja observacija bitumen-štiha koji nikako da mi sjedne, ali budeš me ti nekim svojim radom preobratila ![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ame meni, kućica je predobra.. Tako vesela i nježna, ako ne bi sam čovik poželia živit u njoj, hihihihihi..
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Samo vi uživajte u slikama, ali to je MOJE
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
I opet sam došla gledati i divim se ,divim....sovica je ludilo!i sve ostalo,naravno!
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kučica za ptičice mi je divna ideja za poklon. Time se vidi da se brineš za životinje i prirodu. Izrada - moj naklon. I da je običan papir ili salveta bi bilo za 10, a ovo je fantastično, izvan svih mojih granica.
![]() Sovica Lola ili Elvira jedno i drugo ime mi se jako sviđa, napravljena je tako da sam i sama dobila inspiraciju da te imitiram i napravim istu takvu za svoju kumicu koja je svoje poduzeće nazvala čuk. Bookmarker mi je savršen . Koje strpljenje i koja precizna izrada. Divim ti se. Jedino mi nije jasno kako si uspjela ga puno puta presložito i na kraju dobiti čvrsti i bez vidjelih tragova presavijanja. Molim te možeš li mi (ako znaš) usporediti bitumen i patinu u izradi. Negdje sam čula da se famozna patina suši nekoliko dana. Hvala! |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
e baš sam nedavno razmišljala hoće li Izzy ubrzo izbacit nešto novo?! Kad evo je! i opravdala sva moja očekivanja, a i više! Ovo je zbilja prefansuperastično! neznam što me više oduševilo, ma zapravo znam - kućica je genijalna, pravi crtani film! Čestitam Izzy!
![]() |
|
![]() |
|
Ajme, izbombardirale ste me komentarima, ne znam otkud bih počela!
![]() @Kami - to kanta sa zemljom i travčicama je jedini prirodni okoliš na mom balkonu! Curke na cvjetnom dijelu vjerojatno sad padaju u nesvijest! Tvom oku ništa ne prolazi... Morala sam isprobati bitumen - bočica je koštala 11,50kn - jel' me sad razumiješ? ![]() @Felina - nisam preklapala papir tj. karton već je ta filigranska šablonica precrtana na karton i onda sam sve rezala, komad po komad. Bookmarker je dosta velik, mislim da je dužine A4 papira! Bitumen sam sad prvi put koristila. Patina me razočarala jer jer je neke baš kenjave boje i piše da se mora sušiti oko 14 dana prije lakiranja. Halo?!? Ne, ne, ne... Bitumen je tamniji i lakše se razmazuje i odmah se suši, nije potrebno čekanje danima. No svakako za efekt "postarivanja" ili "prljanja" u vidu još uvijek ostavljam svoju uljanu boju. @Sasha - kad mi netko kaže "crtani film" za neki moj rad, to mi je skoro najveći kompliment! Jeeeeee, crtiiiić! Curke, svima veeeeelika pusa! ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo, slučajno sam navratila, kad gle čuda, izzy objavljuje nove radove!!! Kućica je fantastična, samo ti onim ftičicama fali pola glave, nisi dobro izrezala!!!
![]() Što se tiče bitumena, ja za " staranje" radova još uvijek koristim akrilne boje, nekako mi to najbolje ide...
I na kraju...kućica je toliko slatka da nemam riječi, skoro bih se preselila u nju.
|
|
![]() |
|
Ma bleso jedna, tebi fali pola glave kad bi se selila u ptičju kućicu! Nisi normalna...
![]() |
|
![]() |
|
Naravno da nisam...
![]() ![]() ![]() A kućica je zaista preslatka!!!
Otok je sretna.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
swap je odličan,vesel,pravi proljetni!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |