Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 14:49
Jooj kami tako si me nasmijala!!!

Pa ja i jesam bila napisala da je znanstveno dokazano da je grupna terapija super za psihu, ali ne i za trbušne mišiće i mišiće lica ( meni se često koče od prevelikog smijeha) smile96
Ali, ti izgleda nisi upoznata sa situejšn...jer koliko znam poklon je trebao biti gotov prošli vikend, a danas je utorak a od izzy ni traga ni glasa.

Da možda angažiramo " Sovu" da je pronađe???LOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:45
Kolaž je objavljen, swap razmijenjen pa da stavim i ovdje slikice sa detaljnijom razradom...

Dakle - drvena kućica u laganom (šarenom?) shabby stilu, motivi ptičica sa rižinog papira, krov napravljen metodom transfera, sve lagano postarano bitumenom (prvi put radim s njim pa sam skromna u količinama). Kućica nosi neku (ljubavnu) priču! Heart

Sovica od filca, nastala spontano pa sam ju pretvorila u privjesak za ključeve. Lola je ime koje mi je odmah palo na pamet čim sam ju završila. Embarrassed

Papercutting me strašno opušta pa sam izrezala i jedan veći bookmarker od 300gr papira (kartona).

Zaigrala sam se u ovom swapu... I uživam u tome! Wink

Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:57
transfer u coloru!?!  ti ženo otkrivaš nove galaksije!
kućica za zaljubljene ptičice... a meni neku romantiku spominješ? preslatka je kućica, vidi se da si se sva raspametila (u pozitivnom smislu, ofkors).

ej, ali Lola... ja imam ime ali nemam ga kome dati... ali kad bi imala ovakvu sovicu-privjesčicu zvala bi se Elvira.
dobro si se ufurala u papercutting, svaka čast na strpljenju i mirnoj ruci.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:14
Elvira?!?!? Wow, to mi je super ime! Ništa, Elvira u roza boji stiže na tvoju adresu i napravit ću ju onda što luđu! Kao i buduću gazdaricu! LOL
Moj blog

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:15
draga Izzy ne znam puno ri jeci koje upotrebljavas ali znam da je ovo preslatko,preslatko a Lola pametnica je prekrasna. cestitam smile64.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:27
kako je sve slatko,stvarno si maštovita!zadiviš ma svaki put kad dođem na tvoju stranicu!smile73
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:52
čim se pojavilo sunce a temperatura malo porasla sve je živnulo pa i ove tvoje ptičice i mogla bi se zaklet da ih čujem kako pjevaju
ovo je predivno raspjevano proljeće smile80
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 00:16
Stvarno slatko i maštovito.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 08:00
Sovica je mrak, to bum burazu pokazala, znaš da je on već iskusan u šašavim životinjicama Cool
Elvira, di se tog imena anastazija sjetila, tak je mene dragi zvao kad bi ga oko nečeg maltrala,
a znat ćete zašto ako se sjetite onog crtića s Elvirom i pjesmice "Tako se pere mali pas, mali pas, mali pas..." LOL

A,vidi,eto i ftičice Koraljke izgubljene u ljubavi...Ugodno sam se šokirala da je krović napravljen transferom Shocked A ja si taman mislila otkud joj ta divna šarena salveta Tongue Fenomenalno ti je ispalo, a i površina za transferiranje nije za odbaciti, odgulila si svoje očito LOL
I pohvala za fotkanje swapića u prirodnom okolišu Approve

(dalje nema veze sa ljepotom swapom, čisto komentiram odabir tehnike,tj.materijala:
bitumen mi je diskutabilan materijal, makar kužim namjenu i poantu...
Mislim da bi kućica prošla i da je u shabby-ilustriranom stilu, tj. da si umjesto bitumena sjenčala nekom bojom po rubu tog srca jer bi mi se to (mom doživljaju) bolje uklapalo s ovim odličnim shabby zelenim efektom...
A vidim da si i krović posjenčala po rubovima, tu je bitumen blaži pa i je efekt oku ugodniji...
Ovo nisu bile kritike, nego moja observacija bitumen-štiha koji nikako da mi sjedne, ali budeš me ti nekim svojim radom preobratila Tongue)
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 10:46
Ame meni, kućica je predobra.. Tako vesela i nježna, ako ne bi sam čovik poželia živit u njoj, hihihihihi..smile202
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 10:51
Samo vi uživajte u slikama, ali to je MOJE LOL
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 10:52
I opet sam došla gledati i divim se ,divim....sovica je ludilo!i sve ostalo,naravno!
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 13:37
Kučica za ptičice mi je divna ideja za poklon. Time se vidi da se brineš za životinje i prirodu. Izrada - moj naklon. I da je običan papir ili salveta bi bilo za 10, a ovo je fantastično, izvan svih mojih granica. smile149
Sovica Lola ili Elvira jedno i drugo ime mi se jako sviđa, napravljena je tako  da sam i sama dobila inspiraciju da te imitiram i napravim istu takvu za svoju kumicu koja je svoje poduzeće nazvala čuk.
Bookmarker mi je savršen . Koje strpljenje i koja precizna izrada. Divim ti se. Jedino mi nije jasno kako si uspjela ga puno puta presložito i na kraju dobiti čvrsti i bez vidjelih tragova presavijanja.
Molim te možeš li mi (ako znaš) usporediti bitumen i patinu u izradi. Negdje sam čula da se famozna patina suši nekoliko dana.
Hvala!
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 14:40
e baš sam nedavno razmišljala hoće li Izzy ubrzo izbacit nešto novo?! Kad evo je! i opravdala sva moja očekivanja, a i više! Ovo je zbilja prefansuperastično! neznam što me više oduševilo, ma zapravo znam - kućica je genijalna, pravi crtani film! Čestitam Izzy! smile120
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 15:11
Ajme, izbombardirale ste me komentarima, ne znam otkud bih počela! LOL Najprije hvala svima i drago mi je da vam se sviđa moj proljetni "šiz"! Lola, Elvira, Koraljka - dajte nabacite još koje ludo ime jer ću za svako napraviti po jednu ptičicu! Koja inspiracija, wow!

@Kami - to kanta sa zemljom i travčicama je jedini prirodni okoliš na mom balkonu! Curke na cvjetnom dijelu vjerojatno sad padaju u nesvijest! Tvom oku ništa ne prolazi... Morala sam isprobati bitumen - bočica je koštala 11,50kn - jel' me sad razumiješ? LOL Htjela sam vidjeti gdje je fama i nisam još ni samu sebe uvjerila u njega pa neću ni tebe pokušavati ...još... a neće ti se svidjeti jer smrdi ko' vrag!

@Felina - nisam preklapala papir tj. karton već je ta filigranska šablonica precrtana na karton i onda sam sve rezala, komad po komad. Bookmarker je dosta velik, mislim da je dužine A4 papira! Bitumen sam sad prvi put koristila. Patina me razočarala jer jer je neke baš kenjave boje i piše da se mora sušiti oko 14 dana prije lakiranja. Halo?!? Ne, ne, ne... Bitumen je tamniji i lakše se razmazuje i odmah se suši, nije potrebno čekanje danima. No svakako za efekt "postarivanja" ili "prljanja" u vidu još uvijek ostavljam svoju uljanu boju.

@Sasha - kad mi netko kaže "crtani film" za neki moj rad, to mi je skoro najveći kompliment! Jeeeeee, crtiiiić!

Curke, svima veeeeelika pusa! smile79
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 15:25

Evo, slučajno sam navratila, kad gle čuda, izzy objavljuje nove radove!!!

Kućica je fantastična, samo ti onim ftičicama fali pola glave, nisi dobro izrezala!!!LOL

Što se tiče bitumena, ja za " staranje" radova još uvijek koristim akrilne boje, nekako mi to najbolje ide...
I na kraju...kućica je toliko slatka da nemam riječi, skoro bih se preselila u nju.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 15:28
Ma bleso jedna, tebi fali pola glave kad bi se selila u ptičju kućicu! Nisi normalna... LOL
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 15:52
Naravno da nisam...LOLLOLLOL
Eh, da sam svaki dan ovakva to bi bilo super, danas imam osmijeh od uha do uha, ali baš onaj široki.

A kućica je zaista preslatka!!!
Otok je sretna.

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 16:28
swap je odličan,vesel,pravi proljetni! smile76
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 17:54
kućice je premedena, sigurno za dogodišnje laste jer ove već imaju svoj dom ili ćeš možda u otmicu samo da je napuniš tj. useliš stanare. Poslije onog gore pročitanog od Proljeće morala sam se vratiti i ponovo pogledati kako mi je promaklo "pola glave" , i dalje ste neozbiljne ( a tete u godinama), ali ostavite tu djecu u sebi i dalje   
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.